25.12.11
09:50
Търся да закупя нови или използвани гимнастически халки.
25.12.11
12:09
Може да питам за дървени за 50лв с включена доставка, ако те устройва. Без лентите, тях си ги купувах отделно.
Весела Коледа, Юли!
Интересувам се определено. Има един наш съфорумец, който ги прави. Да не би да става въпрос за същия човек? Как реши въпроса с коланите, от къде ги взе? Аз мисля да си ги приспособя с въже.
25.12.11
12:39
казано от default на 25.12.11, 12:29:
Весела Коледа, Юли!
Интересувам се определено. Има един наш съфорумец, който ги прави. Да не би да става въпрос за същия човек? Как реши въпроса с коланите, от къде ги взе? Аз мисля да си ги приспособя с въже.
Честито Рождество и на теб!
Не, мисля, че е от друг човек, защото тези от другата обява са лакирани с по-тъмен лак.
За силовите рамки си намерих подходящи ленти с тресчотка, които в оригинала си се продават за нещо много странно според мен - да си ги сложиш вътре в колата на двете врати така, че да не могат да се отварят. Иначе може с въже или с лентите за носене на багаж, които се продават по бензиностанциите.
Вторник ще проверя може ли да ми дадат още халки и ще ти пиша.
Ако някой друг се интересува да каже тук, да знам за колко чифта да питам.
25.12.11
17:37
казано от default на 25.12.11, 17:00:
Ще очаквам да се обадиш във вторник. Нови ли са?
Нови са. Вторник ще ти пиша има ли.
27.12.11
14:42
Взех един чифт. Ако ти харесва - дай данни на лична и ще ти ги пратя с Еконт.
29.12.11
12:02
казано от Oranje на 25.12.11, 12:39:
За силовите рамки си намерих подходящи ленти с тресчотка, които в оригинала си се продават за нещо много странно според мен - да си ги сложиш вътре в колата на двете врати така, че да не могат да се отварят. Иначе може с въже или с лентите за носене на багаж, които се продават по бензиностанциите.
Вторник ще проверя може ли да ми дадат още халки и ще ти пиша.
Ако някой друг се интересува да каже тук, да знам за колко чифта да питам.
А каква издръжливост дават на тези ленти?
29.12.11
12:15
Най-”слабите”, които съм виждал, държат по минимум 350кг едната лента. Другите са, както каза Валдис, над тон. Демек, както пак той ти казва, няма да успееш да ги скъссаш.
Навремето в първата ми зала заварихме една 3/4 водопроводна тръба за лост. Баща ми беше зает и дойде на едно друго момче баща му да я лепне. И ние като теб почнахме да се съмняваме ще ни издържи ли. Той ни каза, че ще я изяде, ако успеем да я отлепим. Веднага отлепихме...бегом към един приятел с тегло като на сумист. Сигурно сме порасли с 2-3 санта от висене и тръскане на тръбата, която си седи и до днес там неотлепена...
29.12.11
13:36
а откъде човек може да си вземе от тези колани със странното предназначение?
29.12.11
13:37
казано от Sunrise Warrior на 29.12.11, 13:36:
а откъде човек може да си вземе от тези колани със странното предназначение?
Не знам, дърводелецът, който ми направи блоковете, ги беше стегнал за колата си с такива ленти. Не съм го питал откъде, просто му поръчах 4 ленти за двата чифта халки, които имам на силовите рамки.
Във всички стротелни хипермаркети и магазин за автоаксесоари можеш да ги откриеш, колани за багаж, само че търси такива със механизъм за пристягане със, който ще регулираш дължината много по-лесно, има такива и с тресчотка.
Мнението беше редактирано от Valdis на 29.12.11 13:51.
Същите ленти,като тези от първата снимка на Oranje,ги има в магазините за шивашки пособия. . .т.е. магазин,в който се продават игли,платове,масла за смазване на машините и т.н. Преди няколко седмици си взех подобни,обаче чисто черни за една чанта. . .здрави са и са евтини :)
Навити са на руло,казваш каква дължина искаш,измерват,режат и готово :)