Застой

Темата е заключена.

03.01.12
20:44

Здравейте момчета,
На 13 години съм и тренирам от 9 месеца и половина.В първите 6 месеца имах доста напредък,но след това като че ли боксувам на едно място,смисъл подобрявам горе-долу релефа ,но не качвам никаква маса от 4 месеца ръката ми е 31 см и не ще и не ще да става по-голяма.Знам,че мускулна маса се качва бавно,но поне с половин см искам да стане по-голяма.През 1-2 месеца сменям програмата(само за информация тази снимка на профила ми е от лятото ),но нямам никакъв хранителен режим,ям всичко каквото видя :Д.Та въпросът ми е как да избягам от този застой на какво трябва да обърна внимание.Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.01.12 22:20.

03.01.12
21:07

2-ра тема пускаш за това... Още си малък за покачване на мукулна маса, за това си в застой. Но щом настояваш толкова, започни да се храниш както трябва, приемай нужната храна и трябва да излезеш от този застой!

03.01.12
22:08

казано от Боби Иванов на 03.01.12, 20:44:

Здравейте момчета,
През 1-2 месеца сменям програмата(само за информация тази снимка на профила ми е от лятото ),но нямам

Най-добре напиши цялата си програма подробно с упражнения,серии и повторения и по колко пъти седмично за да ти се даде отговор.
Или върви  да ти гледат на кафе :)

03.01.12
22:12

Ами започни хранителен режим, но и аз съм на мнението, че си още малък. вНо няма проблем да си тренираш, стъга да не правиш глупусти и да изпълняваш правилно упражненията.

Моля, продължете дискусията тук.
Тази тема е излишна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1