Каква е целта все пак

BU

15.01.12
02:26

http://9gag.com/gag/1801111

Темата беше редактирана от BusyMan на 15.01.12 02:27.

15.01.12
12:32

Абе те повечето нещо не ми съответстват, ама ако приемем, че са те- като истински балканци не трябва да ги хвалим колко са отслабнали и кви са им секси коремите сега, а да ги ругаем, как са могли да се освинят и запуснат толкова (grin)

BU

15.01.12
14:22

Първата ми мисъл ,когато видях снимката бе “защо като имат акъл да отслабнат,са нямали акъл да не напълняват!?”. : ))

15.01.12
14:53

Пълнее се от лакомия в комбинация да не ти пука от това, е ще качиш килограми. Когато кефът от това да се наплюскащ взема надмощие над мислите дали изглеждаш добре. Малцина са болните, които го правят нарочно.

Аз се сещам за оня инструктур дето качил много кила нарочно за да разбере как се чувстват клиентите му... ей това е да си отдаден на професията :D За съжеление обаче едвали може да се направи подобна компилация с български девойки... или ако се направи ще е точно обратното на това... тоест преди-слаби след-дебели или пък преди-дебели след-още по-дебели

16.01.12
07:10

казано от DeadManWalking на 15.01.12, 14:22:

Първата ми мисъл ,когато видях снимката бе “защо като имат акъл да отслабнат,са нямали акъл да не напълняват!?”. : ))

Хъм, то това малко, като вторият акъл на българина, както е известно,  идва му малко късно... та така и тези хорица...

16.01.12
13:01

казано от Стоянчо на 15.01.12, 14:53:

Пълнее се от лакомия в комбинация да не ти пука от това, е ще качиш килограми. Когато кефът от това да се наплюскащ взема надмощие над мислите дали изглеждаш добре. Малцина са болните, които го правят нарочно.

И да и не.
Аз като малък си бях кюфте, там по-скоро за упрекване са родителите ми.
Ама важното в случая, че сам се взех в ръце :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1