01.06.04
19:24
ПОНЕДЕЛНИК !
гърди + бицепс + корем 4х50, 4х25 за долна част
- за гърди (лицеви опори 4х13, пулоувър 4х7)
- за бицепс (бицепсово сгъване с дъмбел 4х7, концентрично сгъване с дъмбел 4х7, 3х7 едно др.)
ВТОРНИК !
крака + прасци + корем 4х50, 4х25 за долна част
- за крака (клекове с дъмбел 4х20)
- за прасци (повдигане на пръсти 4х20)
СРЯДА ! - ПОЧИВКА
ЧЕТВЪРТЪК !
рамо + трицепс + корем 4х50, 4х25 за долна част
- за рамо (предно 4х9, странично 4х9)
- за трицепс (разгъване на дъмбел зад глава с две ръце 4х9, полукофички 4х17)
ПЕТЪК !
гръб + корем 4х50, 4х25 за долна част
- за гръб (гребане с дъмбел 5х13)
СЪБОТА и НЕДЕЛЯ - ПОЧИВКА
ПП 1 - корема ще го тренирам както за горна и долна част, така и за странична! Както казах тренирам в къщи и имам само един дъмбел от 15кг., но тренирам в момента на 10кг. за пулоувъра, рамената и гърба...12.5кг. ги използвам за бицепс, трицепс, крака и прасец.
ПП 2 - тренирам за маса
ПП 3 - взимам протеин само когато тренирам и то по 1 път, т.е. 30гр., след тренировка
ПП 4 - е как мислите ефект ще имали 8)
Аз мисля, че е добра. Все пак не можеш ли да ходиш да се набираш някъде, че гърба нещо не ми допада. За трицепс защо не правиш френско. :idea: С 1 дъмбел става, пробвал съм. Защо не си купиш още 1 дъмбел. Просто ще можеш да правиш 2 пъти повече упражнения. Ако толкова не можеш кажи и ще измислим нещо. Ще помагаме ако трябва...
Скоро мисля да си купя и още един дъмбел, но за са съм така :( Като правиш френското предполагам че с две ръце хващаш дъмбела, или греша ! 8)
ПП - а по колко серии и повторения е хубаво да се прави за маса !
ПП - THANKS за помоща 8)
Niama nujda da mi blagodari6, za6toto ne sum ti pomognal s ni6to. :wink: Fresnkoto s dvete ruce da. Ina4e taka e dori po-dobro ot originalnoto s losta, za6toto laktite se durjat blizo 1 do drug i tricepsa se natovarva na max. Za masa dokolko ve4e znam… 3 serii do 8 povtorenia ne do otkaz. V smisul kato stigne6 do 8 povtorenia bez da stiga6 do otkaz i bez da chietva6 vdiga6 kilata. Ami za nabiraniata kakvo 6te pravi6?
01.06.04
22:21
ами добре ти е сплита само дето при мен рамото с трицепса не върви, но при теб може да се съчетават без проблем. Като правя рамо ми се изморява и трицепса и след това нямам сила за добро трицепс изпомпване. Иначе за домашни условия бива ;) Успех
Е какво да ви кажа, набирания не знам къде да ги правя, около нас няма никакви лостове :( има един ама много се клати и мога да се пребия. А това упражнение не е ли добро за гърба, което правя, или развива дадена част от него 8)
Dobro e za 6irina na gurba ako ne se luja. Ako iska6 pravi i grubni presi/ekstenzii. Zna4i legni na legloto kato samo krakata ti sa na nego. Tialoto ot bedrata nagore triabva da e vuv vuzduha. Nakarai niakoi da ti sedne na krakata ili gi zastopori niakude. Sled tova otpuska6 do dolu i se vdiga6 nagore. Prez cialoto dvijenie gledai nagore. Sry ako ne sum go obiasnil mnogo dobre, moje6 da pro4ete6 za nego v bb-team.org <Mnogo dobre napompva muskulite okolo krusta.
01.06.04
22:42
alex ами само задната част ;) а пък и гребането с дъмбел не е от “най-базовите” упражнения. Абе поне нещо правиш не е като нищо да не правиш не се притеснявай. Ще стане нещо, но ще е по-бавно.