Ми почвай херца, пробвай хомосексуални интимни контакти, гръмни се с пищов в петата... един път си млад.
Егати “оправданието”...
Мнението беше редактирано от Андриан К на 18.12.11 19:52.
18.12.11
19:56
Аз не знам... това да ти дразни тялото и пак да продължаваш да го приемаш. Единствено вино може да пия някога, другото всичко е буклук работа. Гледам тука някакви келеши с по 2-3 години по-малки от мен седнали да пият. Те се мръщат, кашлят, ама пак пият. Е, защо ?
18.12.11
20:03
Един живот имаш.
казано от Ramon Dekkers на 18.12.11, 19:19:
Така! Искам да помоля всички циклично-хранещи се запознати с “чашката” да изкажат мнение по следния казус:
В четвъртък на 22.12.2011 ми предстои голям запой. Е голям голям 3-4-5 стотачки, все пак трябва да се прибирам. Алкажа смятам да го започна някъде от към 18:00-18:30. По принцип 8 часов прозорец идва от 16:00- до 24:00 , но аз не смятам да го удължавам толкова. Та мисълта ми е в 17:00- ли да се натъпча на говедо или изобщо да се изхранвам на алкаж тоя ден? Да речем към 21:00- мога да бутна 150-200гр вакумирана пилешка пържола и това да е...
Или как да го направя?
Какво правя аз, концентрат само на гладно(знам си дозата)може на глътки може по-руски. Така пия два пъти по-малко, отколкото ако мезя... Когато ти се върже езика и почнеш да целуваш и прегръщаш всички наред, може да почваш да хапваш и да заливаш с винце или биричка. Алкохола е отрова, а пиенето е война затова не трябва да се скъпиш на провизии, вслушай се в организма си какво иска и забрави режимите и диетите, но само пълноценни храни без боклуци... Като се свестиш на другия ден продължаваш по старому... Наздраве!
Оф знам ви всички какви сте “здравословни маняци” и “фитнесджии” ... И какво? Като сте били толкова стриктни и сте следвали и режими и всичко? Ще умрете 2 дена по-късно, ебати кефа.... Вземете за пример Мак Сим от форма-човека пие ,пуши , не спазва режими и пак е здрав.
@Lasim1 и аз мисля някак така да го направя. Инак аз не чувствам някакъв зверски глад като седна да пия, даже чисто по-добре ми влиза :D
18.12.11
20:20
2 ли ? Ако не ти, то некой друг като теб, на некой голем запой ше изпадне в кома или ше папса. Може и цироза да те хване ? Да ти кажа пил съм много, коз съм пушил, цигари съм пушил и нито е големата гъзария, нито е “вкусно/приятно”. Ако не на здраве, то със сигурност е загуба на средства.
Ами да , 2 дни в най-добрия случай. Колко хора , които познаваш пушещи , пиещи и ядящи “нездравословни” храни са умрели на 45??? А така- единични бройки, аз дори не познавам такива.
А сега колко хора , които познаваш , живяли според правилата- хранили се по часовник и т.н са доживяли 100 години и повече?– Точно така- пак единични случай, а аз отново не познавам такива.
А сега се замисли- дори и да доживееш над 100 години, като седнеш живот и здраве с децата и внуците си какво ще им разправяш? Как си стоял вечер в кухнята и си готвил , докато наборите ти са се забавлявали???
Не ме разбирайте погрешно, ама за тва състояние си има определение- то се нарича бигорексия!!!
Лично аз предпочитам да излезна и да се забавлявам с приятели, да наруша диетата с 1-2 питиета , особено като това не става навик, пред факта да кибича 4-5 часа пред PC-то само за да си изпълня едни калориини нужди или нещо такова.
П.с- Изразявам лично мнение и никой не ангажирам с него!!!
18.12.11
20:31
Чичо ми цял живот пуши и пие по тон кафета ежедневно и денонощно.
Преди няколко месеца направи инсулт и след многобройни биопсии и изследвания му намериха рак на лимфните възли с разсейки в белия дроб.
На 43 е.
Примери като неговия в България има хиляди.
18.12.11
20:36
Нужно ли е да пиеш за да се забавляваш??
То да пиеш не е забавно. Особенно на другия ден ;) Въпроса не е дали ще умреш по-млад, а как ще живееш. Ти от Мак Сим баш пиенето и пушенето ли взе за пример?
Освен всичко друго, още си малолетен и ти е забранено.
Какво да му взема от Мак Сим– точно това! Примера ,че човек не трябва да е 100% вглъбен и да отреже всичките си връзки с обществото само заради това да живее “здравословно” . Не не казвам ,че да пиеш и да пушиш е “готино” или пък е полезно, но е залегнало в съзнанието на българина. Отделно само попитах , за съвет, не знам какво толкова ви е проблемно, че аз съм малолетен или видиш ли ще си “разваля живота” с 3 големи ....
И какво от това,че съм малолетен- поне знам ,че като почна да заплитам езика и спирам. Не да хода и да правя проблеми насам натам ....
Мнението беше редактирано от Абазаба на 18.12.11 21:01.
18.12.11
21:06
Ако не можеш да си правиш кефа без алкохол...
Какво ше разказваш на децата ? хо плс, баща ми има толкова пиянски истории (последния път влезе в болница и от тогава не е близвал), че ме е срам от него. Замисли се после дали тва е нещо, с което искаш да дадеш пример на децата си..
не да се напиеш и да влезнеш в болница- повярвай ми правил съм го не е най-доброто, което може да ти се случи. от май до декември месец не съм близвал , дори 1 бира. Целия си рожден ден прекарах без алкохол , сумати дискотеки и събирания....
както и да е аз приключвам със спора
18.12.11
21:24
Един пусна тема за плзсовете от пиенето за да опита да успокои трезвеното си вътрешно АЗ... сега пък друг изтъква младоста като причина да се напие :Д абе ние тука дето живеем по тези ширини сме брутални типове :Д като смяташ, че ние тука сме си някакви здравословни маниаци и как те влече пиенето какво ни питаш за разни Циклични часове и разни Циклични хранения... нали ти е кеф - върви, усвини се сложи фейсбук статус ‘’малее ко’ яко беше снощи и как се натеясках’’ и се радвай на живота млад си все пак :) спокойно тези които живеят що годе здравословно не живеем повече от вас даже живеем скучно.. умираме по-рано от скука вие сте най-великите... надявам се сега се чувстваш по-добре :)
18.12.11
21:48
абе имам проблем с вграждането на видео... на кой да пиша за проблема?
18.12.11
22:02
казано от Андриан К на 18.12.11, 21:51:
Ей, веднъж и аз да съм съгласен с Кристиян. :D
(handshake)
18.12.11
22:15
казано от Андриан К на 18.12.11, 21:51:
Ей, веднъж и аз да съм съгласен с Кристиян. :D
Само гледай да не ти става навик :Д
18.12.11
22:24
Утре искам като се събуда да има яко сняг. :D :D :D
18.12.11
23:55
Абе, какъв е тоя нов бот - Konstantin Petrovski?
Няма, няма и изскочи някой нов образ :D :D :D
19.12.11
00:01
Заради такива индивиди вече не цъкам на “Нови теми” :D писна ми да се смея и да фейспалмвам по 10 пъти за 1 пост :/
Ахахах нещо не ми е добре.. ето какво слушам xD
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 19.12.11 00:01.
Еми вредно е пушенето и пиенето,но всеки сам си решава к’во да прави,негови са си белите дробове/черния дроб . . .
Освен това най - добрия начин за житейски опит е чрез ‘’проба-грешка’‘,поне аз така си мисля,такаче 1 напиване или напушване в дългосрочен план изобщо няма да се отрази зле,при положение че ще си извадиш определени изводи.
19.12.11
07:09
И к’во като преядох с овесени ядки -.- .. и ся се довършвам с банан... xD
казано от Скота на 19.12.11, 00:16:
аз пия- целете ме с камъни...
Ние сме по-цивилизовани, за туй ще те бием с чук у глъвъта :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.12.11 08:35.
19.12.11
08:54
казано от Венцислав Игнатов на 18.12.11, 21:48:
абе имам проблем с вграждането на видео... на кой да пиша за проблема?
Горе в дясно има едно оранжево въпросче, чрез което можеш да докладваш технически проблем.
Среща на Пиянките викам да си спретнем.
Валдис e канен само ако не носи чук :D
казано от emzo на 19.12.11, 08:56:
Среща на Пиянките викам да си спретнем.
Валдис e канен само ако не носи чук :D
Не ставам вече, от един месец се мъча с едно малцово отлежало и едвам съм преполовил бутилката :D :D
Ramone, какво се чудиш, че всички ти скачат като пишеш за цигари/алкохол? Естествено, че така ще стане, не е някой наркомански форум. И аз пропуших вече, почнах със синия давидоф, после голд, сега червения... по кутия на ден... пия доста често, не съм тренирал от 2 месеца, ям по 1-2 пъти на ден, свалих 8 кила чист мускул(без грам сланина) и няма да тръгна да пиша “един път съм млад” и е такива по отношение на моментното ми състояние, щото е безсмислено и много тъпо....
19.12.11
11:53
свалих 8 кила чист мускул
Доста гадно.. Нямаш Мотивация?
19.12.11
12:07
@Миsh0 стегай се! Имаш потенциал да оправиш нещата
Не ми казвай, че в дъното на всичко това е жена...
gips, че какво друго може да изкара 1 момче от релси до такава степен :)......
19.12.11
13:40
казано от Миsh0 на 19.12.11, 13:36:
Я, им таковай таковата. Въпреки, че к.рви много - жени малко.
Ще попаднеш на нещо свясно, въпрос на време е, но през това време доста буклуци, ще ти минат през к.ра ;)
казано от Dique на 18.12.11, 19:31:
Не пий ? Само пушенето е по-голяма глупост от пиенето.
Начи я съм 2 пътя по-прост, а?
19.12.11
14:36
Ейй тва поръчката онлайн опасно нещо... Аз се циганя за 3 лв - насреща ми се циганят 2-но повече :D
19.12.11
15:08
казано от Миsh0 на 19.12.11, 13:36:
Freddie Mercury double ultra high angle reverse overhand facepalm.