Програма

DA

23.06.05
23:34

Ами значи от Бургас съм .. искам да питам каде в Б-с някой добър специалист може да ми направи програма само за мене .. например в Джамбото правят ли и горе долу колко ще ми струва

23.06.05
23:38

Абе, дай да ти направиме програма тука във форума! Тъкмо ще я обсъдиме! Мога да те уверя че тук наистина има хора много разбират, така че кажи си годините, стажа, височината, килограмите, да свалиш ли искаш или да качиш, суплементи склонен ли си да пиеш! Какви резултати искаш да постигнеш?

DA

23.06.05
23:46

ми начи
Висок съм - 188
кг- 122.5 (ходя на диетолог и си свалям нормално от ядене но искам програма )
начи за суплементи нещо от рода на Л-Карнитин повече не искам да земам вредни неща
С фитнес не съм се занимавал сериозно бокс съм тренира; искам да сваля нали  :P ми искам поне до септември да стана към 96-90 кг . Мерси предварително!

24.06.05
00:11

Ей, човеко това са над 30 кг  :shock:  Много бре, не обещавам до тогава да си толкова, избери си режим ( http://www.bb-team.org/nutrition/000141.php), който ще усещаш най-добре и тренирай кръгово - в смисъл всички мускулни групи в един ден! След напредъка пиши какви са резултатите и ще видим как да продължим!

Можеш да пробваш:
Гърди - лег
Крака - клек
Гръб - набиране на скрипец (доста по лесно ще ти е)
Рамо - изтласкване зад врат
Бицепс - бицепсово сгъване
Трицепс - лег с тесен хват

Добре е да вкараш и 2-3 пъти кардио в трен план - колело, бягане и т.н., по 30-40 мин, ако може на гладно! Тогава може и Л-карнитин! Иначе не върши работа само в залата ако си! Нека и останалите да помагат, ако съм забравил нещо или имам грешка!

24.06.05
07:38

YODA може ли да те помоля да кажеш как ти се струва.
висичина-184
кг-79 / 26год.
Режим НВД/Програма:http://www.bb-team.org/training/000300.php
Взимам суроватачен протеин на Нутрим+амино 1900 на Дженезис и 5гр.
л-глутамин в тренировачен ден, като след тренировка взимам и 55-60 декстроза за инсолинов шок, а в нетренировачен ден правя кардио и корем. Мисля, че килограмите са ми под нормата но неизглежда зле. Естествено бих предпочел да сам чист на 85кг. примерно, но няма как всепак тренирам от март и преди съм се занимавал, но за тази година сериозно от тогава. Мисля да сменя програмата с тази:http://www.bb-team.org/training/000162.php, защото за другата не ми стига времето. Тренирам сутрин преди работа около 50-60мин. от 8 до към 9

DA

24.06.05
12:33

YODA това всеки ден ли да го правя , колко да почивам , кога да ми е кардиото горе долу серии повторения нещо да кажеш ... даречем добре ли е след всяка тренировка накрая да правя кардио или трябва да е в отделен ден ... аз предпочитам отделен ден .и горе долу с какви килограми да ги правя тея упраженения повече по-малко ?? и повторения ?

24.06.05
12:37

Ако желаеш някой да се опита да ти изготви тренировъчен режим, то редно е да предоставиш всичките си лични данни: мерките на мускукните групи, китката. Как горе долу минава един твой ден. Кога и какво ядеш - това е много важно. А по принципо е редно, диетолога да смени хранителния режим , в съответсвие с фитнес тренировката. С него говорил ли си?

DA

24.06.05
15:45

ми за диетолога аз ходя всеки един месец и тя ми дава различен хранителен решин ... но принципно представлява 2 или 4 дена белтъци и после 2 или 4 дена въглехидрати и после 1 или 2 дена разтоварително .. плодове и зеленчуци .. ходя при Доц.Байкова ако е знаете тя е доста извесна в сферата си ... за фитнес и тренировки с нея не сам говорил , аз за мерките ще ги дам по късно само да ги измеря .. какво по точно трябва кой мускули да меря бицепс прасец китки друго какво да меря ?

24.06.05
16:03

Китка, глезен, талия, ханш, ръка, гръдна обиколка, премищница, врат, бедро. А и възрастта....

24.06.05
21:29

До Дае: ами кардиото около 3 пъти седмично, тренировките също!  Ако се почустваш уморен намали по малко, защото може и в повече да ти дойде! Повторенията около 8-12 мисля че е добре! ;

До масив: абе човек, защо си избрал програма за сваляне на мазнини? Нали искаш да качиш горе долу до 85 кг! Можеш да си избереш режим с нулев или положителен калориен баланс (около 10% над нормата и ще качваш чисто общо взето!) Последното го знам от Мартин (да не каже че плагиатствам  :wink: )! Тренировките ги подържай с по-малко и базови упражнения! Ако има още нещо питай на ЛС, че сега бързам и не мога подробно да ти отговоря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1