Пак ще се повторя, съжалявам за което.
Когато бях 58кг, докато вървях по улицата се ТРЕСЯХ, паласките ми си имаха собствено мнение и излизаха извън дънките, в момента, в който седна в заведение, корема ми се превиваше на 3-4 ката, понеже нямам супер огромен бюст, гърдите ми бяха просто кат върху сланината. Има и една снимка моя, където съм с бял потник - там може да видиш за какво става въпрос ( горе-долу).
Не можеше да става въпрос за обличане на нещо различно от дънки, защото всякаква друга материя подчертаваше още повече несъвършенствата ми, затова реших, че сте станат ‘съвършенства’.
Ясно беше, че няма как да го постигна с диети, започнах да бягам, свързах се с приятел и започнах да ходя с него в залата.
Сега съм 65-66кг - свалила съм 4 размера дрехите от лятото до сега, от 6 чифта дънки, в момента не ми падат само 2 и то пак с хиляда пристягания, колан ми се наложи да си купя, защото вече И НА последната дупка не ме хваща, даже май пробих една допълнителна и сега и на нея ми е голям.
Имам по-стегнат корем от една моя колежка, която е 53кг...паласките съм ги намалила значително, но този процес продължава и ще продължава, защото това е най-трудно, но нека да говорим в мерки:
Талия - юли месец - 89-90см (съвсем сериозно!)
вчера - 75см
Ханш - юли месец - 110см
вчера - 97см
Предии малко бях на лекар - кръвно 100/70 - Докторът каза: “Перфектно кръвно, перфектна стойка, изобщо с какъв спорт се занимаваш, момиче?!
Мисля, че това е достатъчно, за да си направиш сама изводите колко по-добре да си повече килограми с красиво тяло, отколкото малко килограми с отпусната кожа, която не можеш да натъпчеш в никакви дрехи и постоянно изскача.
Skoge, няма да те разбере какво говориш.
Не се напъвай, прави го когато има смисъл, а това момиченце просто не заслужава цялото внимание на всички.
Поздрави! :)
казано от Marina Dekova на 16.12.11, 10:43:
Не се напъвай, прави го когато има смисъл, а това момиченце просто не заслужава цялото внимание на всички.Поздрави! :)
Пoдкрепям те напълно. В такива дневници просто няма смисъл да се напъваш да обясняваш. Пример беше и едно друго момиче, което не чуваше съветите на другите и леко подигравателно отговаряше на всички. За съжаление разбра , че сме били прави и сега се бори за здравето си.
Не виждам при 165 и 52 кг колко още искаш да отслабваш. тренирай здраво и няма да имаш проблеми със излишни мазнини. Каква е тази мода да си 45-49 кг не знам, ама е трагично просто. И къде са тези родители да помогнат да гладуващите си дъщери?
Мнението беше редактирано от Rali на 16.12.11 11:13.
Аз пак казвам добре че беше тате да ми се развика (беше на път да изпотроши кантарите :Д ) иначе нз какво щеше да се случи сега.. :x
16.12.11
11:14
казано от Rali на 16.12.11, 11:00:
И къде са тези родители да помогнат да гладуващите си дъщери?
Няма ги. Тъжно, но е факт. Българинът като цяло има ниска култура на хранене и когато прибавим към това (1) логиката “Аз знам, ти не ми обяснявай” и (2) безхаберието на неподозирано много родители към здравето на децата им, резултатите вече изглеждат напълно закономерни, нали?
казано от Victoria Nikolaeva на 16.12.11, 11:10:
Аз пак казвам добре че беше тате да ми се развика (беше на път да изпотроши кантарите :Д ) иначе нз какво щеше да се случи сега.. :x
Понякога наистина е нужно някой да ни разтресе за да се осъзнаем . Важното е сега да вървиш по правилният път. Както казах и по горе, нямате нужда от отслабване. Млади сте, тренирайте и всичко ще е наред.
Относно културата на хранене - абсолютно си прав. Не мога да виня майка ми, че не ме хвана навреме, когато на 15 години ит 70 кг за 6 месеца паднах на 47-8 и се наложи да седя на системи един ден.
Не я обвинявам, защото тя просто не е знаела, какво може да се случи. Самата тя като хапнеше повечко предната вечер казваш: “Утре ще ям само ябълки!”, да се пречисти уж, и тя постоянно беше/е на диети, баба ми, баща ми, всички постоянно ми дуднеха - “Намали храненето, намали храненето.”
Все едно е от това... ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.12.11 12:59.
И мойта майка все беше на диети и аз покрай нея само се травмирах за тия килограми.
Та на 15г. свалих 8кг. за няма и 10 дена, бях станала 43кг. Добре, че нямаше лоши последици и си ги върнах бързо :D
Ама стриите си останаха и до днес. :)
Мнението беше редактирано от Miyu на 16.12.11 13:22.
17.12.11
00:05
Не се напъвай, прави го когато има смисъл, а това момиченце просто не заслужава цялото внимание на всички.Поздрави! :)
айде малко по-леко .. ако нямаше смисъл нямаше да пиша изобщо,мисля че и Skoge нямаше да се занимава да пише..
17.12.11
02:39
Не знам защо се занимаваш.. тва е като да седнеш на мен да ми обясняваш, че тягата е вредна, или че плочките са признак на мъжественост и СИЛАА :DD
Мнението беше редактирано от 100il на 17.12.11 02:39.
казано от Immortal x на 17.12.11, 00:05:
айде малко по-леко .. ако нямаше смисъл нямаше да пиша изобщо,мисля че и Skoge нямаше да се занимава да пише..
Спокойно и на мене ми скачаха така :Д:Д:Д
17.12.11
14:11
Момиче няма никакво по-полека , по-добре се вземи в ръце и престани само да се оплакваш и да не слушаш хората , които знаят много повече от теб и ти дават такива добри съвети.Ако не искаш да приемаш съвети и все още си мислиш , че дори мъничко имаш право в това , което казваш - значи не разбираш нищо и не заслужаваш наистина вниманието и съветите , които другите ти дават.Или възприеми и проумей какво ти се казва или просто си стой с отпуснато тяло и сланини по себе си въпреки че си 52кг.Явно при теб с добра дума не става , а ако няма и вкъщи кой да те стегна работата е изгубена.
А да и забравих да добавя ако продължаваш така освен, че няма да се стегнеш ми и ще си опропастиш здравето.Но като си инат здравето си твое прави с него каквото искаш.
Мнението беше редактирано от Борис Иванов на 17.12.11 14:14.
17.12.11
15:56
Спокойно и на мене ми скачаха така :Д:Д:Д
нека си скачат,не ми пречи
17.12.11
15:57
казано от Dique на 17.12.11, 02:39:
Не знам защо се занимаваш.. тва е като да седнеш на мен да ми обясняваш, че тягата е вредна, или че плочките са признак на мъжественост и СИЛАА :DD
като не знаеш си мълчи
Аз като гледам МАЙ е почнала да изпълнява това, което Skoge и е написала. Споделила е, че е качила 1 кг. Аз го отдавам по-скоро на това, че не се е хранила нормално досега и стомахът и е бил празен и този 1 кг. е вече там, където му е мястото. Намалила е 1 см. Значи засега всичко е перфектно!
19.12.11
07:31
казано от Svv Mav на 17.12.11, 17:20:
Аз като гледам МАЙ е почнала да изпълнява това, което Skoge и е написала. Споделила е, че е качила 1 кг. Аз го отдавам по-скоро на това, че не се е хранила нормално досега и стомахът и е бил празен и този 1 кг. е вече там, където му е мястото. Намалила е 1 см. Значи засега всичко е перфектно!
мда.. бтв сега се теглих и съм си пак 52 кг
21.12.11
18:45
уф..от сутринта кръста адски много ме боли,едвам ходя.. не мога да си правя упражненията ..
казано от Immortal x на 21.12.11, 18:45:
уф..от сутринта кръста адски много ме боли,едвам ходя.. не мога да си правя упражненията ..
Мускулна треска или контузия? Ако е контузия, почини докато мине, но продължи с храненето.
Много добре трябва да загравяш, особено при тези ниски температури, гъни се наляво -надясно, опъвай се и т.н. Сега важното е да затоплиш добре мястото!
21.12.11
21:56
еми сутринта се закашлях и от тогава .. иначе загрявам преди упражненията .. с храненето пак малко трудно .. от 2-3 дена като ям и ми става гадно..смисъл виновно ми е,че съм яла ..
Продължавай да ядеш, след време ще свикнеш и ще спреш да се чувстваш виновна!
Може да се разболяваш или да си настинала, затова казвам, затопляй добре кръста и се облягай на парното в училище ;)
казано от Immortal x на 21.12.11, 21:56:
еми сутринта се закашлях и от тогава .. иначе загрявам преди упражненията .. с храненето пак малко трудно .. от 2-3 дена като ям и ми става гадно..смисъл виновно ми е,че съм яла ..
Сигурно си засегнала някой нерв. До 2-3 дни ще мине.
За яденето въобще да не ти става гузно, че си яла, защото това си е диета за правилно отслабване, а предишното е..... тука се замислих и няма термин с който да го опиша. Като гледам от тази диета ти поемаш не повече от 60 гр. белтъци, не повече от 120 гр. въглехидрати и не повече от 70 гр. мазнини, като целта е тези 60 гр. белтъци да не ги гориш за енергия, а да ти стягат тялото, ако ги махнеме тях ти остават не повече от 1200 калории енергия за деня от яденето, което поемаш. Дори да не правиш нищо през целия ден, тези калории си ги изгаряш и нищо мазно не ти се лепи по тялото, даже напротив след като тренираш, някой друг грам мазнинка от тялото ти изчезва! Продължавай така и резултатите скоро ще са налице!
22.12.11
06:29
парното е много слабо почти не се усеща..дано да мине по-бързо,че сега едвам станах =д
23.12.11
14:37
днеска ходих до болницата от бъбреците е имам цистит и така..храненето добре,днеска само закуската пропуснах заради изследванията
Имам един въпрос. Защо си тук? До колкото знам, хората тук търсят съвети , търсят критика, търсят мнение... А ти? Може би търсиш само внимание? Не искам да съм груба, въобще даже, не ме разбирай погрешно ;) Ето, подхождам с добро, и ти казвам: или ги слушай, или спри да водиш този дневник, просто няма смисъл.
П.П. Килограмите ти са си чудесни. Разгледах мерките ти, искам само да ти кажа, че ти си 52 кг, а аз съм 62, и въпреки това мерките ни са почти идентични, с тази разлика, че бедрата ми са по - големи с няколко см, но пък за сметка на това ханша ми е 84, твоят е 88. Не разбирам каква е тази мания да приличате на скелети с тапицерия?
Мнението беше редактирано от Kath на 24.12.11 12:54.
24.12.11
13:27
пфф как реши,че търся внимание? колко кг ще съм и защо съм тук теб не те засяга!
Това ако не е в секция Дневници по нищо не можеш да познаеш, че е дневник.
24.12.11
13:45
първо никой не ти скача!а ти даваме съвети именно затова е сайта и дневника, а ти ако не приемаш съветите тогава наистина не знам какво правиш тук но няма никакъв смисъл както казаха и други преди и ще кажат след мен!
Аз пък съм обнадежден относно нея. Започнала е да спазва режим на хранене написан от знаещ човек и тренира, наистина дразнещото е, че не описва дните си(какво яде и как тренира), за да можеме да и помогнеме с корекции, ако нещо не е правилно, но да се надяваме, че ще почне. Относно заболяването може да се радва, че все още е малкия дявол и това е поправимо, а ако реши, че това което и е написано, като начин на хранене не е правилно, ще се срещне и с дявола, което искрено не и го желая.
24.12.11
18:23
казано от Voyager на 24.12.11, 13:32:
Това ако не е в секция Дневници по нищо не можеш да познаеш, че е дневник.
Word, son.
По темата - чудно ми е кога кифлите ще осъзнаят, че само педалите харесват анорексички ? Гледай ДЖ Ло и Ким Кардашиян кви гаски носят отзад, ама НЯМА ЕДИН мъж на света, дет да не иска да ги перне.
Мнението беше редактирано от 100il на 24.12.11 18:23.
24.12.11
23:37
ми ям това,което Skoge ми писа .. ии за това не го пиша,а тренировката
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.12.11 18:36.
24.12.11
23:39
пфф кифли .. няма да гледам никой,нека си ги носят..
едит;защо не ми показва клипа
казано от Immortal x на 24.12.11, 13:27:
пфф как реши,че търся внимание? колко кг ще съм и защо съм тук теб не те засяга!
Напротив, засяга ме от гледна точка на това, че ти сама си решила да споделиш с обществото в този сайт колко кг си и защо си тук! Както казах, бях подходила с ДОБРО <—написвам го така, за да го ВИДИШ. Само дето ти явно не си ме разбрала, и реши да се заяждаш. Ами ОК, най - силният аргумент срещу идиотите е мълчанието, без извинение. Лек ден!
25.12.11
18:08
не съм се заяждала,но както искаш го приемай ..
бтв весели празници! :)
За да се научиш да общуваш, е нужно време, не може всеки да бъде слушан, защото не всеки знае как да предостави информацията на масата.
Стига с това детско заяждане.
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.12.11 21:37.
26.12.11
21:03
“Специалистката” се обади.Ние не можем да представим информацията по подобаващ начин.И ние се заяждаме с нея просто ей така от детинщини.И ние хал хабер си нямаме от световна литература и сме безформени , а вие сте с висши форми.
П.П. надявам се поне книгите да ги четеш малко по-задълбочено от форума , че иначе по-добре зарежи всякакво четене ;)
Не ставаше въпрос за твоите коментари, но щом си се засегнал, прави си сам изводите. И можеш да махнеш кавичките ;)
26.12.11
21:21
Ами аз не виждам някой друг да казва нещо различно от мен тук в този дневник освен няколко човека , за чиито мнения няма как да се отнася коментара ти.Така че бих оставил кавичките