22.12.11
14:32
Здравейте момчета,ще ви помоля да препоръчате някаква хардкор добавка,ще е добре ако сте я приемали.На 19 почти 20 години съм(след 3 месеца ги навършвам) от това,което съм чел отбягвам тестостероно стимулиращите(те действат добре при по-възрастните),така че нека да действието да и е насочено в друга посока (y)
Целта ми е покачване на чиста мускулна маса.
Темата беше редактирана от Младен Марков на 22.12.11 14:34.
22.12.11
17:41
EST MethylMass такава я водят,но като цяло не е нищо интересно..
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 17:42.
22.12.11
17:54
А, защо непременно си решил, че трябва да е харкор добавка? Хранителният ти режим на ниво ли е? Не смяташ ли, че може и с обикновенни добавки (без да са хардкор) може да постигнеш добри резултати? Какъв ти е опитът с хранителни добавки като цяло?
Мнението беше редактирано от summer_jam на 22.12.11 17:54.
22.12.11
18:14
Summer всичко си е на ниво.Не съм обеснил за мен по причината,че всичко си ми е съобразено не се притеснявайте за мен..Хр.режим е на ниво опита го има...Просто съм решил да си взема нещо по-силно това е.Ако някой има отзив за някоя добра хардкор добавка нека пише много е просто.
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 18:15.
И аз сам на мнението на summer_jam комбинираи няколко обикновени добавки не хардкор и може да получиш един много задоволителелн резултат. Пример: витамини, минерали, креатин матрица или пак бустер, протеин и едни аминокисилини и всичко е на 100 %
22.12.11
18:39
Само като му видите снимките на момчето си личи че има и тренировъчен режим и хранителен такъв :) Все пак да се разпиша аз се чудех какво да взема и забих пари в един стак от доказани добавки.
1.Syntrax Matrix,Gaspary MyoFusion и имам малко Syngex
2.Green Magnitude
3.Muscle Pharm Assault
4.Scivation Xtend old formula
5.ISS Super Vitamin Pak
6.Orange OxiMega рибено масло
7.Въглехидратна матрица Carbonox
Иначе по-натам бих пробвал стака на THERMOLIFE :) http://reviews.bodybuilding.com/ThermoLife/Get_Some_Bols_Stack
Много добри отзиви има :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 22.12.11 18:45.
22.12.11
18:52
Станимире защо трябва сега да се обесняваме и да коментираме само неща,които са ни ясни на всички.Комбнирал съм креатин,аминокиселини,протеини,витамини,азотни и разни добавки-наясно съм,защо трябва само да пишем,да пишем.
Просто и ясно ако имате впечатление от някоя хубава хардкор добавчица напишете едно постче и това е..
Phxxx дооста добър стак си завързал.Поздрави!
Послучай термолайфа-от онзи ден започнах да се интересувам от E-BOL-а на тази фирма в него се оказва,че има невероятна билка наречена Левзея http://www.bb-team.org/articles/1668_levzeya-leuzea-carthamoides-rastitelniyat-iztochnik-na-ekdisteron#axzz1hHc5gI1y и мисля да я пробвам,но ще я приемам на таблетки,само левзея,не от добавката на термолайф.
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 18:53.
22.12.11
19:00
Благодаря,и все пак си мисля да опитам и някой от стаковете на гаспари например Superpump + SizeOn Max + Myofusion + Anavite + Aminomax 8000 или нещо от сорта :) Може и на MusclePharm да измислиш някой стак Assault+Mp Creatine+Recon+Mp Bcaa има хиляди идей само пари да има :D
22.12.11
20:54
Няма hardcore добавки в смисъла, в който влагат сайтовете за хранителни добавки. Левзеята е поредното доказателство - може да дава малко допълнително време на плъхове, обречени да плуват в басейн докато се удавят, но при хората, и по-конкретно - при спортуващи хора, ефекта е по-скоро нулев (има едно сравнително скорошно изследване на Baylor University)
22.12.11
21:10
И аз съм много скептично настроен,затова и няма да взема този скъп продукт на термолайф,но не губя кой знае колко,като си взема на таблетчици няколко блистера,ако има ефект ще пиша :)
22.12.11
22:29
казано от AgBOKATA на 22.12.11, 21:52:
ANIMAL TEST+STACK+PACK
На Animal серията единствено опаковките и името са им толкова “гръмки” (вече има къде,къде по-нови и ефективни формули)... а и момчето каза че не търси тест бустър :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 22.12.11 22:42.
22.12.11
22:41
казано от Младен Марков на 22.12.11, 14:32:
Здравейте момчета,ще ви помоля да препоръчате някаква хардкор добавка,ще е добре ако сте я приемали.На 19 почти 20 години съм(след 3 месеца ги навършвам) от това,което съм чел отбягвам тестостероно стимулиращите(те действат добре при по-възрастните),така че нека да действието да и е насочено в друга посока (y)
Целта ми е покачване на чиста мускулна маса.
В момента на пазара /Българския/, такова нещо няма, а няма и да има.
Преди няколко години, беше залят от подобни “хард” добавки, но ги подгониха от РИОКОЗ, а в последствие бяха забранени за продажба. Няма смисъл да обсъждаме, какво е съдържанието на подобни “добавки”, защото просто е излишно.
Като искаш нещо “хард”, защо не си направиш стак от продуктите, които са ти повлияли най-добре?
казано от Phxxx на 22.12.11, 22:29:
казано от AgBOKATA на 22.12.11, 21:52:
ANIMAL TEST+STACK+PACK
На Animal серията единствено опаковките и името са им толкова “гръмки” (вече има къде,къде по-нови и ефективни формули)... а и момчето каза че не търси тест бустър :)
Ми кажи да видим, изброй
23.12.11
11:24
казано от head_hunter на 22.12.11, 22:41:
казано от Младен Марков на 22.12.11, 14:32:
Целта ми е покачване на чиста мускулна маса.В момента на пазара /Българския/, такова нещо няма, а няма и да има.
Преди няколко години, беше залят от подобни “хард” добавки, но ги подгониха от РИОКОЗ, а в последствие бяха забранени за продажба. Няма смисъл да обсъждаме, какво е съдържанието на подобни “добавки”, защото просто е излишно.
Като искаш нещо “хард”, защо не си направиш стак от продуктите, които са ти повлияли най-добре?
Всъщност наистина не съм запознат с така наречените “хард” добавки,явно се спекулира с името хардкор :)
Замислям се за някоя от марките,които нашумяха покрай Фил Хийт и Кай Грий,имено - Мuscletech и Musclemeds - те имат така по-силни продукти,но ще помисля и ще избера нещо :)
По-добре недей, ще дадеш парите си на вятъра без да получиш това което очакваш, тези продукти са силен маркетингов трик и в повечето случаи нищо повече. Както и да погледнем нещата, повечето да не кажа всички легални и работещи продукти залагат на естественото повишаване на тестостерона, а мехаизмите да се постигне това са няколко, продуктите на Athletic Extreme и Molecular Nutrition са доказано работещи. Почти съм сигурен, че като казваш хардкор добавка имаш предвид продаваните до скоро в България прохормонални продукти, но трябва да ти е ясно едно, практически между прохормон и стероид разлика няма, разликата е чисто юридическа, това означава, че вече минаваш от дргата страна и си носиш последствията от това, но тук подобни теми не се дискутират.
23.12.11
11:46
казано от Младен Марков на 23.12.11, 11:24:
Всъщност наистина не съм запознат с така наречените “хард” добавки,явно се спекулира с името хардкор :)
Замислям се за някоя от марките,които нашумяха покрай Фил Хийт и Кай Грий,имено - Мuscletech и Musclemeds - те имат така по-силни продукти,но ще помисля и ще избера нещо :)
Действително има спекулация, но ще ти препоръчам да почетеш малко за продуктите на Мuscletech и Musclemeds и едва тогава да се хвърляш на тях, защото според скромното ми мнение, ще е загуба на средства.
На твое място, отново ти казвам - бих заложил на продукти с доказано действие.
23.12.11
14:06
Тези “хард” добавки, както спомена head_hunter , бяха подгонени от РИОКОЗ , заради забранени субстанции... Дори Халодрол-ът “изгърмя” преди време, заради някаква забранена киселина в него! Послушай другите и си направи хубав и ефективен стак от нормални добавки и билки! :) Късмет!
казано от Valentin Stoyanov на 23.12.11, 14:06:
Тези “хард” добавки, както спомена head_hunter , бяха подгонени от РИОКОЗ , заради забранени субстанции... Дори Халодрол-ът “изгърмя” преди време, заради някаква забранена киселина в него! Послушай другите и си направи хубав и ефективен стак от нормални добавки и билки! :) Късмет!
Halodrol изгърмя защото съдържаше Halodrol :D 4-chloro-17a-methyl-androst-1,4-diene-3b,17b-diol, това дори не е прохормон а активен стероид. ;)
23.12.11
18:39
Валдис нямам ни най малко намерение да се обръщам към стероидите,търся просто нещо по-силно от традиционния креатин примерно :)
Погледнах продуктите на АХ и видях 2 продукта Ax Hard fx 112 caps и Ax Mass fx 112 caps.На Molecular nutrition продукта е X-factor advanced™ 100gels. за тази аракидоновата не бях чувал,но изглежда,че това е много силна компонента.
Какво ти е мнението за тези 3-продукта?Струва ми се че X-factor-а е доста добър.
Не съм ги ползвал, но отзивите са добри. Тряба да се има предвид, че излизат доста солено, двата родукта на AX се стакват отлично, но ще са ти необходими по 2 опаковки от всеки.
Аз съм ползвал няколко пъти Mass FX + Hard FX, а също и арахидонова киселина.
За един добър двумесечен курс ще ти трябват над 500 лв.
Тук много зависи какви очаквания имаш. Ако за два месеца целиш 3-4 кг. “чиста” мускулна маса (без водна задръжка и мазнини) по-скоро няма да стане, ако целиш 0.5 - 1 кг “чиста” маса, може и да стане.
23.12.11
22:21
Ахахах Валдис, прав си..изгоря си просто защото е Халодрол! :D