21.12.11
23:49
Because now it’s the right moment ;]
22.12.11
00:01
Аз днес си прочетох учебника на който ще ме изпитват в петък.
Заживях с мисълта, че ще си умра неук :D
Е аз вчера прочетох втора част на единия и след работа неска контролна :D Ама колкото повече чета толкова повече разбирам, че съм прост... та разбирам болката ти :D
22.12.11
07:14
казано от Ramon Dekkers на 21.12.11, 20:24:
Вечна тема - разход:
К1: - Пасат ТДИ 110 с чип.
6/100 - 130км/ч пълен багажник с четири човека
7/100 - градско зимно, литър надоло лятото
К2: - Четири човека в багажника... представям си колко са на задната седалка
Във всичките теми за разход, колите им харчат по-малко отколкото производителя дава, като разход по спецификация :D :D :D
И са натоварени с поне 4 възрастни, 2 деца, куче, прасе и половин къща :)
Ще изкарваме ли снегорините, aaaaaaaa :))))
Я нещо по повод женския глад за въглехидрати, който често се цитира в този форум:
А за снега... Чакам с нетърпение момента, когато някой ще се сети освен на идиоти с летни гуми, да забрани да карат през зимата и на такива с коли със задно предаване. Днес толкова закъсали и носещи задници по завоите BMW-та видях, колкото май през никой друг ден, откак шофирам из София (има-няма 15 години).
Е няма как просто с моя ,,късмет’’ отново .,когато трябва да пътувам да вали сняг ...
22.12.11
09:17
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ ОТ САНДАСНКИИИИИИИИИИИИИ, ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! От 2 вечерта като запука до ся не е спрял:Д
22.12.11
09:47
казано от Boby_ на 22.12.11, 08:42:
А за снега... Чакам с нетърпение момента, когато някой ще се сети освен на идиоти с летни гуми, да забрани да карат през зимата и на такива с коли със задно предаване. Днес толкова закъсали и носещи задници по завоите BMW-та видях, колкото май през никой друг ден, откак шофирам из София (има-няма 15 години).
То проблема не е в задното предаване, а в липсата на обслужване и поддръжка. По улиците масово се движат 20 годишни свлечове със зимни гуми на по 5-6 години. Масово начина на мислене е “Абе събрал съм тука едни 5-6 хиляди и ще си взема БМВ или Мерц, защото е престижно”, а никой не мисли, как се обслужва след това такава кола. Много неправилно е заложено в закона да се гледа размера на грайфера, а ако гумата е станала на пластмаса, какво го грее, че има грайфер 8 мм.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.12.11 09:47.
Така е, ако гумите са нови (до 3-4 сезона), то БМВтата нямат особени проблеми. Е, раздаваш ли неразумно газ, стават опасни. На времето съм го изпитал това - имах БМВ и го купих с едни всесезонки на 2 години. Пълен шит са тия гуми принципно, но тогава реших, че нямам парата за да я обуя с истински зимни и реших да карам с тях и лятото нови летни и следващата зима нови зеимни. Докато нямаше сняг, нямаше проблеми, а като понатрупа започнаха ядовете. Смених гумите със зимен Мишлен и проблемите се изпариха.
22.12.11
11:46
TS830 е гумата за мен, страхотно се държи на мокро и киша, утре ако натрупа (съмнявам се) ще я видя и на сняг как е :)
22.12.11
14:32
Днеска спорих с г-на по математика ( ако си спомняте оня със 70те набирания в серия в казармата... ) и той е на мнение, че футбола е много много по-хубав спорт от културизма при положение, че нито е тренирал в зала или където и да е... нито е тренирал футбол ( аз съм тренирал футбол и то не 1-2месеца и тренирам доста активно и в зала сега ) на моменти се чувствах нелепо... какви доводи имаше само по едно време каза, че футболиста е невероятно умен, защото трябвало да мисли бързо и такива неща... аз му дадох пример с Образованието на сегашния Тути и веднага ми казаха, че това, че има образование в Америка не означава че е умен... и о боже.... трябваше да видити каква дискусия стана... аз се срамувам, че участвах в нея.
22.12.11
15:05
казано от kristiancho на 22.12.11, 14:32:
Днеска спорих с г-на по математика ( ако си спомняте оня със 70те набирания в серия в казармата... ) и той е на мнение, че футбола е много много по-хубав спорт от културизма при положение, че нито е тренирал в зала или където и да е... нито е тренирал футбол ( аз съм тренирал футбол и то не 1-2месеца и тренирам доста активно и в зала сега ) на моменти се чувствах нелепо... какви доводи имаше само по едно време каза, че футболиста е невероятно умен, защото трябвало да мисли бързо и такива неща... аз му дадох пример с Образованието на сегашния Тути и веднага ми казаха, че това, че има образование в Америка не означава че е умен... и о боже.... трябваше да видити каква дискусия стана... аз се срамувам, че участвах в нея.
Футбола е поле за изява на олигофрени. Най-тъпият спорт ЕВЪР. Всички футболисти са тъпаци, без изключение (да, обиждам ги).
Един тъпак от моя клас е в Левски в момента, а не знае кога е създадена България..акъл - 0
Кой вкус на протените на Pure Nutrition е най-добър? Шоколад с лешници не ми допадна особено.
22.12.11
16:57
казано от emzo на 22.12.11, 13:53:
TS830 е гумата за мен, страхотно се държи на мокро и киша, утре ако натрупа (съмнявам се) ще я видя и на сняг как е :)
Аз се бях засилил да си пробвам Nokian-а днес, но не успях съвсем че нямаше достатъчно сняг. Дано натрупа малко поне.
Току що обух зафирата, с чисто новички Dunlop Winter Sport 4D, DOT 44,11 преди бях с по-стария модел 3D и смея да твърдя, че е невероятна гума, на сняг просто лепи.
Мнението беше редактирано от Valdis на 22.12.11 17:36.
22.12.11
18:15
Вие тука за гуми си говорите , за коли си говорите , а аз утре отивам да се записвам на курсове ! :D Кат’ чух , че тря си вадя медицинско ми се сви стомаха...мразя да ходя по доктори за каквото и да било..колкото и да съм свикнал да ходя при тях :D Я обадете к’во трябва да правя / ще ми правят , та да ми извадят т’ва медицинско о.О
22.12.11
18:20
Абе нищо няма да ти правят споко... просто да се докаже, че си адекватен, виждащ, нормален и прочие... няма да те дупчат ;д и аз искам живот здраве и живот скоро да се запиша :)
22.12.11
18:35
Бе споменаха нещо за преглед в лудница.. там ще се затрудня :D НО все пак :
И аз съм доволен от тях - TS 800, че на 16ките(830 и 810) ми идваха със 100 кинта повече на бройка.
На мокро ги тествах - държат и на скорост, а сега и на сняг - екстра са. И учудващо за мен, не са шумни.
Мнението беше редактирано от 6th на 22.12.11 18:40.
22.12.11
18:58
22.12.11
19:34
казано от Стоянчо на 22.12.11, 16:31:
Кой вкус на протените на Pure Nutrition е най-добър? Шоколад с лешници не ми допадна особено.
‘Ванилов сладолед’ много ми допадна на мен - дори във вода има вкус на разтопен хубав сметаново-ванилов следолед. В прясно мляко става още по-добро, в кисело го избива на сладоледите тип йогурт. Ако харесваш ванилията по принцип - няма как да те разочарова този вкус. ‘Канеленото кексче’ също е много добро, но аз лично бих предпочел канеленият вкус да е малко по-наситен (умирам за канела като овкусител на какво ли не).
22.12.11
21:22
Имам мерак пролетта да пробвам как ще ми се отрази йохимбин хидрохлорид.
Смятам да направя стак Yohombine HCL + Caffeine + L-Carnitine + Green Tea.
И хранителен режим ВМ-НВД.
Докато търсех информация за йохимбина прочетох, че не трябва да се консумират въглехидрати с него. А в един пост в BB.com се казваше същото не само за въглените, но и за протеина.
Въпросът ми е за какъв период от време преди/след приема на йохимбина става дума?
А това за протеина въобще не го приемам за истина. За въглехидратите обаче го чета на няколко места, значи има дози истина.
При ВМ-НВД е ясно, че няма да поемам голямо количество въглехидрати, но все пак има зареждащи дни, в които трябва да се хапват повече въглени.
Не искам да отварям нова тема, за това бих била благодарна, ако ми отговорите тук.
Търси във форума преди да пусна този пост и никъде не видях да се обсъжда точно този въпрос.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57788
Да не пиша наново, пускам темата тук.
И аз последно време съм така,през деня удрям няква стена и нямам никва енергия,сутринта като цяло съм ок и вечерта ми е ‘’времето’‘
малко амбиент епик блек метъл.
22.12.11
22:34
казано от Jewelz на 22.12.11, 21:49:
Докато търсех информация за йохимбина прочетох, че не трябва да се консумират въглехидрати с него. А в един пост в BB.com се казваше същото не само за въглените, но и за протеина.
Е то май само мазнините ти останаха :D
Виж сега, не се вкарвай в някакви излишни филми. Спазвай си хранителния режим, редовния прием на стака и си свиркай. ;)
HCL на Primaforce ли ще взимаш /то, като се замисли човек, май само него го продават, като HCL/? Последния път останах много разочарован от него. Аз сега мисля да пробвам twinlab yohimbe fuel /набило ми се е в главата, че май Valdis го похвали/.
При първия прием на HCL дори не съм спазвал чак толкова стриктен хранителен режим, колкото втория път /може и това да ми е грешката :D/.
Като свършиш стака - направи една темичка по въпроса.
На сняг НЕ става.
Или аз не мога да карам :D
22.12.11
22:54
:D :D :D
Някой пусна тема за забранени съставки в Pure Nutrition Защо беше изтрита в същност ?!
22.12.11
23:37
http://mamita-bg.com/2011/12/22/фелацио-сутрин-на-гладно-за-добро-хран/
Даже не съм чел де , но заглавието ми харесва ! :D
23.12.11
00:31
Нещо сбърка bb-team c facebook ми се струва :D