29.12.11
17:29
Здравейте, имам питане за моята програма за бицепс!
На 20 години, 185см и тежа 79 кг целта ми е Мускулна Маса храня се доволно без излишни храни на ВВД!Стаж 11 месеца.
Въпроса ми към вас е Добре ли са тези 3 упражнение и заедно с тях и серийте които ги съпътстват и подредбата на упржаненията като последователност!?
Бицпеса го тренирам със ГЪРДИ
Гърди
Лег 3х8
Горен Лег с дъмбел 4х8
Кофички/Кросоувър 3х8
Флайс 2х10
Бицепс
Бицепсово сгъване 3х8
Прав с дъмбели 2х6
Хамър сгъване(за брахиалис) 2x6-8
И 1 упражнение за бицепс във Ден със ГЪРБА!
Благодаря,Весели празници!
Темата беше редактирана от Борис Атанасов на 29.12.11 17:33.
Концентричното по-добре не го прави с неутрален хват, а с подхват. Брахиалисът го тренирай изправен с дъмбели, така правя аз.
Относно подредбата за бицепс:
1) Бицепсово сгъване с щанга - подхват
2) Прав с дъмбели - неутрален хват за брахиалиса
3) Концентрично сгъване с дъмбел - това упражнение най-добре го усещам, когато го тренирам по начина на Арнолд Шварценегер
Изоставащ бицепс..сигурен ли си?с кви кила правиш бицепсово?А набираш ли се?
29.12.11
21:02
Пробвай следната комбинация:
1.Скот с прав лост, но на обратната страна на пейката,така че ръцете да са под 90 градуса спрямо земята,палците да са от страната на другите пръсти - 3х8-15
2.Хамър сгъване с дъмбели прав-3х8-15
двете упражнения се правят в суперсерия - така за кратко време се товари изцяло бицепса и брахиалиса, а и напомпването е много добро.
казано от Vintage на 29.12.11, 20:08:
Изоставащ бицепс..сигурен ли си?с кви кила правиш бицепсово?А набираш ли се?
и какво общо имат набиранията в тренировката за гърди и бицепс
много?
аз спрях от много време да правя директно бицепс,само набирания и гребане,така съм по - доволен,само чат пат правя сгъване с щанга и това е.
тежки набирания и си стабиляга.
29.12.11
22:38
Squeeze-вай бицепса в горна точка за по секунда-две,така ще ти “изкочи топчето”.Включвай по-честичко метода “21”.
Успех!
Ето виж колко варианта имаш в полза на бицепса :
1. Преподреди и преусмисли упражненията и изпълнението им
2. Суперсерии
3. Комбинирай бицепса с гръб или с трицепс
4. Не ти знам ‘’параметрите’’ , стажа и възможностите , но може и техниката 21 да се приложи
казано от RinGo на 29.12.11, 21:40:
и какво общо имат набиранията в тренировката за гърди и бицепс
Ами има общо с това, че хора, дето не могат да направят няколко чисти набирания, правят по 3 упражнения за бицепс и се чудят що не им расте ;)
30.12.11
01:56
Благодаря ви,набираня правя и слагам тежести или верига!А,имаше въпрос със колко го правя-35 но почнах да правя със 25 и така ми реагира вече но като правех със 35 все едно във застой от няколко месеца като другите мускори ми растяха бицепса не.