Препоръчайте ми програма

10.01.12
21:00

Здравейте, вече 6 месеца ходя на фитнес по 4 дни в седмицата като редувам гърди гръб почивка ръце рамо. Всеки мускул си има отделен ден.Това добре ли е като цяло да продължавам ли така или да търся нещо ново  защото искам да включа и корем.Като цяло съм начинаещ в цялата тази работа и ако някой може да ми помогне да си избера програма ще съм много благодарен!

Включи корема при гърба например и продължавай. Много разместване в сплита не води до значителен резултат, освен ако нямаш стриктни приоритети.

10.01.12
23:09

казано от Милан Табаков на 10.01.12, 21:00:

Здравейте, вече 6 месеца ходя на фитнес по 4 дни в седмицата като редувам гърди гръб почивка ръце рамо. Всеки мускул си има отделен ден.

Май не са всички, не виждам крака.
Корема може да го тренираш когато и с която група искаш.

Краката не ги тренират особено много.На 2 седмици един път,защото много растат със всяка тренировка.

10.01.12
23:19

казано от Милан Табаков на 10.01.12, 23:14:

Краката не ги тренират особено много.На 2 седмици един път,защото много растат със всяка тренировка.

е тва ме разби .. Понеже ти вървят краката и имат приоритет да се развиват добре и затова не ги тренираш :D
Ако ръцете ти ‘’растяха’’ така бързо и тях ли ще спреш ;)

хахаха не ама просто много големи не искам да ми стават

DE

11.01.12
02:08

А дали ще си мислиш същото,след като ти кажем факта,че щом краката растат нагоре тялото също расте :) Естествено въпрос на личен избор,но просто печелиш ако ги тренираш :)

значи към гърба да прибавя корема, а към рамото краката ...

11.01.12
14:30

Като не искаш да ти растат просто ползвай по малки тежести.. колкото да ги тонизираш.. :)

11.01.12
15:16

Прибави крака ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! За корема прави 2-3 пъти седмично, 2-3 серии, 30-50 повторения.

Благодаря за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1