01.01.12
19:35
Здравейте,бих искал да ви попитам според вас куца ли ми нещо в програмата за гърди,защото се напомпвам като хората и тренировките ми са тежки и сполучливи,но не виждам особен резултат.Та това е програмата ми:
изтласкване с щанга от полулег 1 загряваща 12-15 и 4х6-8
изтласкване с щанга от тилен лег 1 загряваща 12-15 и 4х6-8
флайс с дъмбели 3-4 серии 12-15 повторения
кросовьр с макара 3-4 серии 12-15 повторения
Ето и няколко снимки.Мисля,че долната гърда ми куца малко...Ще ви бъда много благодарен ако погледнете и дадете някой добър съвет относно програмата.
Темата беше редактирана от Trickster на 05.11.12 20:57.
01.01.12
19:49
Слагай повече килограми на флайса и направи повторенията 8
01.01.12
19:56
Ми, пич, то резулатът не зависи само от колко е добра тренировката. А и от:
- кога е била предишната за същите мускулни групи
- кога ще е следващата
- храненето
- останалите тренировки от целия план
И т.н.
Отделно ние не знам колко от сериите до какъв отказ са, темпото на изпълнение, дали можеш да активираш достатъчно гръдните мускули или не и т.н.
Щото тази тренировка може да направена от най-добрите треньори в света, затворени в пещера и заставени да я направят възможно най-добре, за да не избият семействата им, но това не означава, че ще има някакъв ефект, ако не е съобразена с възстанояването ти.
На НВД съм.Правя сплит тренировки.Всяка мускулна група 2 пъти седмично,като почивката между първата и втората тренировка е 4 дена.Тренировките ми са интензивни като цяло и не правя повече от 1 минута почивка между сериите. :)
Мда .. ама внимавай много с техниката че аз ся 2-ра седмица не прая кофи щото уж сам им голям фен , много добе влизат ама се появи адски гадна болка в коста (като взех да ги правя с по-голяма тежест) и чак ся взе да отшумява
01.01.12
21:39
Не знам, защо пък реши, че нещо по гърдите не ти е наред. Мен ако питаш точно там си си най наред. Надявам се да не се обидиш. Но по принцип се казва, че нещо не е наред ако нещо изостава спрямо другите мускулни групи. От снимките даже ми се струва че те (гърдите) реално са ти най добре даже. Е освен ако не искаш само гърди, но тогава имплантите вършат повече работа... :). Не честно на мен ми се струва че са много добре спрямо развитието на останалата ти част от тялото....