Съвет за четири дневна програма

23.12.11
20:03

Здравейте!Искам (ако може разбира се) да ми дадете съвет към програмата,която скоро ще почвам.Тя е следната:
Понеделник:Гърди,трицепс,корем
Вторник:Гръб,бицепс
Сряда:почивка
Четвъртък:Рамене,крака,трапец
Петък:Гърди,трицепс,корем
Въпросът ми е дали ще има ефект,ако едната седмица в петък правя гърди,трицепс а другата меня с гръб,бицепс и пак обратното....?Мерси предварително и весели празници на всички ;)

Темата беше редактирана от Борис Власев на 23.12.11 20:04.

23.12.11
20:37

Надявам се, че знаеш, че без информация за себе си (стаж в залата, възраст, килограми, начин на хранене...) няма да можем да ти помогнем много. Това не е програма това е сплит. Невиждам да си добавил крака. Защо искаш да тренираш гърдите и трицепса 2 пъти ? Ако ти изостават има и други начини да им въздействаш за да растат.

23.12.11
21:36

казано от cchapo на 23.12.11, 20:37:

Надявам се, че знаеш, че без информация за себе си (стаж в залата, възраст, килограми, начин на хранене...) няма да можем да ти помогнем много. Това не е програма това е сплит. Невиждам да си добавил крака. Защо искаш да тренираш гърдите и трицепса 2 пъти ? Ако ти изостават има и други начини да им въздействаш за да растат.

Един приятел и той 2 пъти в седмицата тренира  гърди и трицепс без рамо и крака и му казвъм че няма смисал
и трябва да сложи рамо и крака и той вика не искам да правя..

Мнението беше редактирано от krNbarca на 23.12.11 21:39.

23.12.11
21:41

Ами те повечето хора не правят крака, защото ги мързи и незнаят, че като се тренира крака се развива цялото тяло, не само краката.

23.12.11
21:48

Аз си мисля че във седмицата 1 път секи 1 мускул е хубаво да се тренира
примерно
гърди трицепс  Пон
груб бицепс Сряда
рамо крака  Петък

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1