Моля ви помогнете ми с програмата !

Здравейте .. Ще ми препоръчате ли някаква програма,която да правя и колко време да я правя .. Защото до сега програмата ми беше цялостна т.е от всичко по 2-3 серии х 10-12 но в моя фитнес,инструктора ми каза да не я правя повече защото съм на нея от месец и сега да премина на друга .. Висок съм 1,70 и тежа към 66-67 килогама .. Препоръчайте ми нещо подходящо за мен,защото тази програма е за изгаряне на мазнини,а аз искам за покачване на мускулна маса..

04.01.12
18:11

Преди да пуснеш погледни раздела!!!
Ето от тук чети Програми
Препоръчвам ти да избереш 3 най много 4 дни в седмица!!!

Мнението беше редактирано от Pavel на 04.01.12 18:12.

http://www.bb-team.org/workout/1568_pet-dnevna-sistema-za-pokachvane-na-muskulna-masa-pri-mazhe .. Ей тази добре ли е .. Обаче е 5 дневна.. Това бърка ли се .. И колко време трябва да я правя ..

Само защото е минало един месец ли трябва си смениш програмата?! Това ли е довода на “инструктора”? Ако е така нека ти даде следващата явно има нещо впредвид.

Ами не знам точно.. Така ми каза,и каза да си намеря нова или ако не мога той ще ми направи ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1