Малко ме е срам

CR

22.06.05
21:49

От каде мога да прочета за основните термини на упражненията .... аз повечето ги знам де ... ама все пак ...!

22.06.05
22:33

А не се шашкай, голям гърч е тая реминология, като чета някои неща особено и си мисля, че и този който го е писал не знае за какво става дума.  :lol:  :lol:

Питай тук, ще ти се обясни, нямаш проблеми!

Поздрави.

23.06.05
02:01

tpd, за какво става въпрос?

23.06.05
10:34

[quote author=“kaloiancho”]tpd, за какво става въпрос?

Ами примерно, преди време имаше едно момиче/жена :), имаше въпроси по програмата за домашни условия... Терминологията е такава, че и тук хората не можеха да се сетят за 2 упр. какво представляват.

Като цяло имам в предвид, че е доста усложнено откъм използвана лексика.
Примерни от програми..:
-от тилен лег с ръцете напред равновесен седеж -
-набирания от тилен лег(под бюро) -

Преди ... вече стана май повече от 2 години, когато за първи път четях статиите във сайта също много от нещата, тотално не можах да ги разбера.

За това направих най-тъпото възможно, прочетох ги още 2-3 пъти и почнах да ги разбирам.

За това и казвам на човека, ако има проблеми да пита тук, ще му се обясни, простичко.

Поздрави :)

23.06.05
23:17

Ами да наистина има такъв момент но няма по добро решение за момента. Няма как да се опишат упражненията освен с точните имена на позите и т.н.. Има варианти, но са необходими някой неща за да се реализират. Предагайте Вие ако имате някакви идеи? Все пак това е за Вас :)

SN

24.06.05
15:13

идея :idea:  или да се заснемат къси клипчета с показ на упражненията или снимки....с добро но просто обяснение

CR

24.06.05
21:48

Благодаря за това че сте готови да ми помогнете ... аз имам доста приятели които се занимават с фитнес и те сащо ми обясняват туй-онуй .... все пак ако има нещо със сигурност ше ви попитам!
:P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1