30.12.11
22:30
Здравейте приятели,
искам да попитам за мнение за тази схема на трениране...!!
Досега/около 6-7 месеца /тренирам в 4-дневен сплит/гръб-задно рамо;гърди-предно и средно рамо;почивам;крака;бицепс -трицепс.
Искам като,4е ли да сменя програмацията.
Дайте мнение,като имате в предвид,4е стажа ми е доста/около 5г./, храня се на 90% правилно и съм 174см/85кг.и не взимам никакви добавки, само храна.
Ето и схемата за която и питам...дали е нещо пове4е от моята, дали ще ми даде напредък и каквото се сетите..:)!
Понеделник - крака
Вторник - гръб
Сряда:Почивка
Четвъртък - гърди, рамене
Петък - трицепс, бицепс
Събота и неделя- релакс
Мерси за мненията:
Георги
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.12.11 22:34.
30.12.11
23:28
май само си разменил дните
В понеделник да правиш крака и във вторник - гръб, лично това на мен не ми харесва, защото 2те тренировки обикновено са много тежки. Гърди и рамо - преди и аз така тренирах и се чудех защо рамото ми и изостава и отговора беше, защото след лежанките и кофичките нямам сила да натоваря рамото както си трябва и затова започнах да го тренирам в отделен ден с трицепса, сега рамото ми значително дръпна. Гледам ти снимките и виждам, че рамото ти изостава. Другото нещо което искам да ти кажа е, че ако имаш изоставаща мускулна група, да речем гърдите примерно, тогава я слагаш в ден след почивката , примерно понеделник. Друго - това е сплит, без сериите и упражненията незнам дали ще има ефект от този сплит. Ти щом тренираш вече 5 години явно ги знаеш тези неща ама виждам, че си писал да коментираме всичко.
Ако ходиш 4 пъти седмично можеш да разделиш програмата по друг начин.Да кажем понеделник - гърди и трицепс,вторник - гръб,бицепс,четвъртък - рамо,трапец,петък - крака.Според мен е удачен избор.Храната щом е ок и спането и то,тренировката е важна,но не колко яденето и спането.Пожелавам ти успехи за напред във всяко едно начинание и приятно изкарване на празника днес.
31.12.11
17:13
Привет момчета,
мерси за мненията, важни са за мен!
Що се отнася до снимките,скоро не съм качал, ина4е мисля,4е рамото има напредък, поне според мен!
Като изоставаща група тренирам крака и то на макс т.е в 4етвъртък.
Съвета на Живко ми хареса,мерси за което.
Честно да Ви кажа съм решил да тренирам изцяло чисто/без добавки или так както им викат/ и се справям долу -горе добре,но за рамената е верно,те просто гинетично са ми слаби,какво ли не съм ги тормозел,но има малко напредък!
Благодаря много за съветите, и весел празник.
Поздрав,
Георги