Как да увеличим обиколката на ръцете си с 3см за 3 месеца

27.06.05
09:52

Това заглавие прочетох в един мн мн стар брой на сп.Фитнес и Културизам и ме заитригува много и реших да го споделя с вас.Та ето и програмата.
ПОНЕДЕЛНИК(вторник)
1-Прав сгъване с щанга 3х6-7
2-От лег за трицепси 3х6-7
3-От сед разнопосочно сгъване с дъмбели 3х8
4-Кофички за трицепс 3х8

СРЯДА(четвъртък)
1-Клек с щанга 3х10
2-Мъртва тяга 3х10
3-Лег 3х6-8

ПЕТЪК(събота)
1-Прав сгъване с щанга 2х6-7
2-Кофички за трицепс 2х6-7
3-От сед с щанга на бедра-сгъване 1х6-7
4-Френско с дъмбели от лег 1х10-12

Та тва е въпросната програма.Аз от днес ще я пробвам и ще постна после дали и имало прогрес.
пп:Изкажете се мнението по програмата.

DO

27.06.05
10:14

ми мнението ми е да не правиш това което пише по списанията всеки 1 брой има нови и нови програми не може да правиш всички, дали са този път просто програма явно акцентирала върху ръцете, тренирай си и прави това което най-добре се отразява на теб а не това което четеш по списанията като примерни програми

27.06.05
10:21

Щом съм решил да я пробвам кво те бърка?Тва си е мое мнение, а и някой да е казал, че пробвам мсички проглами от всяко списание.

27.06.05
10:26

Абе не ми харесва мн мн тая програма :) много малко А и нещо не мога да и хвана логиката?серии, и въобще малко натоварване.
дали не е имало пояснение да приемаш и някакви хапчета покрай тази програма? Защото 3см в ръцете за 3 месеца, само от нея няма как да направиш :)

27.06.05
10:52

Според мен е много добра. Разбира се, изпуснали са важни моменти, но то това са правила, а не изключения :lol:
1. Помисли за загрявката: нито много, нито малко, достатъчно.
2. Не се опитвай да сложиш колкото се може повече кг на щангата за бицепс (примерно). Да е тежко, но да завършиш тренировката нормално, всяко упражнение с една и съща тежест.
3. ВАЖНО! Намали леко тежестите за базовите упражнения. Нека не е тежко, те са поддръжка.
4. Почивките между серийте, защо по дяволите никой не ги пише.. Според мен те са определящи :lol:

Желая ти успех!

27.06.05
11:34

Пропуснах да поясня.Загряващите серии не сам ги писал, а те са 2 за всяко упр.Почивките колкото да ти се въстанови пулса.

27.06.05
11:39

Ахам.. е хубаво, значи са ги дали почивките... :D Обаче “колкото да се възстанови пулса” е мъничко май.....незнам... абе успех :D

27.06.05
11:45

[quote author=“Don_Anton”]ми мнението ми е да не правиш това което пише по списанията всеки 1 брой има нови и нови програми не може да правиш всички, дали са този път просто програма явно акцентирала върху ръцете, тренирай си и прави това което най-добре се отразява на теб а не това което четеш по списанията като примерни програми

Абе аз досега само от списанията съм имал прогрес, и от сайта от време на време, така че не ги подценявай чак толкова! Бях 33 ръка преди да почна, сега съм 44 основно от списания (пояснение - не зобя, ако това ти е следващия въпрос)!

27.06.05
12:04

T-BiRD, от чисто любопитсво - колко ти са сега сантиметрите :D :?:
Давай ежемесечно информация, какви са резултатие и дали за 3 месеца ще се постигне това. Ще е интересно и ще стане известно как действа една такава програма :wink:
Искрено ти желая УСПЕХ :!:

Уф не съм прочел добре T-BiRD , ти само споделяш за тази програма, така че можеш да не подаваш информация. Аз може да се каже че правя нещо такова и ако прогресирам  , ще се изфукам, насред форума

27.06.05
13:30

daddy от днес я правя тази програма.Тежа 78кг 40см ръка.Ама аз мисля да я правя 1 месец само тази програма.

27.06.05
13:35

За 1 месец не се знае дали ще имаш успех. Пробвай поне 8 седмици.

27.06.05
19:29

[quote author=”Петко К”]За 1 месец не се знае дали ще имаш успех. Пробвай поне 8 седмици.

На месец по сантиметър се пада по тази програма :lol:  :P

28.06.05
00:21

Зависи на какво равнище се намираш ако си от скоро в спорта може и да ти помогне но на мен например и 9 месеца да я правя едва ли ще ми качи 3 см.

28.06.05
01:34

програмата ми допада :) смятам и аз да я тествам...ама няма рамо може да добавя 2 упр. с дъмбел след лега :)
иначе От сед с щанга на бедра-сгъване  това как се изпълнява?

28.06.05
08:51

Както го чуваш. Възсядаш една лежанка (по-тясна така), щангата на бедрата и сгъваш. Поради малката амплитуда можеш да използваш по-голяма тежест. Най-доброто упражнение за маса на бицепса според мен.

Успех

01.07.05
16:34

[quote author=“YODA”][quote author=“Don_Anton”]ми мнението ми е да не правиш това което пише по списанията всеки 1 брой има нови и нови програми не може да правиш всички, дали са този път просто програма явно акцентирала върху ръцете, тренирай си и прави това което най-добре се отразява на теб а не това което четеш по списанията като примерни програми

Абе аз досега само от списанията съм имал прогрес, и от сайта от време на време, така че не ги подценявай чак толкова! Бях 33 ръка преди да почна, сега съм 44 основно от списания (пояснение - не зобя, ако това ти е следващия въпрос)!

За колко време ги напраи тия 11см :shock:  :shock:

04.07.05
19:37

Аз качих 3 санта за месец от 36 на 39 след цикъл с бионабол.Тоест свърших цикъла и почнах тази програма.Ден тренировка,ден почивка.Аз съм хилав тип,незнам си къв -морф беше.Сериите са малък брой,щото инак ми идват в повече.Лягане най-късно 22 часа.Хранения поне 4-5 дневно.Пълна самодисциплина.Пиех протеин на Изостар.Сега такъв в аптеките не се продава.Програмата е:
1.Подвигане на дъмпел(щанга) зад врат 2 серии 8-10 повторения.
2.Повдигане в страни дъмпел за странично рамо 2 серии 8-10 повторения.
3.Суперсерии бицепс трицепс 2 серии по 6-8 повторения.Бицепс сгъване с дъмпел от седеж.Трицепс френско от седеж с дъмпел.

Гърди  правих в почивните дни само лицеви,а гръб от време на време за поддържане формата.

15.07.05
23:54

Слаб и ще си останеш с тая програма. :twisted:

16.07.05
00:01

имаше 1 статия за увеличаване на ръцете “поне с 1 см. за 31дни”
само че е на анг. мога да я пеистна или да се помъча да я преведа сам както искате !

BA

16.07.05
08:08

Моето мнение е, че не струва тая програма. Не знам защо си мислите, че с повече тренировки на тези малки мускулни групи ще качите маса. Както и да е ако ти се експериментира.. пробвай. Само я виж за гърди имаш 1 упр. седмично... а ръцете ги правиш 2 пъти седмично това никъде не съм го виждал и чувал. Пробвай пък кажи резултата. Ае има извесна логика сега като се замислих по-обстойно, значи целта им е с тези тяга, клек и лег.. това са упр. за сила, значи целта им е да качиш сила и да помпиш ръцете... може и да имаш известен ефект, обаче гърдите ще ти паднат и на гръб ще падниш на кг... така ми се струва. Пробвай и ще видим.. няма да е голяма загубата. А пък ако ти вървят много гърдите, а при ръцете си в застой може и да се получи това, което търсиш.

16.07.05
08:37

при тази програма ще качиш толкова ММ колкото и при другите само че тук всички се качва по ръцете ако се сещяш в подобна мисля че пак твоя тема аз ти написах 1 програма която е доста подобна на тая и доста хода ми се изсмяха  :roll:

16.07.05
13:53

Програмата е нормална специализация за ръцете. Но се прилага за кратко. Целта е за това време да се даде максимален приорите на ръцете, затова работата за другите мускули се свежда до минимум, за да не се разпилява енергията. А все пак клек, лег и тяга изобщо не са леки упражнения, и от тях може да растете нявсякъде! Нищо няма да ви спадне. Ръцете ще се възстановяват нормално при тази тренировка, нищо че се тренират два пъти седмично. Точно защото работата за другите мускули не е много. Помислете си, при нормалните сплит програми, ръцете пак се тренират 2, че и три пъти седмично, като отчетем работата им при тренирането на големите мускулни групи.
Само че, според мен такива програми са за хора със стаж и опит, иначе ефекта може да не е очаквания.

16.07.05
19:39

Честно казано тази програма изобщо не ме кефи - 3 месеца почти изключваш тренировката на гърди и гръб... Лега и тягата не могат да заместят всички останали упражнения за цели 3 месеца... Според мен наистина може да се качат 3 сантиметра за 3 месеца с тази програма, но това ще е за сметка на отслабналите гърди и гръб :?

16.07.05
20:50

От какво ще ти отслабнат гърдите? От лежанката? Или гърбът ще отслабне от тягата? Според мен може да се добавят набирания в сряда, ако толкова се опасявате да не ви отслабне гърбът.

18.07.05
04:27

Не е лоша програмата, даже ми харесва :wink: Обаче 3см за 3 месеца не е кой-знае колко... Аз за месец и половина качих 4см(качествен мускул) на ръката, а останах същите килограми. Взимах само креатин,глутамин и протеин, а сега като не взимам изгубих 1см,но силата е същата. Опитай тази програма и после да разказваш :wink:

29.08.05
23:18

а що сериите са толкова малко ? говоря за петък де с щангата на бедрата
и френското са само по 1 серия а кофичките и лоста са по 2? няма ли да е по-добре ако си4ко е по 3 серии с 8 повторения или ше се получи претоарване?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1