24.06.05
00:46
Еми не занм как да се справя с този проблем...Май няма начин вече съм в задънена улица.Какво ли не пробвах и нищо ГРАМЧЕ даже.На ден по 100 лицеви,тичане постояноооо И НИЩООО БЕЕЕЕЕ :evil: А съм СЛАБББ И ТО вечеее наистина много съм слаббб :evil: А тази грозота си седии :evil: И ми писна вече. :evil: И най-трагичното е,че виждам как съм слаб но същото време този проблем ми приченява много неприятности.Просто не мога да повярвам,че не може да се махне тези увиснали меса ли са какви са вече и аз не знам какво е това чудо.И направо вече ми писна :evil: Помощщщщ наистина
http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif Преместена тема!!!http://www.bb-team.org/forum/templates/Appalachia/images/topic_move.gif
Внимавайте къде поствате!
vanisher
абе няма начин де не се махне дай малко инфо за себе си години кила и тнт даже и някоя снимка ако дадеш.. кажи си хранителния режим какво вземаш(фатбърнъри и тнт) и ще получиш съвети :wink:
Значи има 2 вариянта или си не си чист и имаш мазнини в коремната област или другия вариянт е ако си слаб да имаш разширен стомах.
При мазнините знаеш как е , диета,кардио и тренировки. А при разширения стомах(получава се при прекалено големи количества храна приети на веднъж) трябва да намалиш обема на порциите с храна но да ядеш по често и със коремни преси би трябвало да има ефект и стомаха ти да вазвърне нормалния си размер.
24.06.05
12:12
Мисля,че имам разширен стомах :( 75 гк съм.Свалих много бързо преди година и нещо.Бях близо 120кг :evil: Но за много кратко време ги свалих и то тогава се блъскам с този проблем :evil: На 22 съм
24.06.05
13:56
:roll: :roll: :evil:
пич раширения стомах няма оправия.трябва да се яде помалко за да не “стърчи”.а относно при ряско спадане от 120 на близо 80 си не е шега работа, спада както и мазнина така и мускулатурата и кожата боквално висва.Единстжената оправия е якоо коремни и тича, ти каза че праиш ама то от днес за утре не става иска си постоянство.
Второ предупреждение.Не пиши с 4-ки , използвай буквата “ч”.Спазвай правилата на форума!
art_of_pain
Верно готин, аз само 8 кила съм свалил и кожичката си виси, като смачкано парцалче. :oops: Боря се с нея прилагайки всичко прочетено тук. Просто не знам, как би се оправил този проблем, защото отдолу мускулите са яки, ама отгоре това кожено покривало е много упорито. И няма как, нали знаеш един балон като го надуеш и подържиш надут малко, после като му пуснеш въздуха на какво прилича. Но ...... борбата продължава :x
25.06.05
22:02
Ти си добре.Ами какво да кажа АЗ?близо близо 40кг :!: :?: :!: :?:
Harier ти си напрвил щура работа :shock: , 40 кг. - уаааау. Надявам се че това не ти се отразява здравословно :?
Във връзка с така повдигната тема, искам да попитам, някои знаещ да вземе отношение спрямо тия мои размишления.
Значи, когато човек сваля килограми, топят се мазнините натрупани по тялото, което предизвиква увисване на кожата и тя се отпуска и увисва. Тъй като, кожата не е мускул, не може да й се влияе и затова тя виси, отпусната. Ако “пространството” под нея се запълни с отново с мазнини, мисля че тя пак ще се опъне. А възможно ли е вместо мазнини да се оформи мускулатура и тя да опъне кожата. Ето пример, човека е свалил 40 кг. и кожата увисва и изглежда много неприятно :twisted: Струва ми се че това става с всички екстремно свалящи - отслабващи :(
27.06.05
17:23
[quote author=“daddy”]Harier ти си напрвил щура работа :shock: , 40 кг. - уаааау. Надявам се че това не ти се отразява здравословно :?
Във връзка с така повдигната тема, искам да попитам, някои знаещ да вземе отношение спрямо тия мои размишления.
Значи, когато човек сваля килограми, топят се мазнините натрупани по тялото, което предизвиква увисване на кожата и тя се отпуска и увисва. Тъй като, кожата не е мускул, не може да й се влияе и затова тя виси, отпусната. Ако “пространството” под нея се запълни с отново с мазнини, мисля че тя пак ще се опъне. А възможно ли е вместо мазнини да се оформи мускулатура и тя да опъне кожата. Ето пример, човека е свалил 40 кг. и кожата увисва и изглежда много неприятно :twisted: Струва ми се че това става с всички екстремно свалящи - отслабващи :(
Даааа :evil: именнооо :evil: Оххххх
Harier, явно никой няма да се открехне на темата. :(
Днес четох в една книжарница за иога упражнения- справящи се с голям, увиснал стомах, които тук в този форум са известни като вакуммки Както в прочетеното и дескусирането тук форума, тези упражнения имат добър ефект, но не веднага, а след продължителна практика. Ако това е интересно за теб, виж позаинтересувай се:P
Здрасти!
Мисля че можеш да се справиш с проблема стига да го искаш силно и да не отказваш за нищо на света. Все пак си свалил много килограми (браво, похвално). Щом си успял с килограмите (което е много по-трудно) ще успееш и коремчето. Нормално е кожата ти да се чуди какво става след такова яко сваляне на килограми. Занимаваш ли се с фитнес или друг спорт?
Консултирай се с диетолог, който да ти направи балансирана диета за качествено здравословно хранене и ако имаш възможност потренирай с инструктор, който да ти изработи програма съобразена с нуждите на тялото ти. Тренирай не по-малко от 3 пъти седмично.
Ще се справиш, не се съмнявай. Само трябва да си го поставиш за цел и да не спираш. Успех!