Няколко въпроса за моята програма

01.01.12
22:01

Здравейте!Искам да попитам дали моята програма е удачна за моята цел ММ и сила.Разполагам с лежанка,скирец и дъмбели.И така
Ден 1:Гърди и бицепс
Ден 2:Трицепс и гръб
Ден 3:почивка
Ден 4:както ден 1
Ден 5:както ден2
Ден 6:почивка
Ден.........  и така нататък нещата се повтарят.Старая се да подържам системата 10по10.След тренировка взимам креатин и витамини(скоро ще си купя и БЦАА).Какво мислите и какви са вашите мнения за тази програма.Благодаря на всички който ще ме посъветват и споделят своя опит със мен.

01.01.12
22:06

5х5 по-добре

Независимо, че краката ти са природно перфектно оформени, силни и релефни, препоръчително е да ги включиш в тренировъчния си режим.

01.01.12
22:11

Програмата е “Chicken legs in the making”

Колъо аз не казвам,че краката са ми релефни,оформени просто до сега не съм ги включвал до сега.Ще ги включа.Просто исках да попитам по-запознатите добра ли е програмата,струва ли си.

Не, не е добра за това което искаш.
Не знам какви упражнения има вътре, но подредбата на дните мога да предположа.
Колегата е прав, без тренировка на краката, няма да стане.

ОК веднага правя 1 корецкия и ще вмъкна краката във тази програма.Мерси много за вашите мнения но каква програма може да предложите при наличието на тези уреди?

с това което имаш може да правиш тези упражнения.
-гърди/бенч-преси;преси от наклон с дъмбели;флайсове/
-гръб/скрипец пред гърди;скрипец тесен подхват;гребане с щанга;гребане с дъмбели;мъртва тяга/
-рамо/преси с щанга;преси с дъмбели;разтваряне с дъмбели в страни; вертолет/
-крака-клек,ако нямаш стойка за клек тогава/хекен клек,щангата се държи зад тялото,клек с дъмбели в ръце,клек на един крак с дъмбел;клек с гръб до стената и държиш дъмбел/
-бицепс/сгъване с щанга;сгъване с дъмбели/
-трицепс/бутане с тесен хват;френско с дъмбел/
-прасци/изправяне на един крак с дъмбел в ръка;повдигане на пръсти от сед с щанга на бедрата/
-трапец/повдигане рамената с щанга или дъмбели/
-задни бедра/тяга с прави крака с дъмбели;сгъване от лег държейки дъмбел със стъпалата/

Може още да се мисли,но това е достатъчно.По 2-3 упражнения за големите групи и по 1-2 за малките е повече от добре.

Повече от упражнения който си избройл ги изпълнявам,но просто от такова мнение имах нужда.Хиляди благодарности на съфорумника Александър,а това с 10по10 да го изпълнявам ли?

Нямам личен опит с 10х10,така че нека някой колега коментира,ще ми е интересно да видя  коментарите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1