Моля за съвет

27.06.05
11:14

Значи моето положение е следното : Тренирам вече 2ри месец в залата.Шефа  ми направи следната програма по която да тренирам
1.Гръб и задно рамо
2.Гърди
3.Крака
4.Рамо и трапец
5.Бицепс и трицепс
и ми каза да почивам след всяка тренировка,но така ми се струва прекалено леко.Аз съм 60 кг и 170 висок.Стремя се да кача мускулна маса и знам че мускулите трябва да почиват повечко,но това да кажем гърба ми ще почива 10 дена- не ми се струва нормално.Та мислих си да ли е уместно да стане така тренировката
Пон-Гръб и задно рамо
Втор-Крака
Сряда-Гърди
Четв-Почивка
Петък-Рамо и трапец
Събота-Бицепс и трицепс
Неделя-Почивка
Така цикала ми се струва по-уместен и за това искам да ви попитам за вашето мнение.Другото което се чудя дали е уместно от сега да земам протеини или да изчакам да свърше лятото (тъкмо ще направя повече стаж в залата) и тогава да почна да земам???

27.06.05
11:42

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Лично аз смятам, че и двата варианти са добри (ако оставим настрана факта, че подобни сплитове не са за начинаещи). Може би наистина с втория ще постигнеш по-голям успех. А добавки е уместно да взимаш тогава, когато нямаш възможност да се нахраниш според мен.

Поздрави

27.06.05
11:47

абе сплит 4 дена мисля че е много! 3 дена би трябвало да е достатъчно, зависи как ти се отразява!

27.06.05
11:52

И според мен ще е по-добре с 3-дневен сплит. Погледни сайта за примерни такива. Примерно:

1.Гърди Бицепс
2.почивка
3.Гръб трицепс
4.почивка
5.рамо крака
6.почивка
7.от начало..

27.06.05
20:57

Много благодаря за съвета момчета ;),ще пробвам някой от вашите сплитове дано да има упсех ;)

27.06.05
22:33

офф: кой бе?никакви програми не съм правил моля, моля:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1