Филибе meeting 7-8.01.2012г.

Прескочи до:

21.12.11
14:36

Здравейте приятели!
Малко импровизирано се зароди идеята, но след като така бързичко се развиха събитията, мога спокойно да Ви споделя, че на горе-упоменатата дата имаме намерение да сглобим една среща в Пловдив.
На нея могат да присъстват всички, които искат да се запознаят с виртуланите си дружки, опоненти и подобни от форума и други полета на изява, да си изкарат готино, да пием по едно и да обсъдим спорт, живот, жени, мъже или каквото Ви душа иска:)
Нека, всеки който е съпричастен към идеята да потвърди тук, за да може да изясним колко сме, къде може да се сберем и подобни подробности.
И да добавя-ако някой има идеи за местоположение, програма и други неща които могат да спомогнат за осъществяването на срещата, бързичко да се намесят:)
От Плевен ще участваме аз и Марина Декова(засега)...както знаете, ние сме навсякъде:)

Датата е 7-ми, час : ще се уточнява, мястото : също.

Към момента участници :
Males-Мак Сим, Slavko, Breackk, Jikata, dr jack, Николай Фараона, Марин Маринов,
Females-Marina Dekova+1 приятелка, Joyplovdiv, Skoge+1 приятелка, Деница, Калинка(един мой падуан),
Приятелите ни от ГИМАРИНА от Пловдив- Васко Ганев и Марина Стоименова

Ще продължавам да дописвам тук...

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.05.12 15:28.

21.12.11
14:45

Пишете ме там :]
Обаче предлагам срещата да е през деня,защото примерно аз ще пътувам с кола и колкото и да е зле времето,няма да е като вечерта замръзнато.

21.12.11
14:53

Бройте ме и мен, през което и да е време на деня.

@Joyplovdiv там ще говорим, на срещата ще има време да си кажем всичко, тук във форума само спамим и дразним излишно другите потребители и модераторите.

Славко, ако ще организираш някакви ММА ъндърграунд битки, пиши навреме, за да си взема моите бинтове и ръкавици - късметлийки са ми ;)

21.12.11
14:59

Животното е по свободните боеве, с него говорете...аз отивам да се забавлявам и да си лафим...поне в София се получи прекрасна среща-наистина!!!...и предлагам в Пловдив да я повторим:)

21.12.11
15:04

казано от Skoge на 21.12.11, 14:53:

Славко, ако ще организираш някакви ММА ъндърграунд битки, пиши навреме, за да си взема моите бинтове и ръкавици - късметлийки са ми ;)

Много станахте файтерите... ;)

21.12.11
15:04

Аз с бонбони ще идвам,вие за бой ми говорите :D В смисъл. . .че тия дни ми е именния ден :P

Мнението беше редактирано от Иван П. на 21.12.11 15:04.

21.12.11
15:30

Славко,
аз мислех да предложа преди, понеже съм работила като екскурзоводка в Стария град, ако дойдат повече хора от други градове, да ги разведа и покажа някои неща и след това- да кажем Златната круша или някъде другаде, така че можеш да ползваш тази идея ако искаш, но предвид създалите се обстоятелства това желание ми се изпари...

21.12.11
15:34

казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:30:

Славко,
аз мислех да предложа преди, понеже съм работила като екскурзоводка в Стария град, ако дойдат повече хора от други градове, да ги разведа и покажа някои неща и след това- да кажем Златната круша или някъде другаде, така че можеш да ползваш тази идея ако искаш, но предвид създалите се обстоятелства това желание ми се изпари...

Що така ?
По-добре ги излъжи да си сложат яките токчета и им направи една обиколка по Стария град...те сами ще си кажат претенциите после(ако ги имат) :D

21.12.11
15:44

Мак Сим,
ти би ли тренирал madboy, за да му се доказваш? Ако кажеш да, и аз ще кажа да...
Сега разбрах защо ти толкова се връзваше на Медбой, аз се чудех защо му обръщаш внимание...
Много се ядосах ...ама много...дали защото е форум...

21.12.11
15:47

казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:44:

Мак Сим,
ти би ли тренирал madboy, за да му се доказваш? Ако кажеш да, и аз ще кажа да...

Да, само дето Мадбой не би тренирал при мен ;)

казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:44:

Много се ядосах ...ама много...дали защото е форум...

Ша са сетиш...:)

21.12.11
15:55

Ама ако не Ви помогна с Кросфита, ще Ви уча май на чувство за хумор...

Майничката...разбира се, че ако се изяви желание за по ранно пристигане може да разходим из Стария град...аз съм полу-пловдивчанин, та мен ми е ясна картинката...А и аз съм там от 3-ти, индивидуални разходки възможни ли са:)

Заведението трябва да е такова, в което може да си чуваме приказката и да ни събере всички...

И чакайте сега...аз давам идеята и си стоя в Плевен...вие местните сте с конкретиката:)

Чакаме Деница да се намеси сериозно:)

21.12.11
16:05

Индивидуално може, ама да не дойдеш с плевенската групичка, неиндивидуално може, само ако си с Мак Сим...  :)

21.12.11
16:12

Еми аз си вървя в комплект с него...само ме оставя да ям и спя и през другото време е мъчението:)))...е сега ще го комбинираме и с малко забава...

Абе Вие много се оплаквате, па всеки иначе...я на лични, я във фейсбук, я на други места ми вика...много искам да ме запознаеш с него...

ААААмаха...сърби ма, боли ма...:)

!!!...И айде по-сериозно, защото е сега ще дойде нова-та...затова съм го обявил от толкова рано, за да може наистина да се организираме подобаващо, защото заведенията в Пловдив няма да работят за бб-тийм специално:)...!!!

21.12.11
16:16

Ехе, ако беше преди нова година щях и аз да присъствам. Joy може ли и мен да ме разходиш из стария град, без туй ще си почивам тези дни в Пловдив ;)

21.12.11
16:22

99% съм там ;)

21.12.11
16:22

Вместо всички да сте настроени празнично,вие точно обратното. . .то не бяха закани,пререкания и т.н.
Дайте малко по-весело,по-ведро (sun) Като не ви харесва някой или мнението му,си пасувате.Нали знаете,че по-умния отстъпва,а и това все пак е само форум,не вярвам на живо да се държите така :] Имаме възможността да се видим и запознаем,да разменим някоя друга приказка. . .взимайте се в ръце и на 7-8 всички в кюпа !

21.12.11
16:27

Плевенската група се състои от Славко и Марина, доколкото аз знам, следователно ‘да не дойде’ с плевенската група означава буквално да не дойде с Марина.
Мисля, че преди да се видим е безсмислено да се дракаме тук, във форума, в крайна сметка ще седим на една маса, в едно и също заведение и ще си казваме ‘Наздраве’, нали това е идеята?
Или да се разделим на лагери - едните в единия край - другите в другия, и да се замеряме с пържоли ? ;)

21.12.11
16:28

Това ми е идеята, МАМКА МУ!!!...:)))))

Иначе...една поговорка си запиши от Славко “От двама, по-умен, е по-силния”...(това в кръга не шегата)...

Jika, радвам се, че ще се видим!

21.12.11
16:34

казано от slavko на 21.12.11, 16:28:

Jika, радвам се, че ще се видим!

Аз повече. ;)

21.12.11
16:43

Извини ме, Joy, ако съм те обидила с нещо, изразих мнение, което ще се радвам да го оспориш на живо.
С никой не искам да се карам, нито обивнявам за това какъв е с някакви изрази.
Ще дойда с най-добри чувства, да се запозная и с пловдивската част на форума да си изкараме весело на маса и в залата.
Все пак сме обединени от една обща идея - тренирането.

Ако ще се караме и създаваме негативни емоции, мисля да пропусна.

Поздрави!

21.12.11
16:44

казано от Skoge на 21.12.11, 16:27:

Или да се разделим на лагери

Пу съм в на Мак Сим лагера:))))

Ейййй...ма т’ва жените сте бетер нас, дето все си ги вадим да ги мерим...

По-сериозно помолих за организиацията!!! ...за настроението на компанията ще се грижим плевненската част...това най го можем:)...а и Марина не може да се бие, така че спокойно:)

21.12.11
16:49

.

Мнението беше редактирано от slavko на 21.12.11 19:08.

21.12.11
16:51

Джаро одобрява тази среща или иначе казано пишете и мен.

21.12.11
16:57

Щом ще водим и приятели, и на Блага ( skogens dyp - това ми е цялото елфско име ;) ) една приятелка, не знаех, дали е ок, затова не съм я писала.

Славко, аз само като се напия се бия, защото съм си от село ( МАЙТАП, разбира се!)

21.12.11
17:02

казано от slavko на 21.12.11, 16:44:

Ейййй...ма т’ва жените сте бетер нас, дето все си ги вадим да ги мерим...

Даже по-бетер нас, неслучайно има една приказка, че всички войни на този свят са ставали заради жени, още от дълбока древност.

Иначе си представям и срещата как ще е, разделени на 2 лагера на две различни маси... :D . Това в кръга на шегата. Пожелавам ви приятно изкарване!

Мнението беше редактирано от Svv Mav на 21.12.11 17:05.

21.12.11
17:13

Има шанс да дойда.

21.12.11
17:16

Аз мога и преди, и след нова година да пия бира :) Ама сега, като се заформя по-голямо събитие за 2012, тогава да бъде!

Иначе, за мястото, това което предложи Joyplovdiv е добре. Аз се сещам и за Ale House с бирата от казана и вкусната храна, но там ще трябва да избираме между помещение за пушачи и такова за неушачи, което мен ме устройва перфектно, но не знам другите какво ще кажат.

В крайна сметка, като разберем колко хора и животни :) ще се събираме ще нагласим мястото :)

Ако някой има конкретни изисквания към мястото - да казва!

21.12.11
17:18

Това с бирата от стената ми звучи много добре... ;)

21.12.11
17:27

казано от Diddlina на 21.12.11, 17:16:

Аз мога и преди, и след нова година да пия бира :) Ама сега, като се заформя по-голямо събитие за 2012, тогава да бъде!

Иначе, за мястото, това което предложи Joyplovdiv е добре. Аз се сещам и за Ale House с бирата от казана и вкусната храна, но там ще трябва да избираме между помещение за пушачи и такова за неушачи, което мен ме устройва перфектно, но не знам другите какво ще кажат.

В крайна сметка, като разберем колко хора и животни :) ще се събираме ще нагласим мястото :)

Ако някой има конкретни изисквания към мястото - да казва!

Мисля,че непушачите ще преобладават...фитнес форум сме все пак.. ;)

Мнението беше редактирано от Jikata на 21.12.11 18:26.

21.12.11
22:54

казано от Jikata на 21.12.11, 17:27:

Мисля,че непушачите ще преобладават...фитнес форум сме все пак.. ;)

На софийската среща, както може би сте разбрали, бяхме приблизително 40 човека непушачи (всички знаем с изключение на кого (да се засрами) :* :* :* ) и дойдоха да ни промотират цигари....Олег бързо им строши ентусиазма :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.12.11 22:55.

Пишете и мен. Идеята за тази среща е супер дано всичко да стане :).

21.12.11
23:06

Я кажете кога точно ще се събираме. На 7ми вечерта ли?

22.12.11
08:17

само ми пратете едно съобщение да ми напомните да не забравя :)

22.12.11
08:47

С тва ” в зала за непушачи” ме отказахте тотално... :)

22.12.11
09:00

казано от Мак Сим на 22.12.11, 08:47:

Мнозинство сме :D

Аз много мразя да ми се осмърдят дрехите на тази отвратителна миризма.

22.12.11
09:11

казано от Marina Dekova на 22.12.11, 09:00:

Мнозинство сме :D.

а знаеш ли как му пука...паля си и до бензиноколонка даже :D

22.12.11
09:31

казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:11:

Ако щеш пък идвай :D

22.12.11
09:33

казано от Marina Dekova на 22.12.11, 09:31:

казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:11:

Ако щеш пък идвай :D

Хах, че то какъв е другия вариант - насила да дойда ???

22.12.11
09:35

казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:33:

Хах, че то какъв е другия вариант - насила да дойда ???

Щом едни цигари са толкова определящи :P

22.12.11
09:39

Пак на насилие ви избива Еееййййй :D хаха

22.12.11
10:38

Мхммм....
Багаж за Пловдив:

- бинтове
- ръкавици
- протектори
- медицински бинтове
- спирт

:D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1