15.01.12
02:26
http://9gag.com/gag/1801111
Темата беше редактирана от BusyMan на 15.01.12 02:27.
15.01.12
12:32
Абе те повечето нещо не ми съответстват, ама ако приемем, че са те- като истински балканци не трябва да ги хвалим колко са отслабнали и кви са им секси коремите сега, а да ги ругаем, как са могли да се освинят и запуснат толкова (grin)
15.01.12
14:22
Първата ми мисъл ,когато видях снимката бе “защо като имат акъл да отслабнат,са нямали акъл да не напълняват!?”. : ))
Пълнее се от лакомия в комбинация да не ти пука от това, е ще качиш килограми. Когато кефът от това да се наплюскащ взема надмощие над мислите дали изглеждаш добре. Малцина са болните, които го правят нарочно.
15.01.12
14:56
Аз се сещам за оня инструктур дето качил много кила нарочно за да разбере как се чувстват клиентите му... ей това е да си отдаден на професията :D За съжеление обаче едвали може да се направи подобна компилация с български девойки... или ако се направи ще е точно обратното на това... тоест преди-слаби след-дебели или пък преди-дебели след-още по-дебели
казано от DeadManWalking на 15.01.12, 14:22:
Първата ми мисъл ,когато видях снимката бе “защо като имат акъл да отслабнат,са нямали акъл да не напълняват!?”. : ))
Хъм, то това малко, като вторият акъл на българина, както е известно, идва му малко късно... та така и тези хорица...
казано от Стоянчо на 15.01.12, 14:53:
Пълнее се от лакомия в комбинация да не ти пука от това, е ще качиш килограми. Когато кефът от това да се наплюскащ взема надмощие над мислите дали изглеждаш добре. Малцина са болните, които го правят нарочно.
И да и не.
Аз като малък си бях кюфте, там по-скоро за упрекване са родителите ми.
Ама важното в случая, че сам се взех в ръце :)