27.06.05
17:07
ден1-гарди,ден2-граб и трапец,ден3-крака,ден4-рамена,ден5-трицепс,ден6-бицепс и ден7-почивка.Как мислите добре ли ще ми повлияе,попринцип трябва да има кам 72 часа почивка за да си повине мускола тука става повече,но ако се третренира (правя повече упражнения по повече серии) как мислите добре ли ще стане или да я направя така 1-гарди,предно и средно рамо,2-граб,задно рамо и трапец,3-крака,4-трицепс,5-бицепс,6-почивка...Как мислите добре ли ще Е ?!Тренировката която си я мислия няма да я пиша щото ще стане много далго :D
Миле нещу не ми харесва да ги пвавя на 1 ден незнам защо,качили като ги правя отделно е по добре.Искам да питам просто няма ли да е много голяма почивката защото има 6/7 дена почивка докато пак почна гардите или гарба примерно...
[quote author=”Миле”]Според мене е добра само че прави бицепса и трицепса в един ден под името-ръце
100 % зад миле ефекта е по голям отколкото в отделни дни (от опит)
имаше някаде неква статия която описваше че е било тъпо да се тренира по този начин ще я потърся и ще ви я пеистна
02.07.05
13:22
А сега....
по 1 мускУлна група на ден...?!
ден1-гЪрди,ден2-грЪб и трапец,ден3-крака,ден4-рамена,ден5-трицепс,ден6-бицепс и ден7-почивка.Как мислите добре ли ще ми повлияе,по принцип трябва да има кЪм 72 часа почивка за да си повине мускУла тука става повече,но ако се Претренира (правя повече упражнения по повече серии) как мислите добре ли ще стане или да я направя така 1-гЪрди,предно и средно рамо,2-грЪб,задно рамо и трапец,3-крака,4-трицепс,5-бицепс,6-почивка...Как мислите добре ли ще Е ?!Тренировката която си я мислия няма да я пиша щото ще стане много дЪлго :D
Човек зор видях докато ти оправя написаното. Можеше да напишеш и раменЪ нямаше да се учудя... Верно много си зле.. вземи си оправи малко езика.. Ти никога ли не си чел книга или вестник?
Ае да не се караме но сигурно сам чел повече от тебе,просто пиша барзо и не обращам внимание с а или ъ пиша,и според мен тряя да си доста просточак че да не разбереш какво сам написал.Но както и да е...Пак и ти се намери на кои да поправяш грешките дето само вместо а пиша ъ ... има хора много по зле,ама според мен това не е наи-важното.
03.07.05
11:36
Ами научи се да пишиш по-бавно, никой не те гони. И едва ли си чел повече от мен... И на всичкото отгоре пак продължаваш да пишеш както ти доиде на акъла... Ами пиши си нямам против няма да ти чета повече постовете. Който иска да ти пиши ;) Лек ден...
Какво мога да кажа и аз по тоя въпрос :).Ами мен да ме питаш,ще е по-добре след гърдите да направиш някоя по-малка мускулна група.Примерно бицепс.А друг е въпроса,че бях чел статия на някакъв доктор и той беше казал,че ако не си някой анаболен атлет тия тренирания по една група на ден нямат голям смисъл.Така само си ги стимулирал и докато дойде следващит път да ги тренираш те вече са в предишното си състояние и все едно,че стоиш на едно място :).Ако искате мода да я погледна и да го цитирам по-подробно 8) Но това не пречи да опиташ.При теб може и да има успех.