Упражнения за маса

29.12.11
00:07

Прощавайте,може да има такава тема,прерових,но не намерих.Става въпрос за упражнения за маса в домашни условия.Не разполагам с уреди,само с 2 гири по 3 килограма и с 2 гири по 4 килограма.Отделно имам една 8килограма и една 18килограма.

П.С : Отново се извинявам ако има такава тема,просто не я намерих.Ще ви помоля да обяснявате подробно,понеже не съм твърде запознат.Благодаря предварително!

29.12.11
00:13

Набиране на лост, кофички, лицеви опори, клекове на два и на един крак, пистолети, раменни опори.
Гиричките ги ползвай за допълнителна тежест при тези упражнения ;)

То реално няма упражнения за маса. Има начин на изпълнение на упражненията насочен към покачване на маса. Правилото е такова 70-80% от максимума на дадено упражнение и брой повторение 8-12 то реално на 70% от максимум е трудно да направиш повече от 12… А това дали ще качваш маса или ще сваляш си зависи от храната...

29.12.11
00:28

Петко К,лостове правих лятото,когато беше топло,без тежести.Не знам какво са пистолети,обаче.Попринцип правя лицеви опори,като слагам двете гирички по 3кг в раница по 30 повторения.

Марин Маринов,ако става въпрос за храна тук не мога да кажа,че правя кой знае каква диета.Ям каквото ми сготвят,но се стремя да е колкото може повече и в определено време.Когато не съм вкъщи ям повече плодове или тестени изделия.Уви,обаче килограми не се качват.Реших,че е заради това,че изразходвам изяденото и реших седмица да не тренирам и да се позастоявам,за сега момента и това няма ефект.

29.12.11
10:33

Когато застояваш вкъщи и не тренираш няма да качваш маса, а мазнини.Тренировката стимулира мускулите а храната и почивката ги развиват.Разказвали са ми случай (Не зная до колко е вярно), че едно момче, което е напреднало в стреет фитнеса, започнало да се набира с килограми, да се храни добре и да си почива, качило 10-15 килограма за 4 месеца само от лостове.

Не знам ти как мислиш, но аз съм си определил граница.Ако мога да направя 4-5x10 чисти набирания до горе и до долу - слагам тежести, ако мога да направя 4-5x15 чисти кофички до долу и до горе - слагам тежести.

Все пак не може да правиш по 4 набирания едвам едвам и да слагаш допълнителна тежест :)

казано от Петко К на 29.12.11, 00:13:

Набиране на лост, кофички, лицеви опори, клекове на два и на един крак, пистолети, раменни опори.
Гиричките ги ползвай за допълнителна тежест при тези упражнения ;)

29.12.11
13:05

Разбирам,значи ще слагам тежести.Благодаря за помоща.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1