Купувам гимнастически халки

Темата е заключена.

25.12.11
09:50

Търся да закупя нови или използвани гимнастически халки.

Може да питам за дървени за 50лв с включена доставка, ако те устройва. Без лентите, тях си ги купувах отделно.

25.12.11
12:29

Весела Коледа, Юли!

Интересувам се определено. Има един наш съфорумец, който ги прави. Да не би да става въпрос за същия човек? Как реши въпроса с коланите, от къде ги взе? Аз мисля да си ги приспособя с въже.

казано от default на 25.12.11, 12:29:

Весела Коледа, Юли!

Интересувам се определено. Има един наш съфорумец, който ги прави. Да не би да става въпрос за същия човек? Как реши въпроса с коланите, от къде ги взе? Аз мисля да си ги приспособя с въже.

Честито Рождество и на теб!
Не, мисля, че е от друг човек, защото тези от другата обява са лакирани с по-тъмен лак.
За силовите рамки си намерих подходящи ленти с тресчотка, които в оригинала си се продават за нещо много странно според мен - да си ги сложиш вътре в колата на двете врати така, че да не могат да се отварят. Иначе може с въже или с лентите за носене на багаж, които се продават по бензиностанциите.
Вторник ще проверя може ли да ми дадат още халки и ще ти пиша.
Ако някой друг се интересува да каже тук, да знам за колко чифта да питам.

25.12.11
17:00

Ще очаквам да се обадиш във вторник. Нови ли са?

казано от default на 25.12.11, 17:00:

Ще очаквам да се обадиш във вторник. Нови ли са?

Нови са. Вторник ще ти пиша има ли.

Взех един чифт. Ако ти харесва - дай данни на лична и ще ти ги пратя с Еконт.

29.12.11
12:02

казано от Oranje на 25.12.11, 12:39:

За силовите рамки си намерих подходящи ленти с тресчотка, които в оригинала си се продават за нещо много странно според мен - да си ги сложиш вътре в колата на двете врати така, че да не могат да се отварят. Иначе може с въже или с лентите за носене на багаж, които се продават по бензиностанциите.
Вторник ще проверя може ли да ми дадат още халки и ще ти пиша.
Ако някой друг се интересува да каже тук, да знам за колко чифта да питам.

А каква издръжливост дават на тези ленти?

29.12.11
12:07

Тонове, но все пак зависи от ширината, гаранция няма да успееш да ги скъсаш.

Най-”слабите”, които съм виждал, държат по минимум 350кг едната лента. Другите са, както каза Валдис, над тон. Демек, както пак той ти казва, няма да успееш да ги скъссаш.
Навремето в първата ми зала заварихме една 3/4 водопроводна тръба за лост. Баща ми беше зает и дойде на едно друго момче баща му да я лепне. И ние като теб почнахме да се съмняваме ще ни издържи ли. Той ни каза, че ще я изяде, ако успеем да я отлепим. Веднага отлепихме...бегом към един приятел с тегло като на сумист. Сигурно сме порасли с 2-3 санта от висене и тръскане на тръбата, която си седи и до днес там неотлепена...

29.12.11
13:36

а откъде човек може да си вземе от тези колани със странното предназначение?

казано от Sunrise Warrior на 29.12.11, 13:36:

а откъде човек може да си вземе от тези колани със странното предназначение?

Не знам, дърводелецът, който ми направи блоковете, ги беше стегнал за колата си с такива ленти. Не съм го питал откъде, просто му поръчах 4 ленти за двата чифта халки, които имам на силовите рамки.

29.12.11
13:50

Във всички стротелни хипермаркети и магазин за автоаксесоари можеш да ги откриеш, колани за багаж, само че търси такива със механизъм за пристягане със, който ще регулираш дължината много по-лесно, има такива и с тресчотка.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.12.11 13:51.

29.12.11
15:25

Същите ленти,като тези от първата снимка на Oranje,ги има в магазините за шивашки пособия. . .т.е. магазин,в който се продават игли,платове,масла за смазване на машините и т.н. Преди няколко седмици си взех подобни,обаче чисто черни за една чанта. . .здрави са и са евтини :)
Навити са на руло,казваш каква дължина искаш,измерват,режат и готово :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1