Препоръчайте ми hardcore добавка

22.12.11
14:32

Здравейте момчета,ще ви помоля да препоръчате някаква хардкор добавка,ще е добре ако сте я приемали.На 19 почти 20 години съм(след 3 месеца ги навършвам) от това,което съм чел отбягвам тестостероно стимулиращите(те действат добре при по-възрастните),така че нека да действието да и е насочено в друга посока (y)
Целта ми е покачване на чиста мускулна маса.

Темата беше редактирана от Младен Марков на 22.12.11 14:34.

22.12.11
14:47

Ако кажеш какво си пробвал досега ще е много по лесно

EST MethylMass такава я водят,но като цяло не е нищо интересно..

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 17:42.

22.12.11
17:54

А, защо непременно си решил, че трябва да е харкор добавка? Хранителният ти режим на ниво ли е? Не смяташ ли, че може и с обикновенни добавки (без да са хардкор) може да постигнеш добри резултати? Какъв ти е опитът с хранителни добавки като цяло?

Мнението беше редактирано от summer_jam на 22.12.11 17:54.

Summer всичко си е на ниво.Не съм обеснил за мен по причината,че всичко си ми е съобразено не се притеснявайте за мен..Хр.режим е на ниво опита го има...Просто съм решил да си взема нещо по-силно това е.Ако някой има отзив за някоя добра хардкор добавка нека пише много е просто.

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 18:15.

22.12.11
18:34

И аз сам на мнението на summer_jam комбинираи няколко обикновени добавки не хардкор и може да получиш един много задоволителелн резултат. Пример: витамини, минерали, креатин матрица или пак бустер, протеин и едни аминокисилини и всичко е на 100 %

PH

22.12.11
18:39

Само като му видите снимките на момчето си личи че има и тренировъчен режим и хранителен такъв :) Все пак да се разпиша аз се чудех какво да взема и забих пари в един стак от доказани добавки.
1.Syntrax Matrix,Gaspary MyoFusion и имам малко Syngex
2.Green Magnitude
3.Muscle Pharm Assault
4.Scivation Xtend old formula
5.ISS Super Vitamin Pak
6.Orange OxiMega рибено масло
7.Въглехидратна матрица Carbonox
Иначе по-натам бих пробвал стака на THERMOLIFE :) http://reviews.bodybuilding.com/ThermoLife/Get_Some_Bols_Stack
Много добри отзиви има :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 22.12.11 18:45.

22.12.11
18:51

Това имах предвид дори ми четеш мислите взел съм на 90% същите добавки :)

Станимире защо трябва сега да се обесняваме и да коментираме само неща,които са ни ясни на всички.Комбнирал съм креатин,аминокиселини,протеини,витамини,азотни и разни добавки-наясно съм,защо трябва само да пишем,да пишем.
Просто и ясно ако имате впечатление от някоя хубава хардкор добавчица напишете едно постче и това е..

Phxxx дооста добър стак си завързал.Поздрави!
Послучай термолайфа-от онзи ден започнах да се интересувам от E-BOL-а на тази фирма в него се оказва,че има невероятна билка наречена Левзея http://www.bb-team.org/articles/1668_levzeya-leuzea-carthamoides-rastitelniyat-iztochnik-na-ekdisteron#axzz1hHc5gI1y и мисля да я пробвам,но ще я приемам на таблетки,само левзея,не от добавката на термолайф.

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 22.12.11 18:53.

PH

22.12.11
19:00

Благодаря,и все пак си мисля да опитам и някой от стаковете на гаспари например Superpump + SizeOn Max + Myofusion + Anavite + Aminomax 8000 или нещо от сорта :) Може и на MusclePharm да измислиш някой стак Assault+Mp Creatine+Recon+Mp Bcaa има хиляди идей само пари да има :D

22.12.11
20:54

Няма hardcore добавки в смисъла, в който влагат сайтовете за хранителни добавки. Левзеята е поредното доказателство - може да дава малко допълнително време на плъхове, обречени да плуват в басейн докато се удавят, но при хората, и по-конкретно - при спортуващи хора, ефекта е по-скоро нулев (има едно сравнително скорошно изследване на Baylor University)

И аз съм много скептично настроен,затова и няма да взема този скъп продукт на термолайф,но не губя кой знае колко,като си взема на таблетчици няколко блистера,ако има ефект ще пиша :)

22.12.11
21:52

ANIMAL TEST+STACK+PACK

PH

22.12.11
22:29

казано от AgBOKATA на 22.12.11, 21:52:

ANIMAL TEST+STACK+PACK

На Animal серията единствено опаковките и името са им толкова “гръмки” (вече има къде,къде по-нови и ефективни формули)... а и момчето каза че не търси тест бустър :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 22.12.11 22:42.

HE

22.12.11
22:41

казано от Младен Марков на 22.12.11, 14:32:

Здравейте момчета,ще ви помоля да препоръчате някаква хардкор добавка,ще е добре ако сте я приемали.На 19 почти 20 години съм(след 3 месеца ги навършвам) от това,което съм чел отбягвам тестостероно стимулиращите(те действат добре при по-възрастните),така че нека да действието да и е насочено в друга посока (y)

В момента на пазара /Българския/, такова нещо няма, а няма и да има.

Преди няколко години, беше залят от подобни “хард” добавки, но ги подгониха от РИОКОЗ, а в последствие бяха забранени за продажба. Няма смисъл да обсъждаме, какво е съдържанието на подобни “добавки”, защото просто е излишно.
Като искаш нещо “хард”, защо не си направиш стак от продуктите, които са ти повлияли най-добре?

22.12.11
23:07

казано от Phxxx на 22.12.11, 22:29:

казано от AgBOKATA на 22.12.11, 21:52:

ANIMAL TEST+STACK+PACK

На Animal серията единствено опаковките и името са им толкова “гръмки” (вече има къде,къде по-нови и ефективни формули)... а и момчето каза че не търси тест бустър :)

Ми кажи да видим, изброй

казано от head_hunter на 22.12.11, 22:41:

казано от Младен Марков на 22.12.11, 14:32:

В момента на пазара /Българския/, такова нещо няма, а няма и да има.

Преди няколко години, беше залят от подобни “хард” добавки, но ги подгониха от РИОКОЗ, а в последствие бяха забранени за продажба. Няма смисъл да обсъждаме, какво е съдържанието на подобни “добавки”, защото просто е излишно.
Като искаш нещо “хард”, защо не си направиш стак от продуктите, които са ти повлияли най-добре?

Всъщност наистина не съм запознат с така наречените “хард” добавки,явно се спекулира с името хардкор :)
Замислям се за някоя от марките,които нашумяха покрай Фил Хийт и Кай Грий,имено - Мuscletech и Musclemeds - те имат така по-силни продукти,но ще помисля и ще избера нещо :)

23.12.11
11:46

По-добре недей, ще дадеш парите си на вятъра без да получиш това което очакваш, тези продукти са силен маркетингов трик и в повечето случаи нищо повече. Както и да погледнем нещата, повечето да не кажа всички легални и работещи продукти залагат на естественото повишаване на тестостерона, а мехаизмите да се постигне това са няколко, продуктите на Athletic Extreme и Molecular Nutrition са доказано работещи. Почти съм сигурен, че като казваш хардкор добавка имаш предвид продаваните до скоро в България прохормонални продукти, но трябва да ти е ясно едно, практически между прохормон и стероид разлика няма, разликата е чисто юридическа, това означава, че вече минаваш от дргата страна и си носиш последствията от това, но тук подобни теми не се дискутират.

HE

23.12.11
11:46

казано от Младен Марков на 23.12.11, 11:24:

Всъщност наистина не съм запознат с така наречените “хард” добавки,явно се спекулира с името хардкор :)
Замислям се за някоя от марките,които нашумяха покрай Фил Хийт и Кай Грий,имено - Мuscletech и Musclemeds - те имат така по-силни продукти,но ще помисля и ще избера нещо :)

Действително има спекулация, но ще ти препоръчам да почетеш малко за продуктите на Мuscletech и Musclemeds и едва тогава да се хвърляш на тях, защото според скромното ми мнение, ще е загуба на средства.
На твое място, отново ти казвам - бих заложил на продукти с доказано действие.

23.12.11
14:06

Тези “хард” добавки, както спомена head_hunter , бяха подгонени от РИОКОЗ , заради забранени субстанции... Дори Халодрол-ът “изгърмя” преди време, заради някаква забранена киселина в него! Послушай другите и си направи хубав и ефективен стак от нормални добавки и билки! :) Късмет!

23.12.11
16:38

казано от Valentin Stoyanov на 23.12.11, 14:06:

Тези “хард” добавки, както спомена head_hunter , бяха подгонени от РИОКОЗ , заради забранени субстанции... Дори Халодрол-ът “изгърмя” преди време, заради някаква забранена киселина в него! Послушай другите и си направи хубав и ефективен стак от нормални добавки и билки! :) Късмет!

Halodrol изгърмя защото съдържаше Halodrol :D 4-chloro-17a-methyl-androst-1,4-diene-3b,17b-diol, това дори не е прохормон а активен стероид. ;)

Валдис нямам ни най малко намерение да се обръщам към стероидите,търся просто нещо по-силно от традиционния креатин примерно :)
Погледнах продуктите на АХ и видях 2 продукта Ax Hard fx 112 caps и Ax Mass fx 112 caps.На Molecular nutrition продукта е X-factor advanced™ 100gels. за тази аракидоновата не бях чувал,но изглежда,че това е много силна компонента.
Какво ти е мнението за тези 3-продукта?Струва ми се че X-factor-а е доста добър.

23.12.11
18:43

Не съм ги ползвал, но отзивите са добри. Тряба да се има предвид, че излизат доста солено, двата родукта на AX се стакват отлично, но ще са ти необходими по 2 опаковки от всеки.

23.12.11
19:55

Аз съм ползвал няколко пъти Mass FX + Hard FX, а също и арахидонова киселина.

За един добър двумесечен курс ще ти трябват над 500 лв.

Тук много зависи какви очаквания имаш. Ако за два месеца целиш 3-4 кг. “чиста” мускулна маса (без водна задръжка и мазнини) по-скоро няма да стане, ако целиш 0.5 - 1 кг “чиста” маса, може и да стане.

23.12.11
22:21

Ахахах Валдис, прав си..изгоря си просто защото е Халодрол! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1