Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.12.11
01:54

казано от Георги Андреев на 23.12.11, 00:31:

Нещо сбърка bb-team c facebook ми се струва :D

хеех тамън е аз у фейса не ппиша такива неща. Имам профил само да комуниукирам сас другите раиши. хехехе
такива изцепкки непраа

23.12.11
09:19

казано от head_hunter на 22.12.11, 22:34:

казано от Jewelz на 22.12.11, 21:49:

Докато търсех информация за йохимбина прочетох, че не трябва да се консумират въглехидрати с него. А в един пост в BB.com се казваше същото не само за въглените, но и за протеина.

Е то май само мазнините ти останаха :D
Виж сега, не се вкарвай в някакви излишни филми. Спазвай си хранителния режим, редовния прием на стака и си свиркай. ;)
HCL на Primaforce ли ще взимаш /то, като се замисли човек, май само него го продават, като HCL/? Последния път останах много разочарован от него. Аз сега мисля да пробвам twinlab yohimbe fuel /набило ми се е в главата, че май Valdis го похвали/.
При първия прием на HCL дори не съм спазвал чак толкова стриктен хранителен режим, колкото втория път /може и това да ми е грешката :D/.
Като свършиш стака - направи една темичка по въпроса.

Хаха, предполгам, че в най-скоро време ще изчета мнение, в което да пише, че е противопоказен всякакъв прием на храна. :D
Да и аз мисля, че не трябва да се задълбава толкова. Особено това за протеина ми се струва доста глупаво. За въглехидратите сигурно е истина, защото се твърди, че при наличието на високи нива на инсулин йохимбинът спира да действа.
Както и да е, аз ще съм стриктна. Плюс ще го приемам на празен стомах.

Да на Примафорс ще си взема. В един конкурентен на ББ-тийм сайт има някакъв HCL на MAN.
Но пазаруването от България ми излиза малко неизгодно, за това смятам да пусна една поръчка от iHerb.

И аз прочетох темата на Valdis, даже мислех дали да не пробвам Yohimbe Fuel-a. Но не ми хареса това, че не е хидрохлорид.

Непременно ще напиша ревю (или нещо подобно), когато приключа със стака.
Смятам да започна някъде към април, но не се знае - може да се промени нещо.

23.12.11
10:00

Я на к’во попаднах из фейсбукито :D

Ladies, you can wear clothing from good will, have no makeup on, and even smell like utter shit but If you lift weights, we men will WORSHIP you despite any or all of the above.

Spread the word fellas.

23.12.11
10:38

казано от Ramon Dekkers на 23.12.11, 01:54:

казано от Георги Андреев на 23.12.11, 00:31:

Нещо сбърка bb-team c facebook ми се струва :D

хеех тамън е аз у фейса не ппиша такива неща. Имам профил само да комуниукирам сас другите раиши. хехехе
такива изцепкки непраа

накълва ли са ве :Д

23.12.11
10:39

казано от Rasengan94 на 23.12.11, 10:00:

Ladies, you can wear clothing from good will, have no makeup on, and even smell like utter shit but If you lift weights, we men will WORSHIP you despite any or all of the above.

Spread the word fellas.

Matt Ogus?

23.12.11
11:58

Интересувам се гликемичния индекс на кус кус сварен само във вода, както и на гриса. Потърсих, но в сайтовете дето намерих не ми се връзват повечето работи. Там белия ориз е искаран с ГИ 92, хляба 70, мюсли с 56.. РОФЛ

23.12.11
12:01

казано от Vintage на 23.12.11, 10:38:

и питаш :D

23.12.11
12:05

казано от Ramon Dekkers на 23.12.11, 12:01:

казано от Vintage на 23.12.11, 10:38:

и питаш :D

Оди са да ринеш сняг, за да охладиш кратуната.

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.12.11 12:05.

23.12.11
12:10

Някак си тъй неочаквано ме обзе носталгия да порина сняг и да се разцепя от цепене на дърва, да кажем 10-12 кубика ще задоволят напълно носталгичните ми чувства :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.12.11 12:12.

Аз активно рина сняг и цепя дърва... съмнявам се след време да изпитвам носталгия точно за това. :D

казано от Valdis на 23.12.11, 12:10:

Някак си тъй неочаквано ме обзе носталгия да порина сняг и да се разцепя от цепене на дърва, да кажем 10-12 кубика ще задоволят напълно носталгичните ми чувства :D :D :D

За дървата мога да те уредя :)
За снега дано да си писал на дядо коледа :).

23.12.11
12:13

Мога да помогна-имам сняг в изобилие , а съседа ми е горски :D

23.12.11
12:14

казано от Vintage на 23.12.11, 10:39:

казано от Rasengan94 на 23.12.11, 10:00:

Spread the word fellas.

Matt Ogus?

OGUSCAKE ! Много ме кефи тоя човек :)

Я обадете , к’во мислите за това :

23.12.11
12:19

казано от Иван Шишманов на 23.12.11, 12:13:

За дървата мога да те уредя :)
За снега дано да си писал на дядо коледа :).

Нали знаеш, когато планината не отива при Мохамед, Мохамед отива при нея ;) Родом съм от Смолян, понастоящем съм бургаски жител, кеф ми море, кеф ми планина :D

Родом съм от около Бургас по настоящем съм Бургаски жител, демек сиреч.
Когато ходиш към Смолян се обади да ти дам хладилната чанта да докараш малко сняг да се снимам за спомен :))

Къде ги тука такива амбицирани момичета... ?!

23.12.11
13:02

Въй и аз искам да рина сняг,мега кардиото е ама бащами го е изринал...
ше зема да се напрая на дебил и да премествам купчинки сняг от 1 точка до друга ;Д

Мнението беше редактирано от Vintage на 23.12.11 13:02.

23.12.11
13:26

казано от Vintage на 23.12.11, 13:02:

Въй и аз искам да рина сняг,мега кардиото е ама бащами го е изринал...
ше зема да се напрая на дебил и да премествам купчинки сняг от 1 точка до друга ;Д

Върни го на мястото от където баща ти го е изринал, като основна тренировка, а след това ще бягайки от него ще си направиш кардиото :D :D :D

23.12.11
13:47

не,той няма да ме гони,просто ще ме остави вънка да мръзна кат мотика :D

23.12.11
14:11

Ми нали се водеха няк’ви спорове , че студа/леда помагал за възстановяването... Тъкмо ще изкажеш мнение от опит ! :D

В Изпитен тест по биология за Кинезитерапия Русенския..

3. Към гръбните мускули се отнася:
а) широк гръбен мускул
б) голям гръден мускул
в) делтовиден мускул
г) диафрагма

Яко фитнесджийски въпрос а? :Д

23.12.11
19:34

3000 калории и нито грам въглехидрати. Like a 134U53!

23.12.11
19:49

Сега в 20:00 по  EXPLORER ще дават : Тялото - тази чудна машина, Документален филм.

23.12.11
20:27

казано от kristiancho на 23.12.11, 18:41:

а) широк гръбен мускул
б) голям гръден мускул
в) делтовиден мускул
г) диафрагма

Това не е въпрос за фитнесджии, а за децата от Столипиново

23.12.11
20:47

Абе Вие тва четохте ли го

Декларация от д-р Мирчо Георгиев Крайнов

Аз, долуподписаният д-р Мирчо Крайнов декларирам, че съм давал препаратите Black Jack и Black Fire на фирмата Pure Nutrition без знанието на футболистите на ПФК ЦСКА и без знанието на ръководството на футболния клуб. Същите препарати съм давал като заместител на Витаслим с цел намаляване на телесните мазнини на част от футболистите. Декларирам, че не съм знаел, че във въпросните препарати се съдържа забранения „метилхексанамин“, тъй като на етикета не е упоменат, а е упоменат негов дериват. До този момент в 10-годишната ми практика никога не съм давал забранени медикаменти на футболисти и на спортисти, с които съм работил. В настоящият случай става въпрос за изключително неприятна грешка от моя страна, за която футболистите на ЦСКА и клуба нямат никаква вина, а аз самия съжалявам изключително много.

Луда работа... за какво им е на футболисти азотен бустер? Явно имало защо всички марки да са с Коледно намаление само великата и  световно известна марка Pure Nutrition няма , ами как да има като са с бонусчета вътре :)

Мнението беше редактирано от target на 23.12.11 20:50.

Какво общо има Столипиново с въпроса ?!?

23.12.11
20:56

http://adora.bg/img/OBIAVI/350_ob_IMG_13229509201929_BIG_IMG_12181400443343.jpg
Обичам я!

23.12.11
21:01

23.12.11
21:19

мало фашлификат мязат тия плочки е  :D глей с бинтованата ръка как само ги докосва,никва сила се1 не влага

10

23.12.11
21:35

казано от kristiancho на 23.12.11, 20:56:

Какво общо има Столипиново с въпроса ?!?

Имаше предвид, че въпроса е малоумен и е по-подходящ за братята от Столипиново (а.к.а. малоумните цигани).

23.12.11
21:49

http://www.vbox7.com/play:f39b4d50

23.12.11
21:58

казано от kristiancho на 23.12.11, 18:41:

а) широк гръбен мускул
б) голям гръден мускул
в) делтовиден мускул
г) диафрагма

Явно ми се очертава много велико бъдеще като кинезитерапевт,без да съм чел нищо отговарям на въпросите .. E кой може да е ГРЪБНИЯТ мускул..Много ясно ,че гръб=гърди => б)

хухухухууххуахахухуауахххххххххххххххххххуахухау

Не бързай.. това, че знаеш един въпрос от обща култура... има още 40-50 въпроса ;) о да и някой от тях не се знаят от обща култура...

23.12.11
22:07

Я ги дай насам :) (ако ги имаш)

е в сайта на Русенския университет са... но не се хващай да ги решаваш... не успях да намеря отговорите пък така само да си решаваш не е интересно :ДдД

23.12.11
22:28

казано от kristiancho на 23.12.11, 22:17:

е в сайта на Русенския университет са... но не се хващай да ги решаваш... не успях да намеря отговорите пък така само да си решаваш не е интересно :ДдД

Xaxa,остай..Тва е за някои мангали :D
Като видях задачите им по математика,направо паднах от стола :D Да се чудиш дали са за втори или за трети клас :D

Вижте какво дават по “euro sport 2”..много луди

23.12.11
23:30

да е много са луди “волейбол със задни ножици”  му викам аз :)

казано от target на 23.12.11, 23:30:

да е много са луди “волейбол със задни ножици”  му викам аз :)

Много късно гледаш.. :D явно е било до 11,с кънки се състезават четирима на неква яка писта...за това говорех :D :D

forum.zemianazaem.com - влизайте тук и дайте да им разкатаем фамилиите!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1