Креатин и кофеин

04.01.12
12:01

Здравейте!
От известно време пия GreenMagnitude и съм спрях да пия кафета и други питиета със съдържание на кофеин.
Та.. въпроса ми е понеже GreenMagnitutde не е монохидрат пречи ли ако пия кофеин ( до колкото знам кофеина изхвърля водата) ?

Пия втора кутия Magnitude и въобще не съм спирал кафето през това време. Ако е било фатално, не съм разбрал. :)

04.01.12
15:14

Аз също пия кре-алкалин и не спирам да пия кафе даже и като съм пил монохидрат също пиех кафе :D:D

04.01.12
15:24

Благодаря ви!
Спасявате ми живота досега откакто го пиех към месец съм карал без кафе направо си бешее голяма жертва!!

04.01.12
17:59

Наистина ефектите на продуктите си противоречат. Затова сложи повече вода през деня - за по сигурно (:
Инъче само за пример ще дам, че почти всеки предтренировъчен продукт- тип азотен бустер съдържа стимуланта диуретик кофеин и някаква креатинова матрица, която основно се състои от монохидрат.

http://www.bb-team.org/forums/viewreply/687965 - вижте какво си пописахме от #477 надолу. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.01.12 18:02.

04.01.12
20:15

В интернет има доста писано. Пиши creatine with coffeine и чети. По последни изследвания, мисля че дори и с чай и кафе не е  проблем да се приема, тъй като не неутрализира ефекта, но все пак ...

04.01.12
23:07

При матриците кафето не е проблем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1