Дневниче

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.11.11
12:02

Здравейте :) започвам и аз eдно дневниче
За мен:
на 16 години съм
164-5 см
52 кг
Целта ми е 47-49 кг
И мерките
бедра-47
прасци-34
талия-73
ханш-88

Пробвах диетата на Боряна,но нямаше голям ефект.. ,а лимонената диета свалих 2-3 см от корема и бедрата

Какво съм яла днес..
з:кроасан
о:още не съм,но ще е салатка с картофки+плод

Тренировка:
40 коремни преси
50 клека

после продължавам с още :)

Темата беше редактирана от Immortal x на 24.11.11 12:19.

Защо искаш да сваляш още?

24.11.11
12:08

Не се харесвам...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.11.11 13:09.

24.11.11
13:23

Ами започни.

10

24.11.11
13:38

Имаме една от нашия клас, дет е 1.64 52-3кг и има ИБАХТИ задника, така че и ако ти имаш ИБАХТИ задника, моля те, не сваляй, направи на мъжете около теб услуга :).

24.11.11
14:01

Да не си лесбийка ? :D Извинявай за въпроса , ама ... Оставете на нас мъжете да харесваме момичетата де ! 52 кг на 165 кг си е супер !! Естествено с неправилно хранене не се знае колко мазнини има по теб . Доста модели са с около 10 % (и повече) мазнини ! Със храненето което беше споменала в друга тема съм на мнение , че мускулите ти в доста лошо състояние и имаш доволен запас от мазнини . Тренирай и се храни като хората ! Няма да направиш 40 см ръка спокойно ^^
Както и да е , не ме бива в изказването и обясняването , за това ще постна един клип и ще кача една снимка :

24.11.11
14:43

казано от Rasengan94 на 24.11.11, 14:01:

Да не си лесбийка ? :D Извинявай за въпроса , ама ... Оставете на нас мъжете да харесваме момичетата де ! 52 кг на 165 кг си е супер !! Естествено с неправилно хранене не се знае колко мазнини има по теб . Доста модели са с около 10 % (и повече) мазнини ! Със храненето което беше споменала в друга тема съм на мнение , че мускулите ти в доста лошо състояние и имаш доволен запас от мазнини . Тренирай и се храни като хората ! Няма да направиш 40 см ръка спокойно ^^

Ееее защо ми убиваш ентусиазма, 40 си е супер за ръка :P
( Майтап, и с 34 ще съм доволна ;) )

Модерация: Махнах клипчето, защото цитатът става твърде голям и няма смисъл да се повтаря веднага в следващото мнение. Кольо

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.11.11 14:52.

24.11.11
15:14

60 исках да кажа (wasntme) Айде късмет в начинанията !

24.11.11
17:09

- О, колко си отслабнала! Нова диета?
- Да, моркови, картофи, цвекло!
- Ама вариш или печеш?
- Копах!

24.11.11
18:17

и моето мнение е че не трябва да сваляш под 50 кг защото на 165 см ще изглеждаш доста слаба перфектните кг според мен са ти 50-55

25.11.11
07:15

еми.. искам да ги сваля и това е

Днес:
1 чаша топла вода
З: 1 филийка с малко сиренце
В даскало: сок и солети
О:2 варени картофа със сирене+ябълка
В:2 картофени кюфтета,половин филийка хляб+чаша вода+ябълка

Към 22:30 ябълка

Мнението беше редактирано от Immortal x на 25.11.11 21:41.

С тая храна как си със цикъла и либидото? Чудно ми е, ако продължаваш така, какви деца ще раждаш...

казано от Immortal x на 25.11.11, 07:15:

еми... искам да ги сваля и това е...

Значи е време да приключваме със със съветите... защото ще ти дадем само такива, чрез които да постигаш целите си без да вредиш на здравето си, а ти нямаш желание и вяра да следваш такива. Ще ти е полезно, ако отделиш малко време, за да прочетеш този дамски дневник - прегледай го от началото до края и прецени какво ще правиш нататък. Решенията са твои. Тялото - също.

25.11.11
08:54

Само за инфо - аз съм 64-65кг на ръст 1.60 и искам да ти кажа, че много си харесвам тялото, по-скоро вече си го харесвам, имам стегнат корем,дори плосък, здрави бедра и задника започна да ми се повдига, както и паласките започнаха да намаляват. Всичко това в следствие на тренировки( бягане, фитнес, ходене пеша) и ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ. Когато бях отслабнала от диета, подобна на твоята и бях 55кг, ако не носех дрехи, които да ми стегнат талията и задника, някой сигурно би си казал - “Ебаси гнусното”.
Разбира се, че искам да отслабна още, но всичко с времето си - до март месец съм се съсредоточила върху мускулната маса, до май трябва да съм 58, но има време, оставила съм си 6 месеца, съвсем преодолим срок. Дано този сайт ти помогне да промениш хранителните си навици, на мен - успя и съм благодарна.

25.11.11
12:21

С такова хранене единственото, което ще постигнеш е отпуснато тяло...

25.11.11
14:43

казано от Кольо Пияндето на 25.11.11, 08:06:

казано от Immortal x на 25.11.11, 07:15:

еми... искам да ги сваля и това е...

Значи е време да приключваме със със съветите... защото ще ти дадем само такива, чрез които да постигаш целите си без да вредиш на здравето си, а ти нямаш желание и вяра да следваш такива. Ще ти е полезно, ако отделиш малко време, за да прочетеш този дамски дневник - прегледай го от началото до края и прецени какво ще правиш нататък. Решенията са твои. Тялото - също.

Имам желание.С това ядене миналото лято свалих 3 кг.. сега имам проблеми със стомаха и не мога да ям всичко.Знам,че не трябваше така,но .. От понеделник почвам с по-добро меню :)

25.11.11
14:54

Почни от днес не чакай понеделник. Лека полека, никои не очаква от първия ден менюто ти да е на шест, с времето ще се доизглади и изпипа.

25.11.11
15:07

Какви точно проблеми със стомаха имаш ? Защото може и от храненето да са ... Опиши по обстойно каква е ситуацията ! Кажи какво ти е било храненето преди,какъв опит имаш (с диети и трениране) и от кога е този опит, какво ядеш и какво не (и защо), какви възможности имаш , някакви травми или заболявания ? Колкото повече информация предоставиш , толкова повече информация може да получиш !! :)

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 25.11.11 15:09.

25.11.11
15:31

От това са проблемите.. Еми ядях на ден по 1-2 пъти,ако изобщо ям .. постоянно ме болеше корема,в болницата ми казаха че имам гастрит,дадоха ми нещо като диета 2 седмици какво да ям и какво не .. 1 месец бях на хапчета.. тогава нямах проблеми..след това пак започнах както преди .. сега и да искам да ям повече не мога..започва да ми се гади,корема адски много ме боли ..
Храненето преди ми беше закуска-банан,вечеря -каквото е сготвила мама .. Диети пробвах на Боряна,но нямаше голям ефект..Опитите са от горе-долу година и половина-2 .. Какво ям .. ами картофки,ориз,грах,леща.. плодове,зеленчуци много малко неща ям .. Ограничавам се колкото мога повече .. сладко вече много рядко ям,хляб по 1 филийка,газирано вече не пия,чипс също не ям ..

25.11.11
15:52

Тренировка:

25.11.11
16:33

Пробваи с по течни храни примерно пилешка супа. Прекалено сухи неща ядеш, отам идва проблема с храносмилането лично мнение

MF

25.11.11
18:07

Така, ето и моето мнение по въпроса.
Оскъдното хранене е СТРЕС за организма. СТРЕС. Като резултат на този стрес, тялото реагира. Първо те предупреждава - болки, гадене. След като не вземеш мерки, тялото ти започва да се приспособяваа съм условията (просто така сме измислени) - минава на режим “минимални количества гориво” и ги използва като такива - гледа да събере максимален резерв за бъдещия “глад” (защото твоето меню е глад). Резервът може да не те зарадва - подкожни мазнини. Ако пък решиш да тренираш, проблемът не се решава, а се променя - разходът на енергия комбиниран с оскъдната храна кара организма да “точи” енергия от други източници - косата отслабва и започва да капе, ноктите и кожата стават все по-безжизнени.
Тялото ти е свикнало на малко количество храна, защото ти така си му казала. Сега отказва повече храна, защото ти самата си го превключила на такъв режим. Но това не означава, че организмът ти се справя - той просто забавя процеса, а той е постепенно отслабване на имунитет и цялостно разболяване.
От къде ли знам, че се случва точно това? - Ами от личен опит, мила. Защото и аз съм била на салати, плодове и филийка хляб. И аз съм се плашела от думата “мазнина”.
А сега от днешна гледна точка - приемам по 2400 калории на ден, най-голямата част от които идват от мазнини - около 170-180 г дневно (може би не приемаш толкова за седмица). Ефектът? - Уау! Започнах да откривам мускулчета, за които не съм подозирала! Не се заблуждавай, че ще станаш супер напращяла - обещавам ти, няма! Но знаеш ли, ще имаш свеж, стегнат и секси вид. Наскоро мой роднина го определи като “вид, излъчващ здраве” - много ми хареса.
А ето как да започнеш. Не се тъпчи с храна, както казах, тялото е отвикнало на нормалния поток от калории и внезапното им поглъщане също ще е стрес за него. Но като за начало можеш поне да си въведеш 4-5 хранения на ден, за да забързаш метаболизма. Няма нужда да са много големи, но нека съдържат всичко - въглехидрати, белтъчини, мазнини. Солетите не са храна, нито сокът. Хапвай месце, млечни продукти, яйца, придружавай ги с зеленчукови салатки със зехтин. В първата част от деня си набавяй въглехидрати за енергия (пълнозърнести макарони или юфка, хляб, овесена каша, мед), а вечер намалявай въглехидратите за сметка на белтъчините и мазнините. Така няма да трупаш подкожни мазнини.
Тренирай - базови упражнения - клекове, лицеви опори, бицепсово сгъване, набирания (постепенно ще можеш), кардио на гладно. Харесай си някои упражнения от сайта.
Давай си почивка - тренираният мускул се нуждае от почивка, за да се възстанови. Спи поне 7-8 часа, не тренирай всеки ден, но когато тренираш, тренирай здраво. ЗДРАВОТО трениране, ЗДРАВАТА храна и ЗДРАВАТА почивка водят към ЗДРАВЕ. А то към красота, енергия, жизненоспособност и настроение.
Пожелавам ти успех, ако имаш съмнения или въпроси, тук винаги можеш да намериш отговори и подкрепа. :)

25.11.11
18:18

Miss Fight мерси.. обаче повече се плаша от думата ‘храна’ от там идва всичко.. месо ям много рядко .. а тренировката сега правя тези упражнения от клипа,който постнах горе .. мисля да ги правя 2 дена после 1 ден почивка и така ..

10

25.11.11
18:31

Махни ги тия глупави упражнения. Хващай се сериозно да ядеш и на зала. Парите вместо за кафета ги дай за мЯсо. Аз преди 2-3 лета бях като теб, нищо не ядех. Деня ми протичаше така: ставам, отивам с 2лв и си зимам голям чипс, сядам пред компа и жуля до вечерта, тогава майка се прибира, прави ми половин кило пържени картофи, ям ги и си лягам. Резултат - скини фет. Лека полека свикнах с яденето, няма как и ти да не свикнеш. Сядаш си 2 седмици на гъзо и почваш да ядеш (стой си у дома, щот ако ти става лошо нема да е красива гледка по кафетата, хаха). За тия 2-3 седмици организма ти ше свикне с повечко храна и нема да имаш вече проблем със стомаха..

25.11.11
18:39

казано от Immortal x на 25.11.11, 18:18:

Miss Fight мерси.. обаче повече се плаша от думата ‘храна’ от там идва всичко.. месо ям много рядко .. а тренировката сега правя тези упражнения от клипа,който постнах горе .. мисля да ги правя 2 дена после 1 ден почивка и така ..

Т.е. “ти хубаво ми ги написа тези работи, ама аз си знам моята”. Това ли стана :)

25.11.11
19:04

Давам най-много 2 седмици на този дневник.

MF

25.11.11
19:08

Ама момиче, това, че ядеш много рядко месо, ти си го правиш! Ми започни да ядеш повече! А за храната - няма какво да те плаши, тя е тази, която ще те излекува и тази, на която ще разчиташ има-няма цял живот. Така че ако възнамеряваш да живееш, положи малко усилие и си направи един подобаващ хранителен режим!
А за тренирането - казах ти към какъв тип упражнения да се обърнеш.

DO

25.11.11
19:59

казано от gips на 25.11.11, 19:04:

Но ако можеше да се впрегне ентусиазмът на някои потребители ,налетяли като мушици на шара, в ползу дневникова... ехее.. :D
На момичето му моделирайте желанията като и разясните разликата между стегнато нормално тяло и слабо отпуснато такова.Иначе вино няма да стане.

Мнението беше редактирано от donsir на 25.11.11 19:59.

25.11.11
20:40

защо ?

БИ

25.11.11
20:53

Послушай малко какво ти казват хората ако искаш хубави резултати.Като не знаеш - слушай.Лесно е стига да имаш желание и да се вслушваш в съветите на хората.И мис файт много добре ти го е написала , така че почни да си водиш бележки иначе доникъде няма да стигнеш.

Успех от мен дано се вслушаш в съветите ни и откриеш красивата истина на здравословния живот!

25.11.11
20:59

казано от Immortal x на 25.11.11, 20:40:

защо ?

Защото до сега не показваш признаци, че “поемаш” съветите ;). Но нищо де, gips не е от безгрешните ;), опровергай ни. Успех :)

Мнението беше редактирано от Витан на 25.11.11 21:00.

25.11.11
22:58

‘поемам’ съветите :) .. някой по-горе каза за зала-мисля,че и у нас мога да си тренирам ..

БИ

25.11.11
23:09

казано от Immortal x на 25.11.11, 22:58:

‘поемам’ съветите :) .. някой по-горе каза за зала-мисля,че и у нас мога да си тренирам ..

Като ти гледам мерките определено нямаш нужда от сваляне , но айде, тъй като много искаш да свалиш да кажем, че може да махнеш 2кг за да ги закръглиш на 50.Но по-важното е да си оправиш режима на хранене и да си направиш някоя програма за спортуване или да попиташ някой ако не можеш сама, което се забелязва затова питай не се притеснявай.Храненето и режима не само на хранене, но и на живот и на спорт и т.н. е с цел организма ти да започне да се чувства добре и да се развива , тъй като досега е бил в някакав етап на оцеляване и справяне с недостига на енергия както по-нагоре спомена Мис Файт да не я повтарям.Така че когато организма ти си стъпи на краката и се чувстваш здрава, то това ще си проличи и тогава ще си много по-способна да даваш по-добри резултати и да контролираш тялото си.Но затова се иска време, търпение и много упоритост!!

От мен успех надявам се скоро време да чуем положителни резултати

25.11.11
23:11

Ненапразно прикачих ТОВА към първия си коментар ! Доста момичета си мислят , че като отидат в фитнес и почнат да тренират с щанги вместо на уредите ще заприличат на професионални културистки . А всъщност най-много да стопят мазнините и на тяхно място да се появи хубав стегнат мускул ! Друга голяма заблуда е , че ако ядат повече от 2 залъка ще надебелеят . Имаш определени калорийни нужди . Ако не приемаш достатъчно калорий от храна , тялото ти ще ги взема от мускулите ти и при първа възможност (по-обилно хранене) ще си направи един доволен запас от мазнини !! Още една заблуда е , че с коремни преси ще свалиш мазнините от корема !
Една позната това лято с такова хранене стана ето Така ! Ако си мислиш , че това е хубаво,секси и/или здравословно си в голяма грешка ! Около едно 200 човека бяхме на мнение , че това е мноого зле :Х Беше ни ЯД защото преди имаше много хубаво тяло ! Беше като по-малка версия на Marzia Prince . Тя самата осъзна , че не е никак здравословно ! Друга позната пък едва миналата седмица припадна (няколко пъти) пак от същото хранене ;)

Dique хубаво спомена термина “СКИНИ ФЕТ (Skinny fat)” - не знам дали ти е познат за това ще се опитам да го дефинирам - Скини фет е когато си (сравнително) слаб/а но пак имаш мазнина по тялото . Звучи ..трагикомично (според мен) но... Ако все пак не можеш да добиеш представа ЕТО това показва чичо Гугъл . :)

Със

казано от Miss Fight на 25.11.11, 18:07:

ЗДРАВОТО трениране, ЗДРАВАТА храна и ЗДРАВАТА почивка

можеш да направиш едно ЛИЙН МЪСЪЛ тяло - и това ще ти дам естествено !

Обаче важен фактор е и мотивацията ! Ако нямаш мотивация и намерение да правиш нещата като хората , дневника няма и две седмици няма да издържи , а дори и да издържи - няма да има смисъл . За това гледай профилите , дневниците и писанията на другите потребители , гледай клипове и снимки които те мотивират и направи нещата като хората ! А не просто колкото да се каже , че си пробвала .. В момента с стомашните проблеми е ясно , ама миналата година нали си смъкнала с добра диета.. тогава защо сега отново ти трябва да смъкваш ? Наскоро видях една статия чието име беше риторичен въпрос - “Има ли смисъл от краткосрочните диети?” . Само метнах едно око , но не е трудно да се досетиш , че отговора е НЕ . Доста хора от този форум са били в подобна на твоята позиция и са пробвали какви ли не диети .. А сега са в по-добра форма отколкото са били по време на тези диети ..и то без диети , а само с добре изградени хранителни навици - КОИТО И ТИ МОЖЕШ ДА ИЗГРАДИШ !
Доста са комплексни нещата...Изисква се много време и усилия само за да натрупаш знания , да не говорим за прилагането ! Ако нямаш време и не мислиш да полагаш усилия , не се хаби напразно :)

Айде , честит дневник,късмет във воденето му и всичко най-хубаво  ! :)

П.П. Вмятам и предложението да качиш снимка да видим на какво дередже си...може пък наистина да се нуждаеш от сваляне..знае ли човек !

25.11.11
23:48

Rasengan94 надъхваш човек мерси :) .. няма с какво да се снимам сега..като ми оправят апарата ще кача :)

26.11.11
11:21

З:филийка с шоколад + 2мандаринки
О:пълнени чушки
В:леща,препечена филийка
2 ябълки

Мнението беше редактирано от Immortal x на 26.11.11 21:02.

fire.is.my.nature

26.11.11
11:34

“Пробвах диетата на Боряна,но нямаше голям ефект.. ,а лимонената диета свалих 2-3 см от корема и бедрата”

Безнадеждно е положението, мацка. :( Цял живот ще си така, ако не се осъзнаеш.
Е, при някои се случва  И  на 16, при други по-рано, при трети по-късно, ама чак като видиш обратния ефект - +10 кила от диети или анорексия или увиснал плосък задник с целулит и отпусната кожа , чак тогава идва здравия разум.

Има време ;) :D

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 26.11.11 11:36.

казано от Immortal x на 25.11.11, 22:58:

‘поемам’ съветите :)

Дали? По-скоро Витан е абсолютно прав:

казано от Immortal x на 26.11.11, 11:21:

З: филийка с шоколад + 2 мандаринки

Дано поне си прочела дневника, който ти посочих...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.11.11 12:54.

10

26.11.11
15:59

2 мандаринки :D

26.11.11
22:54

казано от Dique на 26.11.11, 15:59:

много смешно ..

27.11.11
10:46

казано от Dique на 26.11.11, 15:59:

А за вечеря 2 банана :)))

Вмъкни в храната си яйца, кисело мляко, прясно мляко, сирене или извара, зелен чай и повечко вода

Забелязвам, че много хора искат по най-бързия и най-нездравословен начин да качат/свалят килограми, а не мислят за тялото си след време. Стоят гладни или ядат по 1 ден, а снощи дори прочетох за 1 момче с 1 месец стаж в залата който направо минава на цикъл... Докъде ще стигнете с това мислене ?

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

18-годишен варненец лежи в Токсикологията на Военноморската болница след отравяне с анаболни стероиди.

Младежът е стабилизиран след като организмът му е пречистван цяло денонощие, информираха от здравното заведение.

Пациентът на варненската токсикология започнал да ползва стероиди преди няколко месеца.

Последния път обаче към обичайната доза прибавил и цигара марихуана. Комбинацията обаче го направила буен и агресивен, което паникьосало родителите му.

Те потърсили лекарска помощ в Спешния център, където станало ясно,че младежът има отток в мозъка вследствие на употребата на анаболи.

Специалистите припомнят, че приемането на стероиди води до различни психологически странични ефекти като параноя, депресии, ярост и халюцинации, както и до запушване на артерии и ампутиране на крайници.

От Военноморска болница-Варна информират, че това е третият пациент от началото на годината, приет за лечение след прекомерна употреба на анаболни стероиди.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1