Предложения за яденето преди празника.

28.12.11
19:29

Здравейте драги фитнес маниаци :Д.Тъй като наближава още един празник в съзнанието ми възникнаха някои въпроси относно храненето преди празника и тъй като тук винаги съм получавал добри отговори реших да ви попитам какво да правя и какъв ще е най-добрият вариант.Тъй като на нова година има сладки неща реших да не ги натрупвам само на храненето вечерта а да ги разпределя през деня.Знам също,че си има така наречени ‘тактики’ тези неща да не ми се налепят като мазнини.Ето някои от моите предложения.
http://lubomirivanov.com/1988/ този метод ми се струва подходящ но имам 1 въпрос да тренирам ли през дните без въглехидрати?И при този метод този ден може ли да ни е по калоричен от нормалното и въпреки това да не се натрупат мазнини?
Моля тези,които са приложили ‘тактиките’ през коледа да споделят опита.И не забравяйте че има ограничено време до празника :Д.
Приятна вечер.

Темата беше редактирана от гн.Хаджиев на 28.12.11 19:38.

28.12.11
19:50

а защо просто не потренираш повече?

28.12.11
20:08

Според мен това идва доста просто.Все пак резултата е 70% в храненето.Аз ще си направя тренировката ама незнам как стои въпроса с храненето,затова съм създал темата.Затова ако бъдете така любезни да ми помогнете днес,защото има само 2 дена и трябва нещо да направя през тях.Моля за отговор на въпросите и други предложения ;).

Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 28.12.11 20:11.

Момент, не разбрах - говорим за един ден (31 декември), в който искаш да хапнеш повече захар без да ти се “налепи” като телесни мазнини, правилно ли се ориентирам?

28.12.11
21:25

Абе кви тактики те гонят аз си карам както до сега с храната и тренировките може би малко по малко защото нямам възможност да ходя на фитнес а за нова година кво ще си поотпочина малко от режими тем подобни сладко на дали ще ям обаче няма да му мисля много ест. няма да се преяжда дозата прави отровата мой човек.Единственото нещо за което се притеснявам е алкохола :Д ,че не съм пил одавна и сега мисля да пийна малко :Д

28.12.11
21:45

прегараяш с тежки тренировки и недояждане и на 31 поглъщаш каквото можеш да докопаш!

28.12.11
21:47

Да Кольо това имам предвид.Като повече шоколадови нещица и сигурно този ден ще има много калории.Някаква алтернатива ?

Храни се нормално и на 31 декември хапни от изкушенията колкото ти е на душа. Това, в което се вкарваш, са излишни фантастични филми. Колкото и захар да изядеш за един ден, тя няма как да ти се “лепне” моментално като мазнини, особено ако в останалото време се храниш прилично. Не се вкарвай в такива абсурдни тактики и сметки - излишно е, както и да го погледнеш.

28.12.11
22:49

Добре.Мерси Кольо за изчерпателния отговор,който даде както винаги.

28.12.11
22:55

Напълняването като цяло не е проблем на погълнати повече калории, захар или каквото и да било. То е повече ендокринен проблем, следствие на понижена инсулинова чувствителност и вкарване на метаболизма в мастно-складиращ режим. Такава трайна промяна не настъпва за ден. Награди добрите си хранителни навици с едно хубаво въглехидратно зареждане на празника : )

Мнението беше редактирано от Voyager на 28.12.11 22:56.

29.12.11
09:12

Мерси Voyager.Мисля така да направя.Благодаря  на всички и лек ден ;)

Може да разгледаш:

http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=2494

Аз лично ще намаля въглехидратите (и като цяло калориите) 2-3 дена преди Нова Година, като на 30-ти ще тренирам тежко, а на 31-ви ако не ме домързи (а то 90% ще ме) може да направя 20-тина минути велоергометър (че и без това не съм правил от 2 месеца). И вечерта на 31 избухвам :D

30.12.11
08:39

Само вечерта ли може ?

30.12.11
08:55

Пръсни се от папане на НГ и не му мисли, защото:
1.един ден прекаляване с каквато и да е храна, няма да те омазни;
2.нали не спираш да тренираш на 31ви?

30.12.11
09:51

Мисля сутринта на гладно 30 мин кардио.Следобед 1 тренировка с тежести.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1