Отношението ви към дамите, които тренират с тежести във вашата фитнес зала

Прескочи до:

20.12.11
15:34

казано от Marina Dekova на 20.12.11, 15:30:

Защото съм гадна, е за това :D

Мдам, това е основателна причина. :)

20.12.11
15:36

казано от Marina Dekova на 20.12.11, 15:30:

Защото съм гадна, е за това :D

В интерес на истината,наистина е гадно.Не ми се е случвало до сега някой да ми откаже,или аз да откажа :]
Boby_ е  прав в изказването си,напълно съм съгласен с него :)

Мнението беше редактирано от Иван П. на 20.12.11 15:37.

20.12.11
15:38

ЕЕее :) Има - от едното ме заболява главата ( дет метъла), а другото ме успокоява ( блек метъл) ;)
Извратено е, наистина, но е факт :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.12.11 15:39.

20.12.11
15:50

Boby_, знаеш ли защо не давам, защото НИКОЙ до сега, който ме е помолил да се редуваме, не си е разтоварвал тежестите след серията, в първоначалният вариянт, с които аз вдигам.

20.12.11
16:05

Марина, нищо лично, но ако двама човека се редуват защо вторият да сменя тежестите преди своята серия и след нея, а първият да не прави нищо? Нали тренирате на обществени места платени/свободен достъп? Въпросът ми е и към останалите съфорумци, които споделят мнението, че вторият трябва да върши всичко(и двамата са платили да ползват уреда)?
Иначе е ясно, че ако се редувам с момиче ще сменям аз тежестите, дори и да съм първи на уреда.

20.12.11
16:24

Аз също никога не отказвам да се редуваме, когато съм заела първа уреда, но е факт, че се дразня и то много, когато вторият е дошъл и започне да си сменя/ товари тежестите без да ги връща после по местата им, когато е мой ред. Дори когато си завърша серията (независимо, че съм била първа там) им връщам тежестите. Уви... не всички се усещат.

20.12.11
16:26

Еми пак питам-защо той хем да сменя тежестите за своята серия, хем за твоята?

20.12.11
16:33

Защото съм била първа там... най-малкото и защото от толерантност и аз сменям неговите. Ами ако диска му е 25 кг?

20.12.11
16:37

казано от Toma Tomov на 20.12.11, 16:26:

Защото ти идваш да питаш за редуване,щом някой те е допуснал, по подразбиране е да му оправиш уреда в първоначалния вид,за да си направи серията...дали той трябва да го прави,мисля че не е задължително..ако не ти изнася,чакаш да привърши и тва е.

20.12.11
17:08

Темата стана доста нажежена, но в крайна сметка излиза, че с жена доста по трудно можеш да се разбереш от колкото с човек :D

20.12.11
18:04

То по тази логика аз ако съм първи никое момиче посмъртно няма да може да прави с мен защото нито ще може да я разтовари нито да я натовари обратно, не е коректно така. Като сте двама за 1 уред и двамата ще си помагате да се сменят тежестите иначе е*ал съм те че си пръв като се правиш на интересен сам си я оправяй след мен.

20.12.11
18:53

казано от Toma Tomov на 20.12.11, 16:26:

Защото когато отиваш и го молиш да се редувате, уредът е зает и човекът, който го е заел, ти позволява да тренираш.
Качваш ли се на пътеката за бягане, докато има някой друг на нея, въпреки че залата е обеществена и платена? :)

Друг е въпросът, че в 99% от случаите момчетата (да, почти само мъже тренират в тази зала), с които тренирам, помагат да товарим и разтоварваме заедно лоста - така е най-колегиално, лесно и бързо и за двамата.

Марина, права си, разбира се - това да оставиш нещата така, както си ги заварил преди серията си, е задължително условие за съвместно ползване на един уред.

20.12.11
19:55

Всичко е въпрос на възпитание и манталитет. Какъвто си в залата, такъв си и извън нея. А задници има и от двата пола.

20.12.11
21:45

Отказвам в случаите, когато клякам, защото ми е трудно да си преместя лоста от по-горна на по-долна позиция.
Практически ми е невъзможно да стигна лоста. А ако го правим двамата от двете страни ми идва много тежко, пак от височината.
Иначе то няма къде другаде да се редувам с някой.

20.12.11
21:54

При мен поне при клек-а всичко е супер. В залата само аз и човекът, с който тренирам, клякаме.
Всички останли правят лежанки и бицепс.

Да си кажа и аз... Аз никога не отказвам да се редувам с някой дори и след серията да не си свали тежестите.Нищо няма да ми стане да ги сваля.Иначе винаги когато съм 2-ри и искам да се редувам с някого след това му връщам същите тежести.

П.П - подкрепих няколко мнения без да искам....

20.12.11
23:03

Абе, как тренирате вие бре :))
Абсолютно винаги, когато някой ме помоли да се редуваме или аз помоля, си сменяме дисковете задружно. Тоест, аз сменям от едната страна, другия от другата. Никога не се е случвало да се редуваме и да остави лоста, въпросния човек, и да отиде да почива. Това са частни случаи.

Друг е въпросът, че в 99% от случаите момчетата (да, почти само мъже тренират в тази зала), с които тренирам, помагат да товарим и разтоварваме заедно лоста - така е най-колегиално, лесно и бързо и за двамата.

(y)

Отказвам в случаите, когато клякам, защото ми е трудно да си преместя лоста от по-горна на по-долна позиция.

Ами ще го местите след всяка серия, заедно :)

И аз никога не съм отказвал да се редувам с някой...фитнеса не е толкова индивидуален спорт.
Единствения проблем остава с “вдигачите”, които кат осложат рекордната тежест за полу-двуженията си, после ги оставят като трофей...

Ами за това не правете неща по уреди, а само със свободни тежести :D

Много често заварвам щангите на земята до края наредени с 25ци, но не ми е проблем да ги разтоварвам - и това си е част от тренировката:) Приятно ми е, честно казано:) Дразня се, когато лостът е на стойките за клек и не е разтоварен, защото тежестта (особено ако е голяма) може да изкриви лоста. А всички знаем колко са скъпи добрите лостове:)

БИ

20.12.11
23:34

Значи аз от доста време не ходя на фитнес, но навремето когато ходех си сменях тежестите , редувах се с който и да е , говорехме си , споделяхме опит , слушаме си музика по ТЕЕлевизиятаААа абе изобщо си цареше мир и спокойствие и разбирателство и си тренирахме с голямо настроение!!!Аз не виждам никакъв проблем в това , а ако има проблем значи сте срещнали някакви уникални индивиди в залата дето не знаят да общуват и да се държат нормално.

Относно това да се държиш “гадно” в залата го намирам за много глупаво , тъй като всеки може да се държи гадно , само дето ако всички се държим гадно накрая ще се избием вместо да тренираме качествено и с настроение.

Така че не виждам какъв е проблема както се спомена по-нагоре да тренираме и да си помагаме взаимно

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1