21.12.11
14:36
Здравейте приятели!
Малко импровизирано се зароди идеята, но след като така бързичко се развиха събитията, мога спокойно да Ви споделя, че на горе-упоменатата дата имаме намерение да сглобим една среща в Пловдив.
На нея могат да присъстват всички, които искат да се запознаят с виртуланите си дружки, опоненти и подобни от форума и други полета на изява, да си изкарат готино, да пием по едно и да обсъдим спорт, живот, жени, мъже или каквото Ви душа иска:)
Нека, всеки който е съпричастен към идеята да потвърди тук, за да може да изясним колко сме, къде може да се сберем и подобни подробности.
И да добавя-ако някой има идеи за местоположение, програма и други неща които могат да спомогнат за осъществяването на срещата, бързичко да се намесят:)
От Плевен ще участваме аз и Марина Декова(засега)...както знаете, ние сме навсякъде:)
Датата е 7-ми, час : ще се уточнява, мястото : също.
Към момента участници :
Males-Мак Сим, Slavko, Breackk, Jikata, dr jack, Николай Фараона, Марин Маринов,
Females-Marina Dekova+1 приятелка, Joyplovdiv, Skoge+1 приятелка, Деница, Калинка(един мой падуан),
Приятелите ни от ГИМАРИНА от Пловдив- Васко Ганев и Марина Стоименова
Ще продължавам да дописвам тук...
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.05.12 15:28.
Пишете ме там :]
Обаче предлагам срещата да е през деня,защото примерно аз ще пътувам с кола и колкото и да е зле времето,няма да е като вечерта замръзнато.
Бройте ме и мен, през което и да е време на деня.
@Joyplovdiv там ще говорим, на срещата ще има време да си кажем всичко, тук във форума само спамим и дразним излишно другите потребители и модераторите.
Славко, ако ще организираш някакви ММА ъндърграунд битки, пиши навреме, за да си взема моите бинтове и ръкавици - късметлийки са ми ;)
Животното е по свободните боеве, с него говорете...аз отивам да се забавлявам и да си лафим...поне в София се получи прекрасна среща-наистина!!!...и предлагам в Пловдив да я повторим:)
21.12.11
15:04
казано от Skoge на 21.12.11, 14:53:
Славко, ако ще организираш някакви ММА ъндърграунд битки, пиши навреме, за да си взема моите бинтове и ръкавици - късметлийки са ми ;)
Много станахте файтерите... ;)
Аз с бонбони ще идвам,вие за бой ми говорите :D В смисъл. . .че тия дни ми е именния ден :P
Мнението беше редактирано от Иван П. на 21.12.11 15:04.
21.12.11
15:30
Славко,
аз мислех да предложа преди, понеже съм работила като екскурзоводка в Стария град, ако дойдат повече хора от други градове, да ги разведа и покажа някои неща и след това- да кажем Златната круша или някъде другаде, така че можеш да ползваш тази идея ако искаш, но предвид създалите се обстоятелства това желание ми се изпари...
21.12.11
15:34
казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:30:
Славко,
аз мислех да предложа преди, понеже съм работила като екскурзоводка в Стария град, ако дойдат повече хора от други градове, да ги разведа и покажа някои неща и след това- да кажем Златната круша или някъде другаде, така че можеш да ползваш тази идея ако искаш, но предвид създалите се обстоятелства това желание ми се изпари...
Що така ?
По-добре ги излъжи да си сложат яките токчета и им направи една обиколка по Стария град...те сами ще си кажат претенциите после(ако ги имат) :D
21.12.11
15:44
Мак Сим,
ти би ли тренирал madboy, за да му се доказваш? Ако кажеш да, и аз ще кажа да...
Сега разбрах защо ти толкова се връзваше на Медбой, аз се чудех защо му обръщаш внимание...
Много се ядосах ...ама много...дали защото е форум...
21.12.11
15:47
казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:44:
Мак Сим,
ти би ли тренирал madboy, за да му се доказваш? Ако кажеш да, и аз ще кажа да...
Да, само дето Мадбой не би тренирал при мен ;)
казано от Joyplovdiv на 21.12.11, 15:44:
Много се ядосах ...ама много...дали защото е форум...
Ша са сетиш...:)
Ама ако не Ви помогна с Кросфита, ще Ви уча май на чувство за хумор...
Майничката...разбира се, че ако се изяви желание за по ранно пристигане може да разходим из Стария град...аз съм полу-пловдивчанин, та мен ми е ясна картинката...А и аз съм там от 3-ти, индивидуални разходки възможни ли са:)
Заведението трябва да е такова, в което може да си чуваме приказката и да ни събере всички...
И чакайте сега...аз давам идеята и си стоя в Плевен...вие местните сте с конкретиката:)
Чакаме Деница да се намеси сериозно:)
21.12.11
16:05
Индивидуално може, ама да не дойдеш с плевенската групичка, неиндивидуално може, само ако си с Мак Сим... :)
Еми аз си вървя в комплект с него...само ме оставя да ям и спя и през другото време е мъчението:)))...е сега ще го комбинираме и с малко забава...
Абе Вие много се оплаквате, па всеки иначе...я на лични, я във фейсбук, я на други места ми вика...много искам да ме запознаеш с него...
ААААмаха...сърби ма, боли ма...:)
!!!...И айде по-сериозно, защото е сега ще дойде нова-та...затова съм го обявил от толкова рано, за да може наистина да се организираме подобаващо, защото заведенията в Пловдив няма да работят за бб-тийм специално:)...!!!
Ехе, ако беше преди нова година щях и аз да присъствам. Joy може ли и мен да ме разходиш из стария град, без туй ще си почивам тези дни в Пловдив ;)
Вместо всички да сте настроени празнично,вие точно обратното. . .то не бяха закани,пререкания и т.н.
Дайте малко по-весело,по-ведро (sun) Като не ви харесва някой или мнението му,си пасувате.Нали знаете,че по-умния отстъпва,а и това все пак е само форум,не вярвам на живо да се държите така :] Имаме възможността да се видим и запознаем,да разменим някоя друга приказка. . .взимайте се в ръце и на 7-8 всички в кюпа !
Плевенската група се състои от Славко и Марина, доколкото аз знам, следователно ‘да не дойде’ с плевенската група означава буквално да не дойде с Марина.
Мисля, че преди да се видим е безсмислено да се дракаме тук, във форума, в крайна сметка ще седим на една маса, в едно и също заведение и ще си казваме ‘Наздраве’, нали това е идеята?
Или да се разделим на лагери - едните в единия край - другите в другия, и да се замеряме с пържоли ? ;)
Това ми е идеята, МАМКА МУ!!!...:)))))
Иначе...една поговорка си запиши от Славко “От двама, по-умен, е по-силния”...(това в кръга не шегата)...
Jika, радвам се, че ще се видим!
казано от slavko на 21.12.11, 16:28:
Jika, радвам се, че ще се видим!
Аз повече. ;)
Извини ме, Joy, ако съм те обидила с нещо, изразих мнение, което ще се радвам да го оспориш на живо.
С никой не искам да се карам, нито обивнявам за това какъв е с някакви изрази.
Ще дойда с най-добри чувства, да се запозная и с пловдивската част на форума да си изкараме весело на маса и в залата.
Все пак сме обединени от една обща идея - тренирането.
Ако ще се караме и създаваме негативни емоции, мисля да пропусна.
Поздрави!
казано от Skoge на 21.12.11, 16:27:
Или да се разделим на лагери
Пу съм в на Мак Сим лагера:))))
Ейййй...ма т’ва жените сте бетер нас, дето все си ги вадим да ги мерим...
По-сериозно помолих за организиацията!!! ...за настроението на компанията ще се грижим плевненската част...това най го можем:)...а и Марина не може да се бие, така че спокойно:)
Щом ще водим и приятели, и на Блага ( skogens dyp - това ми е цялото елфско име ;) ) една приятелка, не знаех, дали е ок, затова не съм я писала.
Славко, аз само като се напия се бия, защото съм си от село ( МАЙТАП, разбира се!)
казано от slavko на 21.12.11, 16:44:
Ейййй...ма т’ва жените сте бетер нас, дето все си ги вадим да ги мерим...
Даже по-бетер нас, неслучайно има една приказка, че всички войни на този свят са ставали заради жени, още от дълбока древност.
Иначе си представям и срещата как ще е, разделени на 2 лагера на две различни маси... :D . Това в кръга на шегата. Пожелавам ви приятно изкарване!
Мнението беше редактирано от Svv Mav на 21.12.11 17:05.
Аз мога и преди, и след нова година да пия бира :) Ама сега, като се заформя по-голямо събитие за 2012, тогава да бъде!
Иначе, за мястото, това което предложи Joyplovdiv е добре. Аз се сещам и за Ale House с бирата от казана и вкусната храна, но там ще трябва да избираме между помещение за пушачи и такова за неушачи, което мен ме устройва перфектно, но не знам другите какво ще кажат.
В крайна сметка, като разберем колко хора и животни :) ще се събираме ще нагласим мястото :)
Ако някой има конкретни изисквания към мястото - да казва!
казано от Diddlina на 21.12.11, 17:16:
Аз мога и преди, и след нова година да пия бира :) Ама сега, като се заформя по-голямо събитие за 2012, тогава да бъде!
Иначе, за мястото, това което предложи Joyplovdiv е добре. Аз се сещам и за Ale House с бирата от казана и вкусната храна, но там ще трябва да избираме между помещение за пушачи и такова за неушачи, което мен ме устройва перфектно, но не знам другите какво ще кажат.
В крайна сметка, като разберем колко хора и животни :) ще се събираме ще нагласим мястото :)
Ако някой има конкретни изисквания към мястото - да казва!
Мисля,че непушачите ще преобладават...фитнес форум сме все пак.. ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 21.12.11 18:26.
казано от Jikata на 21.12.11, 17:27:
Мисля,че непушачите ще преобладават...фитнес форум сме все пак.. ;)
На софийската среща, както може би сте разбрали, бяхме приблизително 40 човека непушачи (всички знаем с изключение на кого (да се засрами) :* :* :* ) и дойдоха да ни промотират цигари....Олег бързо им строши ентусиазма :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.12.11 22:55.
21.12.11
22:57
Пишете и мен. Идеята за тази среща е супер дано всичко да стане :).
22.12.11
08:17
само ми пратете едно съобщение да ми напомните да не забравя :)
22.12.11
08:47
С тва ” в зала за непушачи” ме отказахте тотално... :)
казано от Мак Сим на 22.12.11, 08:47:
Мнозинство сме :D
Аз много мразя да ми се осмърдят дрехите на тази отвратителна миризма.
22.12.11
09:11
казано от Marina Dekova на 22.12.11, 09:00:
Мнозинство сме :D.
а знаеш ли как му пука...паля си и до бензиноколонка даже :D
казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:11:
Ако щеш пък идвай :D
22.12.11
09:33
казано от Marina Dekova на 22.12.11, 09:31:
казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:11:
Ако щеш пък идвай :D
Хах, че то какъв е другия вариант - насила да дойда ???
казано от Мак Сим на 22.12.11, 09:33:
Хах, че то какъв е другия вариант - насила да дойда ???
Щом едни цигари са толкова определящи :P
Мхммм....
Багаж за Пловдив:
- бинтове
- ръкавици
- протектори
- медицински бинтове
- спирт
:D