Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:
HE

02.01.12
10:33

казано от Стоянчо на 01.01.12, 23:27:

ЧНГ! Бъдете все по-здрави и мъдри! късмет всекиму! :)

П.П.: ако някой не е видял Мола:

IMAX-са не вървеше, та може да са решили въпроса със застраховката ;)

02.01.12
10:57

Ех този Хед мнителен във всеки момент : )

Къв ви е проблема с моловете... нали е топло вътре :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.01.12 13:56.

02.01.12
16:11

Абе във фейса как да поканя приятел да играя с него сантасе , не с някви дет не ги познавам :D

02.01.12
16:42

За втори път се случва след мой коментар под една снимка, тя да бъде изтрита, дори на помня името на мацката. Чувствам се супер тъпо, ако аз съм причината, но не знам коментарът ми ли е проблема. Просто писах, че за такава жена влизам гол в банята :P
Тъй като снимката беше в гръб и лицето не се виждаше си мисля, че някой жени се притесняват ако са семейни и мъжа или приятеля и четат случайно или не прочетат коментарите. Това ми изглежда най логично, но от друга страна, като си показал такава секси снимка в гръб по прашки е най нормалното нещо на света да получиш одобрителни коментари от мъжете. Наистина много ми интересно за конкретната причина за премахване на снимката, защото ако е в мен вината поне да знам :(
Не знам обаче дали някой друг не писал след мен.

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 02.01.12 16:51.

02.01.12
16:43

хаммиии хамии ееее кис ме кис меее
баси толкова съм слаб на щанги и съм толкова дебел, а пък на тъпия ми мозък му е весело ....

HE

02.01.12
16:56

@Христо, какво ти пука бре? Има много, които първо правят нещо и после мислят, какъв ще е ефекта ;)

02.01.12
17:38

Може би, посланието ти не е разбрано като одобрение, а напротив.
Следващия път, напиши че влизаш с дрехи в банята - под душа, може пък да се трогнат. :D

02.01.12
18:23

Хехе много съм доволен ,че като се напия си сядам на масата и си гледам сеира :D Сичките мои приятели като се напият ходат бутат праат някви гадни снимки и се жалват у фейсбука. :D Аз нямам нито 1 и са ми останали само спомените :D някои от тях де , не всичките

Един час без ток,умрях си от скука :D :D

Ем Христо.. другите коменти под снимката какви са... ако са пак такива като твоя /подобни/ значи причината няма да е в самото съдържание на коментара....

02.01.12
19:35

Рамон, подсети ме за това, което преди малко се изтъркаля във ФБ:
Само Чък Норис е толкова безстрашен да се тагне на всички снимки от Нова Година!

Мнението беше редактирано от 6th на 02.01.12 19:35.

S!

02.01.12
19:54

807 онлайн

Във форума в момента
3OP3AMAH, Alehandro_SZ, Anelia, Atom, avals, BeastMode, BeaWolf, Becks0509, Bellezza, Boby_, Bocko, Breackk, brusakch, Cvetin Karakushev, d1m1, Daneto, DaNi, Daniel Dimitrov, De Niro, Death__, dimitar simeonov, Dique, Dj_kirka1, ekaterina, environment, evil74, foti007, FRANKO1, georgi mitkov, Gergana Angelova, Gran_Torino, Ico Kotsev, Inactive, inception , IronFreak, Ivan Dukov, J.I, johnsnowstrikeman, JumpAround, kalin aleksiev, Kalin Dimitrov, keni, Killa6pric, kreedzY, Kristian Ivanov, kristiancho, labeo, Lasim1, Lyubomirr, m1tak1 , Magi, martin cvetkov, martinski, mastajay, Miro Bufov, N.Nikov, Nadiaslk, nasko3636, nf0rce, nf1, Nikola Pavlov, Nikola Sadzhakliev, nikolai, Nownownow, Old Timer, Pafcho Petkoff, Petqq , Phxxx, Rado rt, Radoslav Georgiev, rocobaroco, s1s0o0, Shushulka, Skoge, slabi4uk, soul, Spas Gervazov, Sporter74, Tihi4, vahce, Valdis, vankataaaaaaaaaa, Vencislav Medarov, vicname, Vintage, Westa, x3m111, Yanislav, Александър Колев, Ангел Василев, В. Стайков, Витан, гаги, Георги Гетов, Георги Стоименов, гошо стойчев, Димитър Dонев, Димитър Геров, Димитър Иванов, Живко, Ивайло Спасов, Иван ВаНКаТа, Иван Иванов, Иван Попов, Иван Шишманов, Кристина, Кристиян, Кристиян Дончев, Любен Донков, Любослав Петракиев, Мarto0o, Мила ‘‘Mon coeur’‘, Николай Фараона, Никсана, Павел Недков, Петър Стефанов, Пламака, Пламен Манов, Роберт Златарски, Росен Мицев, Сашо Янев, Светлин Йорданов, Станислав Серафимов, Тедо “Себастиан” Димитров, Тодор Георгиев, Трифон Атанасов”

Това не се е случвало май ?!

Тъкмо това щех да напиша,колко много хора са онлайн :D :D

02.01.12
20:05

Ами гризе ни съвестта след оливането по празниците. :)

02.01.12
20:10

Предизвикателство 2012: 1 - 0; 2 - 0; 3 - 0; 4 - 0; 5 - 0; 6 - 0; 7 - 0; 8 - 0; 9 - 0; 10 - 0; 11 - 0; 12 - 0

Не схващам.

02.01.12
20:13

И аз за предизвикателството щях да питам... И не знам за какво оливане става въпрос , освен може би това , че пия 2-но повече вода .. не бърка де , таман почнах креатина (и другите добавки..) ! :D
5х5 @ 105 без проблем..а миналата седмица се гърчих на 95 ! о.О

02.01.12
20:13

казано от ~ DelornificatioN на 02.01.12, 20:10:

Предизвикателство 2012: 1 - 0; 2 - 0; 3 - 0; 4 - 0; 5 - 0; 6 - 0; 7 - 0; 8 - 0; 9 - 0; 10 - 0; 11 - 0; 12 - 0

Не схващам.

Занимават се кросфитърите, че си нямат друга работа. :D

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57933

02.01.12
20:54

http://www.youtube.com/watch?v=QQa4_fQnuuE&feature=player_embedded
хахаха

02.01.12
22:32

За много години :)

02.01.12
22:35

сега ли изтрезня ?

02.01.12
22:47

ssssssssssssss

02.01.12
23:24

казано от gips на 02.01.12, 22:35:

сега ли изтрезня ?

Сега се прибрах, бях на планина, утрепах се да карам ски, много добра мускулна треска имам :)

За пиенето ... не се напих много :D

03.01.12
09:49

За много години!

Пожелавам ви успешна 2012 година, изпълнена с много спортни постижения и здраве.

Мнението беше редактирано от Jewelz на 03.01.12 11:54.

Сънувах,че тренирам на неква гадна лежанка и щях да права макс,вдигнах щангата и лежанката почна да се разпада :x добре че се събудих :D :D

Аз сънувах само хубави неща :P (blush)

S!

03.01.12
11:10

Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон! Това е второто Ви подобно предупреждение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.01.12 11:30.

03.01.12
12:27

ох малеле ах лелеле шибания ми биологичен часовник се е объркал. Лягам в 24:00 въртя се до 02:00 ставам в 12:30

Ramon Dekkers, кое налага биологичният ти часовник да бъде ‘шибан’?
Факт - това е тема за обща и дървена философия + празни приказки.
Не разбирам, обаче, защо трябва да бъде и място за подобни изразни средства...

дървена философия + празни приказки :D :D Това беше добро...

ПП: Верно хората много почнаха да псуват и да ‘’шибат нечий’’ майки.... отдавам го на факта, че не са трезвени все още :)

S!

03.01.12
12:33

@Кольо Пияндето - няма проблеми, но аз ли започнах да го обиждам ? Или просто казах, че това, което твърди не е така и даже дадох няколко примера, които доказват точно обратното, на това което казва той. Обаче като усети, че не е прав и почна да ме обижда. Е, какво право има ? Нали е много лесно като съм по-малък и да почне да ме обижда... ама защото на него не могат да му изкривят ченето и заради това... айде нека трае, защото в много теми обижда така, ама никакви предупреждения няма. Много е важен - направо уникално важен. Да се скрие в някоя миша дупка и да не се показва от там, щото е уникален смешник.

J.I., разбирам какво имаш предвид и го оценявам. Не съм особено съгласен за това, че head_hunter прибягва до обиди, когато не е прав. Това, че ти преценяваш неговото мнение за неправилно, все още не доказва, че то наистина е такова. Да, тонът му е по-остър, но не е незаслужено обиден и честно казано той е човек, с който можеш да се разбереш по нормален начин (ако желаеш, разбира се). Ти възприемаш твърде лично всеки аргумент против твоето виждане за нещата. Не ми се сърди, но никой не се старае да те обиди, защото си малък. Намесваме се, когато си твърде категоричен за неща, които не са съвсем точни. В такива моменти ти не търпиш наличието на друго мнение, което малко се разминава със спортния ти опит и познания. Далеч съм от мисълта, че ние знаем всичко (изрично слагам себе си в тази група!), просто ми се струва редно да се държим повече мъжки, от колкото детски. Ако проявиш малко повече толерантност и намалиш малко мерака за военни действия, форумът ще е по-приятен преди всичко за теб самия. Позволих си да забърша предишното ти мнение, за да не пренасяме острия тон от една тема към друга.

HE

03.01.12
13:58

казано от J. I. на 03.01.12, 12:33:

@Кольо Пияндето - няма проблеми, но аз ли започнах да го обиждам ? Или просто казах, че това, което твърди не е така и даже дадох няколко примера, които доказват точно обратното, на това което казва той. Обаче като усети, че не е прав и почна да ме обижда. Е, какво право има ? Нали е много лесно като съм по-малък и да почне да ме обижда... ама защото на него не могат да му изкривят ченето и заради това... айде нека трае, защото в много теми обижда така, ама никакви предупреждения няма. Много е важен - направо уникално важен. Да се скрие в някоя миша дупка и да не се показва от там, щото е уникален смешник.

Пак ли ти бе? Мисля, че ти казах къде да вървиш в предната тема или ако не си ме разбрал да ти го кажа пак?
Това, че аз съм употребил епитет по отношение на група хора и ти си се разпознал между тях, не означава, че аз съм те обидил, а какво ти е мнението за самия себе си. Пряката обида от твоя страна към мен, провокира мен да се обърна със същото към теб. За останалото Кольо го е казал много точно. Ако имаш нещо давай на ЛС - това не е мястото да се жалваш. И от къде знаеш, че нямам предупреждения? За разлика от теб знам много точно правилата за ползване на форума, изданието и знам също, колко и до каква степен мога да си позволя - сега схвана ли разликата? Не можеш да си позволиш обиди по адрес на човек, който е два пъти и малко по-голям от теб, да даваш квалификации. Това, че те друса пубертета си е твой проблем и има съответните тийн форуми, където да ги говориш такива. Тук нито си намерил мястото, нито човека.

03.01.12
15:49

Вчера минавах по Околовръстното и видях, че при Карабиберов вече има налични пудовки до 20кг включително.

S!

03.01.12
15:50

казано от Кольо Пияндето на 03.01.12, 12:50:

J.I., разбирам какво имаш предвид и го оценявам. Не съм особено съгласен за това, че head_hunter прибягва до обиди, когато не е прав. Това, че ти преценяваш неговото мнение за неправилно, все още не доказва, че то наистина е такова. Да, тонът му е по-остър, но не е незаслужено обиден и честно казано той е човек, с който можеш да се разбереш по нормален начин (ако желаеш, разбира се). Ти възприемаш твърде лично всеки аргумент против твоето виждане за нещата. Не ми се сърди, но никой не се старае да те обиди, защото си малък. Намесваме се, когато си твърде категоричен за неща, които не са съвсем точни. В такива моменти ти не търпиш наличието на друго мнение, което малко се разминава със спортния ти опит и познания. Далеч съм от мисълта, че ние знаем всичко (изрично слагам себе си в тази група!), просто ми се струва редно да се държим повече мъжки, от колкото детски. Ако проявиш малко повече толерантност и намалиш малко мерака за военни действия, форумът ще е по-приятен преди всичко за теб самия. Позволих си да забърша предишното ти мнение, за да не пренасяме острия тон от една тема към друга.

Прав си... е, не за абсолютно всичко, но си прав.

казано от head_hunter на 03.01.12, 13:58:

казано от J. I. на 03.01.12, 12:33:

Пак ли ти бе? Мисля, че ти казах къде да вървиш в предната тема или ако не си ме разбрал да ти го кажа пак?
Това, че аз съм употребил епитет по отношение на група хора и ти си се разпознал между тях, не означава, че аз съм те обидил, а какво ти е мнението за самия себе си. Пряката обида от твоя страна към мен, провокира мен да се обърна със същото към теб. За останалото Кольо го е казал много точно. Ако имаш нещо давай на ЛС - това не е мястото да се жалваш. И от къде знаеш, че нямам предупреждения? За разлика от теб знам много точно правилата за ползване на форума, изданието и знам също, колко и до каква степен мога да си позволя - сега схвана ли разликата? Не можеш да си позволиш обиди по адрес на човек, който е два пъти и малко по-голям от теб, да даваш квалификации. Това, че те друса пубертета си е твой проблем и има съответните тийн форуми, където да ги говориш такива. Тук нито си намерил мястото, нито човека.

Тоя па... айде млъкни, моля те.

казано от Стоянчо на 03.01.12, 15:49:

Вчера минавах по Околовръстното и видях, че при Карабиберов вече има налични пудовки до 20кг включително.

Мен ми трябват 24-ки ама евтини :)

03.01.12
16:52

казано от Иван Шишманов на 03.01.12, 16:12:

казано от Стоянчо на 03.01.12, 15:49:

Мен ми трябват 24-ки ама евтини :)

Какви пари си готов да даеш за една 24ка?

03.01.12
17:31

Момчета вярно ли е,че от трибойската лежанка, може гърдите да ми станат подути ??
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57985

BE

03.01.12
18:00

Какво мислите за тази везна http://www.technomarket.bg/products/09106256/neo-ks-515

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1