04.01.12
12:01
Здравейте!
От известно време пия GreenMagnitude и съм спрях да пия кафета и други питиета със съдържание на кофеин.
Та.. въпроса ми е понеже GreenMagnitutde не е монохидрат пречи ли ако пия кофеин ( до колкото знам кофеина изхвърля водата) ?
04.01.12
13:57
Пия втора кутия Magnitude и въобще не съм спирал кафето през това време. Ако е било фатално, не съм разбрал. :)
Аз също пия кре-алкалин и не спирам да пия кафе даже и като съм пил монохидрат също пиех кафе :D:D
Благодаря ви!
Спасявате ми живота досега откакто го пиех към месец съм карал без кафе направо си бешее голяма жертва!!
Наистина ефектите на продуктите си противоречат. Затова сложи повече вода през деня - за по сигурно (:
Инъче само за пример ще дам, че почти всеки предтренировъчен продукт- тип азотен бустер съдържа стимуланта диуретик кофеин и някаква креатинова матрица, която основно се състои от монохидрат.
04.01.12
18:02
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/687965 - вижте какво си пописахме от #477 надолу. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.01.12 18:02.
В интернет има доста писано. Пиши creatine with coffeine и чети. По последни изследвания, мисля че дори и с чай и кафе не е проблем да се приема, тъй като не неутрализира ефекта, но все пак ...