24.06.05
14:02
здравейте
може ли да ми разясните няколко неща
1. как да направя малко маса (основно на гърдите)
2. след като не искам да свалям мога ли да ям сладко и др. “боклуци” или тях по принцип трябва да ги забравя
3. при положение, че почти всеки ден тичам и карам колело ще ми се оформи ли прасеца и без специална тренировка
4. говорих с разни хора и ми казаха, че мога да ям само една филия хляб на ден и да наблегна на месото и като го направих яко ми се наду корема, що така?
сори за въпросите и 10х предварително
Здравей!
1. Тренировка в зала стежки базови упражнения и приоритет на упражненията за гърди. + Достатъчно и обилно хранене.
2. Можеш да ядеш всичко, но с мярка. Предполагам искаш да качиш мускулна маса, а не мазнини.
3. Зависи от собствения ти прасец. По-скоро не. Трябва си и специална тренировка.
4. Това не ми звучи сериозно. Строго научно обяснение не мога да дам, но когато приемам прекалено малко въглехидрати и при мен се получава. Ако хашнеш хлебец (не много) на следващото хранене, коремът ще спадне.
Поздрави
Абе яко ядене! Маса се прави на маса! Но сега лятото е много трудно даже почти невъзможно да качиш маса. А с подкожните мазнини винаги трябва да се внимава и повече от 15-16 процента е кофти като станат, защото качването на мускули се затруднява. Но 15-16 процента не са претиснителни.
по-здрави
[quote author=“Martin”]
3. Зависи от собствения ти прасец. По-скоро не. Трябва си и специална тренировка.
Специфичното на прасеца е че поема доста големи натоварвания и си трябва сериозна тренировка за разтеж.Наистина зависи до извастна степен до генетиката,но ако имаш желание може да се оправи.Аз имам 48 см прасец,който никога не съм тренирал.Като начало може да опиташ където стоиш прав да се повдигаш на пръсти колкото можеш докато не почувстваш че ти се “палят” прасците.Просто дерзай