Дневник на Kristallnacht

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.11.11
16:29

Реших и аз да си изготвя дневник. 8 месеца карак на бодибилдърска тренировъчна програма за маса. Прогрес - от 83 клограма в началото сега съм 93. Ръст - 176см. Гръдна обиколка - 118 (скромно), ръка - 42 студена, прасец - 45, предмишница - 35, китка - 20, глезен - 25, бедро - 65, ханш - 100 (голем), талия - 95, раменна обиколка - 133, процент подкожни мазнини - около 13.

Тренировъчна програма за сила и функционална маса :
добавки - минимум креатин монохидрат и декстроза

1-ви Ден - Гърди,  Гръб + клекове:
10 минути кардио
Клек с щанга зад врат - 4по12; Лежанка хоризонтална - 4по10; мъртва тяга - 4п10; набирания с тежест 4по8-10 в суперсерия с Бутане на дъмбели наклон - 4по10; кофички с тежест - 3по8-10 в суперсерия с гребане на щанга - 3по10
10 мин кардио
ПОЧИВКА
3 Ден - Рамо, Ръце + Клекове :
10 мин кардио
клек зад врат - 4по10; раменни преси - 4по10; сгъване на дъбели от стоеж - 4по12 в суперсерия с френско разгъване на трицепс с дъмбели - 4по12; флайс за рамена - 4по12; сгъване с дъмбел на скотова пейка - 3по15 в суперсерия с разгъване на трицепс наклон 45 градуса - 3по15; коремни преси с тежест от лежанка долен наклон - 4 по 20
5 мин кардио
ПОЧИВКА
5-ти ден :
10 мин кардио + загряване на рамена и др. стави
Трисет 5по5 - лежанка с дъмбели, тяга и клекове, Мъртва тяга с изпънати бедра - 4по10, Пуловер :) - 4по12; Прасец прав на лег преса - 4по20, Повдигане на крака от вис - 4по15, последната до отказ.
5мин кардио

При всички тежки упражнения мога да използвам чийтинг, рест-паузи в последната серия от дадено упражнение. Ще я пробвам тази и след месец ще преценя дали да продължавам по нея или не.

Днес ядох - закуска креатин 5 грама с чай, ориз 300 грама с телешко 200, обяд същото, преди тренировка БЦАА 4 броя 40 грама шоколад и едно кафе, след тренировка - 30 г протеин 30 , 30 мин по-късно салата снежанка 250 грама, телешко и пълнозърнест хляб, за довечера най-вероятно 1 бира, фъстъци, пак телешко, ориз, може и някаква салата. :)

засега това, ту би континиъд :)

Темата беше редактирана от Kristallnacht на 24.11.11 16:50.

10

11.11.11
16:44

Силови постижения ?

S!

11.11.11
17:33

Мазнините са ти над 15 :) Поне така си те представям от мерките, които си дал.

11.11.11
17:38

казано от Dique на 11.11.11, 16:44:

Силови постижения ?

А, да. Ами скромни са. Лег - 100 ги бутам 6 пъти, Тяга - 170 чиста без “котешки гръб” тия кила 1 път повече не мога, Клек - 140 два пъти ги вдигнах, сгъвам бицепс от стоеж с 40 кила чисто, без чийтинг 8 пъти, лежанка тесен хват за трицепс не съм мерил, но 100 ще ги избутам може и 3-4 пъти, трябва и там да се тествам. Набиранията ми са слаби - там съм правил най-много 15 без тежест, говорим за широк хват, тъй че засега ще се опитам с лека тежест по 8 да правя от програмата, пък да видим. Тъпото е, че заради егото не съм се набирал много, карах на пулдаун, което си е сериозна и груба грешка. Ще се поправи. Вдигане на крака от вис не съм правил до отказ но 15 - 20 ги правя. Еми това е което мога да се сетя, скоро ще си направя едно контролно когато се чувствам в супер-кондиция за повечето мускулни групи за да видя точния си макс щото сега не мога да кажа с точност. Някой път едни килограми ги вдигам повече пъти, друг път- по-малко.

11.11.11
17:42

казано от asd dsa на 11.11.11, 17:33:

Мазнините са ти над 15 :) Поне така си те представям от мерките, които си дал.

Не знам доколко точно са ме изчислили калкулаторите, но не съм мазен, имам си релеф, може би е от костната структура не знам. Знам само че се сравних с едно момче което е с 15 кила по-тежко, ръцете му са към 50, по-висок е, ама няма релеф, и гръдния кош и гърба му е по-голям, ама като застанем двамата заедно аз имам релеф и се вижда ясно, сигурно ако сваля 5 кила мазнини ще заформя хубава преса. Даже може да постна снимка ама стария ми гсм дето имаше фотоапарат се прецака, така че ще е по-нататък.

10

11.11.11
18:09

Силовите постижения са си добри да ти кажа. Лега според мен малко куца, ама едно 5х5 ше те оправи. Ако сложиш по 10кг на тягата и на клека, ше си бомба :). Възраст ?

11.11.11
19:17

казано от Dique на 11.11.11, 18:09:

Силовите постижения са си добри да ти кажа. Лега според мен малко куца, ама едно 5х5 ше те оправи. Ако сложиш по 10кг на тягата и на клека, ше си бомба :). Възраст ?

На 23 съм, малко късно съм се сетил да се развивам физически, но поне от 16 до 20 годишен съм бачкал в тежкото строителство, което със сигурност ми е помогнало от малко. :)
Иначе, да, прав си за лега там трябва да се усъвършенствам и други хора ми го казаха. Предполагам е от рамената.

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 11.11.11 19:29.

12.11.11
19:47

Първи ден по новата ми тренировъчна прогама. Беше адски изтощителна. Иначе на края усетиш напомпване в цялото тяло, особено в гърба а него рядко мога да го усетя. Дори досега толкова напомпан в ЦЯЛАТА му дължина и ширина не съм го усещал.

След 10 мин. кардио започнах с 4 по 12 клек със 100 кг. После Лег с 90кг 4 по 10 пв. като последното повторение от полседната серия не изпълних както трябва и ми момчето което ме пазеше ми помогна - другия път няма да стане така, все забравям да използвам чийтинг в послената серия а явно трябва. Абе какво да си говорим, лега и е зле. Тягата ми беше проблемна - 4 по 10 със 100, започнах със 120 но усетих напрежение в кръста и парене намалих тежестта на 110, напрежението още се усещаше затова намалих на 100. Със 100 вече бях сигурен че вдигам без да си извивам кръста. Извод: или когато съм правел контролен макс не съм изпълнил правилно движението, или тъй като клека ми е в един ден с тягата от клека съм натоварил кръста и после това е дало отражение на тягата. A може и това, че вчера и зачера тренирах и не съм почивал, пак легове, теги и клекове. :)
След това направих 4 по 8 набирания в суперсерия с 4 по 10 бутане на дъмбели от наклонен лег, лекичко, с 22.5 дъмбели.
Последва още една суперсерия - кофички с 15 килограма тежест на кръста и гребане с щанга 60 кг. - 3 по 10 и двете.

Верно тренировката ми се стори тежка и обемна, но засега ще се доверя на инструктора ми и след месец по нея ще преценя дали да продължа по нея или не. От предната си програма останах доволен.

Реших да мина на “войнска диета” - сутринта пих креатин със силно подсладен чай, през деня до тренировката в 3 и 30 следобяд ядох общо 2 ябълки, пих вода и това беше. Преди тенировка - кафе, 40 грама шоколад и 4 БЦАА-та, както винаги. След тренировката пих един протеинов шейк.Като се прибрах бях озверял за храна и се наядох като животно, както си пише в диетата. Състав на вечерята - 350 грама бяла риба, няколко филии ръжен хляб без брашно на ВИТА, 150 грама маьонеза, половин глава лук.
Общо около 2200 ккал. Това е засега. По-късно може да хапна свински черен дроб къде се първи в момента и една ябълка. Забележка: трябва да намаля хляба и да не ям толкова много маьонеза(не че често ям маьонеза де).

Утре почивам, ще се наспя и ще си почина както трябва за да имам сили за понеделник, макар че зa понеделник ми се очертава по-лека тренировка - ръце рамена и пак клекове :) разбира се къде без тях!

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 12.11.11 19:49.

14.11.11
18:57

Тренировка - клек 4 по 10 със 110кг.; раменни преси с 20 килограмови дъмбели - 4 по 10; суперсерия: бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж 4 по 12 с 10 килограмови дъмбели и със същата интензивност трицепсово френско разгъване с дъмбели - 4 по 12; раменен флайс с 7.5 килограмови дъмбели; суперсерия: скотово сгъване с дъмбел - 3 по 15 с 10 кг. и трицепсово разгъване с дъмбел 45 градуса наклон - 3 по 15 с 20 кг дъмбел; коремни преси с тежест наклон - 4 по 20 с 5 кг.

Закусих 5 гр. креатин със силно подсладен чай, на обяд ядох пържен св. черен дроб с лук, ръжен хляб и по-късно една купа овесени ядки със захар, по-късно леща, едно пакетче семки. След тренировка яйчен протеин, бяла риба 350 гр. с две филии хляб, после пак хапнах лещичка и мисля за деня да се спра че не ща да ставам слон. :Д

Сравнително лека тренировка, само клековете и кардиото преди това ме измъчиха, после суперсериите за ръце, упражненията за рамена и коремните преси ми бяха лекички, като изключим паренето в мускулите след всяка серия, особено рамената ми доста се бяха уморили, явно са ми слабо място.

16.11.11
17:07

Вчера си починах добре.  Днес:
10мин кардио
Трисет с лег (дъмбели) по 30кила на ръка, клек 120кг и тяга 140кг 5x5, римска тяга 4по12 леко със 70кг, пуловър 4по12 с 20кг, прав калф на лег преса 4по20 със 100кг, повдигане на крака (вис) - 4по15. Накрая 10 мин кардио.

Днес ядох кюфтета от сърца, телешко и свинско-микс, ориз, 3 кренвирша, по-късно ще хапна пак ориз, кюфтета, може малко извара също. Да не забравя и 3 БЦАА преди и една протеинова вафла след тренировка. Най-вероятно пуканки за филмче, тия пуканки ме притесняват и те са доста калорични.
Грамаж не съм мерил но като цяло гледам сутрин до обяд да стоя гладен карам само на течности, сутрин си пия креатина и гледам да ям най-много около тренировката и по-късно.

Забележки: техниката на клековете, поради лоша техника може да си прецакам кръста, много глупава грешка че го правя с по-тесен разкрач от широчината на раменете. За клека е важно да се прави с такъв разкрач, че торса да може да минава свободно до коленете, не да се опира или сурка в тях. Техниката на тягата ми е добра иначе, при вдигане ръцете, бедрата и торса ми образуват равнобедрен триъгълник с връх 90 градуса, не извивам гръб. Тягата с изпънати бедра я правя добре също. Може би трябваше да бутам от лег с по-тежки дъмбели, че тия нещо не ги усетих, трябва да се поработи главно върху баланса когато правя упражнението с дъмбели. Това е за днес, не знам поради каква причина, но не се усешам изморен след тренировката, тренира ми се още. Сигурен съм че мога да тренирам с по-големи тежести, но кръста ме събаря и трябва да се съобразявам с него ако не искам да си имам проблеми с него. :)

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 16.11.11 17:08.

18.11.11
21:50

Реших че един ден почивка ми стига, не можах да не се поддам на изкушението да тренирам. :)

Тренировката ми за днес:
10мин. кардио
Клек 110кг.-4*12; Лег 95кг.-4*10; Тяга 110кг.-4*10; с-серия: набирания ш.хв.-4*8 + полулег с дъмбели 25кг.-4*10; с-серия: кофички с 15кг.т.-3*8 + гребане с щанга 65кг.-3*10

Ядох извара с мляко към обяд, св. сърца, следобяд бъбреци, хляб, крем сирене, после фъстъци(креатин непоср. преди трен.), сл. трен. още не съм ял, нещо не съм гладен, но най-вероятно кюфтета микс от сърца, телешко и свинско, препечен лук, може и салата.

Бележки: КРЕАТИН-Забелязвам, че когато взема креатин непосредствено преди тренировка докато тренирам устата ми постоянно пресъхва, изпивам около 2 литра вода за час и половина и още съм жаден! Сега пак пих, след тренировката.

КРЪСТ- Днес с кръста нямах абсолютно никакви проблеми, макар и да тренирам по-тежко от предния път. Мисля, че това се дължи на подобрената ми техника на клякане - действтелно с разкрач, който позволява на коленете да минават отстрани на торса кръстът се натоварва много по-малко.  С тесен разкрач гръдния ми кош опира в квадрицепсите, така хем не се получава пълен клек, хем те боли кръстът след това.

22.11.11
14:06

Тренировка за вчера:
клек с щанга зад врат-4по10*120кг., раменни преси с дъмбели по 22.5кг.-4*10, суперсерия сгъване на дъмбели от стоеж + френско разгъване с дъмбели 4*12 с десятки дб., раменен флайс 4*12 с осмици, суперсерия скотово сгъване (с десятка)+ разгъване 45 градуса с 20кг. дъмбел - 3*15, коремни преси на римско столче с тежест 5кг. - 4*20.
Йеденье:
Сутринта креатин с декстоза, до обяд карах само на вода. Ядох две закуски към обяд, после преди тренировка 300гр. овесени ядки, след - 300гр. пак овесени ядки + 200 гр. кайма микс от сърца,свинско и телешко. После пих винце до към 1 след полунощ(много арно) и като се прибрах вкъщи хапнах зелена салата от марули и пресен лук + пилешки панирани крилца, около 400гр. :) 

Днес: засега съм пил само креатина, пия много вода. След малко мисля да хапна отново пилешки крилца панирани, може и ориз да си направя. :)

Бележки:
Ето защо е важно да се почива. Направих грешката да не почивам два дена предния път и ми се наложи да си почина два след последната. След два дни почивка се чувствах страхотно и не чувствах умора нито след клековете, нито след раменните преси. Да не говорим че при раменните усетих доста голям прилив на сила. Но не се поддадох на изкушението и тренирах с подходяща тежест, по 22.5 кг. дъмбели. Напредва се бавно, но славно както се казва. :P

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 22.11.11 17:32.

23.11.11
15:44

Тренировка за днес:
кардио 10 мин.
ТРИСЕТ:клек(120кг.), тяга(120кг.) и лег с дъмбели(общо 70кг.) - 5 * 5 без почивка между упражненията!; римска тяга 70кг. - 4*12; пуловър 25кг. - 4*12; калф за прасци  на лег преса 100кг. - 4*20; повдигане на бедрата от вис - 4*15; кардио 13 мин.

Ранъ:
Креатин с декстроза, преди трен. - една купа овесени ядки, подладени; след тренировка - около 250кг. пилешки крилца панирани + една купа овесени ядки, подсладени; за довечера ще видим. Пих около литър вода по време на тренировка, преди това пих около литър също + два упсарина за предпазване от мускулна треска.

Бележки:
Тъй като ме съкратиха нямам пари за добавки, освен креатина който съм си купил предварително. За мен той е номер едно в добавките и е задължителен. Гледам да наблягам на храната, ям храни богати на белтъчини, въглехидрати (гледам да не ям много бял хляб), пия вода и т.н.
Реших ориентировъчно да питам инструктора според него долу-горе колко мазнини имам. Той ми каза около 10-12%, моето мнение е същото, а и калкулатора ме изчисли около 12-13%. Опитах се да си измеря телесните мазнини с един уред в мол Варна, но не бяха го заредили с хартия и не ми излезе анализа, видях на екрана само някакви херцове, но това нищо не ми говори.
Харесва ми, че ръцете ми са се пооформили от страна на релеф, имам вече и изпъкнали вени, което ми харесва.
Днес усетих много яко напомпване в бедрата, кожата ми така се опъна че имах чувството че ще се скъса. Опитах се да се ощипя но не можах да хвана кожа. По дяволите, обожавам усещането за напомпване и опъване на кожата! :)

Това е засега, следват два дни почивка. Дамо успея да не се поддам на изкушението да тренирам преди да съм си починал както трябва. :) Мисля в почивките да се занимавам с малко стречинг, може някакви коремни преси, лицеви и повече разходки.

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 23.11.11 15:45.

10

24.11.11
19:15

След клека тяга без почивка ? О.О

24.11.11
19:30

Един въпрос извън пряката фитнес тематика...
С такъв ник със сигурност знаеш какво е станало по време на така наречената кристална нощ. Интересен ми е обаче контекстът на избора ти - би ли разяснил защо точно Kristallnacht, моля те?

24.11.11
19:51

казано от Boby_ на 24.11.11, 19:30:

Един въпрос извън пряката фитнес тематика...
С такъв ник със сигурност знаеш какво е станало по време на така наречената кристална нощ. Интересен ми е обаче контекстът на избора ти - би ли разяснил защо точно Kristallnacht, моля те?

Да речем, че името просто ме кефи. ;)

24.11.11
19:54

казано от Dique на 24.11.11, 19:15:

След клека тяга без почивка ? О.О

Не, обикновено ги комбинирам така: клек-лег-тяга, или тяга-лег-клек. Гледам лега винаги да е по средата на трисета. Правя по една серия от 5 повторения и трите упражнения, без почивка. Почивам между сериите.

25.11.11
23:25

Накратко - еба ми се мамата!
клек-4*12*105кг.; лег-4*10*95кг.; тяга-4*10*120кг.; с-серия набирания и бутане на думбели от полулег(60кг. общо) 4*10; с-серия гребане с щанга 60кг. с кофички с тежест 10кг. - 3*10.

Днес пих мляко, креатина си, набързо си натаманих някакви кюфтета с гъби и чесън, хляб. Като цяло ядох по-малко от обичайното.
Може и затова да съм така разбит и да нямах сила като тренирах. Сега ще си наваксам защото съм гладен като стадо лъвове.

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 25.11.11 23:27.

27.11.11
17:51

Днес ми беше най-леката тренировка от тренировъчният план - клекове+ръце и рамене

кардио 10 мин.
клек с щанга зад врат - 4*10*105кг; раменни преси от седеж - 4*10 с 25кг-рамови дъмбели; с-серия съване на дъмбели от стоеж с 12.5-торки и френско разгъване на дъмбели същата тежест - 4*12; раменен флайс на машина - 30кг.; с-серия скотово сгъване с 10-ка 3*15 и трицепсово разгъване с дъмбел 25 кг. 45 гр. наклон - 3*15; коремни преси на римско столче с 5 кг. тежест - 4*20

Кльопачка: днес нямам апетит, сутринта не ядох - креатин, декстроза и вода. Следобяда на два пъти хапнах яхния с кюфтета.
Сега след тренировка нещо не ми се яде ама трябва. Мисля св. сърца препечен лук и още нещо, ще видим.

Бележки: Снощи си позволих малко ракия (към 300гр.) с мезета. Добре се почувствах днес, някакси по-енергичен се чувствам, сигурно за това не ми се яде толкова.  Еми така си е, друго си е като пийнеш малко домашна ракия, бистричка, двойно преварена. Хубавото настроение остава и на другия ден. Тая сутрин се събудих със Слейър- Уор Енсамбъл!!! Жицата трябва да бичи здраво. :)

btw днес не се зорих много с клековете, защото ми се ебава мамата от тях. Ама няма как - трябва да се кляка! Само тая болка в сухожилието към бедрото от вътрешната страна ме притеснява.

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 27.11.11 18:55.

10

28.11.11
12:43

Разтягай аддукторите (май така им се викаше). Пробвай с ония машини, дет пичките се редят на тях, дет разтваряш/затваряш НОГИТЕ :D :).

28.11.11
19:34

казано от Dique на 28.11.11, 12:43:

Разтягай аддукторите (май така им се викаше). Пробвай с ония машини, дет пичките се редят на тях, дет разтваряш/затваряш НОГИТЕ :D :).

Няма такава машина в залата. Пък и да имаше си е излагация да се редя за уреда и аз покрай женските. :D
Иначе ко ме извикат да помагам никога няма да откажа. :P Зависи от мацката де. Щото по едно време се мяркаха два женски глигана из залата, ама добре че вече ги няма. :)

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 28.11.11 19:37.

10

28.11.11
20:28

А, бе, ако ще и малки деца да има на уреда, ако е нужно да седиш на него - да не те боли :)

29.11.11
19:15

Тренировката ми за днес:

10 мин. кардио
трисет клек, лег с дъмбели, тяга съотв. 120, 70, 120кг. - 5*5; римска тяга - 4*10*70кг.; пулоувър - 4*12*25кг.; калф на лег преса - 4*20*100; повдигане на бедрата от вис: 4 серии до отказ; контролен макс мъртва тяга: 190кг. 1 пвт. 15 мин. кардио

Храна: джоб, по-късно пилешко и хляб, сега мисля да си направя ориз и една голяма плескавица. После пак ще ям. Днес креатин пих преди и след тренировка.

Бележки: Днес имах много работа и се храних доста накъсано. За това пък сега вечерта ще си наваксам.

02.12.11
20:46

Тренировка за днес:
10 мин кардио
клек 4*12*100кг.; лег 4*10*95; тяга 4*10*130; с-серия набирания и бутане с дъмбели (60кг. общо) 4*10; с-серия гребане с щанга 75кг. и кофички - 4*10
Ще спирам креатина. Мисля по-нататък като имам пари да се снабдя с един азотен буустър.
Храна: 3 кюфтета с хлебче и лютеница, бекон 300 гр., хляб няколко филии,сирене овче около 200гр., сега ще ям свинска кавърма със салата от моркови и ряпа. Преди тренировка едно кафе и шоколад; общо за деня около 2-3 л. вода; един чай сутринта. Може да съм ял нещо дето не си спомням че денят ми беше натоварен.
Правих контролен лег с щанга, но тъй като се подцених сложих 120кг. тежест и я вдигнах 6 пъти. Пробвах на края на тренировката със 130 но нещо не стана. Другия път ще се тествам след разгрявката за лег за да мога да си пресметна точния макс на лег.

Резултати досега: макс на лег - около 130кг. следващата тренировка ще се тествам отпочинал; тяга 190кг.; клек 150 ги вдигам, но е време и там да си направя контролен макс.

04.12.11
15:17

Тренировка за днес:
клек 4*10*110; раменни преси с дъмбели 4*10*50кг.; суперсерия бицепс сгъване на дъмбели от стоеж (30кг.) и френско трицепсово разгъване със същата тежест : 4*12; раменен флайс с дъмбели : 4*12*25кг.; с-серия скотово сгъване с дъмбел 12.5кг. и трицепсово разгъване на пейка 45гр. наклон 30кг. - 3*15, като след всяко упражнение пускам тежестите и правя още няколко повторения с по-малки тежести - бицепс 10кг и трицепс 25кг.; коремни преси на римско столче - 4*20*5 кг.
Ядене: сутринта две св. пържоли с лучени кръгчета и хляб; след тренировка 5 яйца с овче сирене; Сега ядох леща с кюфтенца, силно подлютена както аз си я обичам. Довечера ще се ядат кюфтета, салата от ряпа и моркови, настъргани, няколко бири. Общо взето това, може и нещо друго междувременно. Теглих се днес, 95 кг. съм. ръката ми е 43см.
Контролния ми макс за клек ще го оставя за другия път.

06.12.11
19:30

ТРЕНИРОВКА:
10 мин. кардио
трисет клек, лег с дъмбели, тяга съотв. 130, 80, 160кг. - 5*5; римска тяга - 4*10*80кг.; пулоувър - 4*12*30кг.; калф на лег преса - 4*20*100; повдигане на бедрата от вис: 4 серии до отказ; 10 мин кардио.

КОНТРОЛЕН МАКС: клек с щанга зад врат - 160кг. може би и втори път щях да ги вдигна, но реших да не прекалявам засега.

ХРАНА: пилешка супа за закуска с хляб, св. сърца; за обяд същото + един лимон и лучени кръгчета; сега ядох една голяма плескавица от телешко, свинско и смелени пилешки воденички. За по-късно ще видим.

Бележки: Доволен съм от днешната тренировка, явно съм качил сила, малко маса също съм качил. Теглих се 96кг. Само дето корема ми е доста издут явно от преяждане, защото се виждат леки наченки на плочки, т.е. не съм качил мазнина в талията.
Трябва да ям по-начесто и по-малко, както и да свикна да се храня бавно за да не ми се разширява стомаха.
Нещо надъхващо, което си пуснах преди тренировка, шведите LORD BELIAL! Култов скандинавски блек метъл!

Мнението беше редактирано от Kristallnacht на 06.12.11 19:32.

09.12.11
22:42

Тренировка за днес:
клек-4*12*115кг.; лег-4*10*100кг.; тяга-4*10*130кг.; с-серия набирания и бутане на дъмбели от полулег(70кг. общо) 4*10; с-серия гребане с щанга 80кг. с кофички с тежест 15кг. - 4*10.
Храна - ориз, хляб, сърца, телешко досега 4 пъти съм се хранил. Тези дни ядох предимно риба покрай Никулден. За тази вечер ще ям сом с нещо друго ще видя как ще го приготвя.

13.12.11
20:42

Тренировка за вчера:
клек 4*10*120кг.; раменни преси с дъмбели (60кг. общо) - 4*10; с-серия сгъване на бицепс от стоеж с 17.5кг. дъмбел и френско разгъване с дъмбел същата интензивност - 4*12; раменен флайс - 4*12*12.5кг. дъмбел; с-серия скотово сгъване с дъмбел 15кг. и разгъване над главата с дъмбел 35 кг. - 3*15 + дроп серии; коремни преси с 5кг. тежест на римско столче - 4*20.
Днес ядох предимно ориз и бекон, тази вечер риба с още нещо.

17.12.11
16:07

Тренировка за днес: 5 мин кардио; клек 4*12*110кг.; лежанка 4*10*95кг; мъртва тяга 4*10*120кг.; с-серия полулег с дъмбели и набирания 4*10*60кг. дъмбели; с-серия гребане с щанга и кофички с 15кг. тежест - 4*10;
Храна за днес: сутринта 200гр. руска салата с хляб; после суроватъчен протеин преди тренировката 30гр.; 4 БЦАА след; 1 голям дюнер; около 200 грама свинско с луканка към 100гр. запечени, това е засега. *******
Бележки: *******

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.12 06:16.

18.12.11
18:58

Тренировка за днес:
10 мин. кардио; клек 4*10*110кг.; раменни преси с дъмбели 4*10*50кг.; с-серия бицепсово сгъване с дъмбели (15-ки) и трицепсово разгъване с дъмбели (12.5-ици) - 4*12; раменни разтваряния встрани - 4*12; с-серия скотово сгъване на дъмбел (12.5кг) и трицепсово разгъване на дъмбел зад врат с 45 гр. наклон - 3*15; коремни преси на римско столче 4*20.
Хранене: 200гр. китайски спагети с пилешко; 30 гр. протеин; солети; руска салата 500гр.; моркови; хляб няколко филии; бекон суровопушен към 300гр.; леща и по-късно риба. Днес имам много голям апетит.
ТЕ тва е! :)

19.12.11
22:47

Тренировка за днес:
клек 5*5*130кг.; лег с дъмбели 5*5*80кг.; мъртва тяга 5*5*150кг.; мъртва тяга с изпънати бедра с дъмбели 4*10*80кг.; пуловър 4*12*30кг.; прасец на лег преса 4*20*100кг.; повдигане на бедрата от вис 4 серии до отказ;
Храна: сутринта баница и мекица със сирене, 2-3 кафета, пилешко с картофи яхния за обяд с хляб; преди тренировка около 250 гр. карначета, 30 гр. протеин суроватъчен; след тренировка един кроасан с шоколад и два кренвирша, за вечеря ще ям зелена салата и някаква мръвка, може би един малък сом.
*******. Днес следобяда забелязах повишаване на застроението и еуфория, в залата тренирах бързо и с хъс. Накратко казано усетих че ставам много енергичен, малко нервен и припрян. Не знам дали това са първите зачатъци на действие на препарата но засега нищо не мога да кажа.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.12 06:17.

24.12.11
16:09

Предната си тренировка пропуснах да впиша в дневника. Общо взето обичайна първа тренировка за седмицата.
Днес:
Замених клека с лежанка за днес: 4*10*95кг.; с-серия френско с щанга и сгъване на щанга от стоеж със 40кг. - 4*12; раменни разтваряния встрани: 4*12*10кг дъмбел; с-серия скотово сгъване с 10кг. и разгъване на дъмбел над глава 20кг. - 3*15;
Хранене: протеинов шейк, шоколад 45 гр., оризови спагети с гъби и салам към 300 гр.; грейпфрут. Довечера ще пада много ядене за празника дано не се освиня. *******

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.12 06:18.

24.12.11
16:15

Това,че правиш постоянно лег-клек-тяга и то в трисет помогнало ли ти е да си качиш силата?

17.01.12
21:09

казано от Teen Power на 24.12.11, 16:15:

Това,че правиш постоянно лег-клек-тяга и то в трисет помогнало ли ти е да си качиш силата?

Да, малко. Макар че отскоро започнах да си ги правя поотделно и действа по-добре. По-не се мориш. Трисета по-скоро пази от омазняване, като направя една такава серия се чувствам все едно съм избягам 20 км. ;)

От доста време не съм влизал. Днес реших да вляза защото много се накефих на днешната тренировка. Започнах по системата 5 x 5
която е посочена във форума на бб-тийм. Работи и то доста.

Днес: тяга 5x5 със 150, накрая контролен макс - вдигнах 190 три пъти. Повече от добре.; Раменни преси с дъмбели 40-ки 5*5 - много добре; Набирания с тежест 10 кг. 5*5 - не е много но за мен е добре защото съм слаб в набиранията; Бицепсово сгъване на прав лост - 4 * 8 с 50кг. ,малко кардио. Хубавото е че работата ми е главно физическа и де факто на работа си правя кардиото.
В последно време не следя много какво ям, но гледам да се храня колкото се може по-пълноценно и наблягам на храни богати на белтъчини. ******* Няма какво да лъжа, качих 3 кила за седмица и много вдигнах силата с помощта на тестостерон . По 2 ампули на седмица в началото после ще ги вдигна на 3. Иначе няма как много бавно и мъчно става. В продължение на 2-3 месеца все едни и същи килограми, няма драстично мърдане на силата. Поначетох се на литература и реших да се пробвам. И вече съм доволен а това е само в началото на втората седмица от цикъла. Засега няма пъпки, няма подпухване, свиване на тестиси или болки в зърната. Засега.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.12 06:19.

18.01.12
00:13

Аз също карах малко известно време на 5х5 качих малко сила но спрях сега търся други резултати.
Използваш ли добавки?

По-здрави!
88

18.01.12
18:25

казано от Боби Фирипов на 18.01.12, 00:13:

Аз също карах малко известно време на 5х5 качих малко сила но спрях сега търся други резултати.
Използваш ли добавки?

По-здрави!
88

88! ;) Взимам добавки но в момента нямам трябва да се снабдя скоро. Намерих една много добра оферта за суроватъчен протеин 80% по 22 лева килото. И е 100 про качествен фирмата е силна, “WHEY PRO 80” на “Македониан протеинс” - част от “хеленик протеин” имат сайт с клипове и всичко. Бачкам в такъв склад.

19.01.12
18:37

Тренировка за вчера:
за всички - 5 x 5
Клек със 150кг, лег 120кг., гребане с щанга 90кг., трицепсово разгъване на скрипец от стоеж - 3 x 8 с 60кг. за коремни не остана време.

22.01.12
18:57

Тренировка за вчера:
клек 130кг. 5*5; лежанка с 120 5*5; гребане с дъмбели 5*5 с 40ки; трицепсово на скрипец 3*10*40кг.; коремни преси от наклонена пейка 4*20.
Храна за днес : суроватъчен протеин 60гр.; 600 гр. конско месо на кюфтета; картофи варени около 400гр.; овесени ядки 100гр. суха маса; ечемични ядки 150гр. със захар (грамажа е за суха маса), краве сирене около 150гр.

От утре мисля да започна един 6 * 5 дневен цикъл за обем по програмата 10*10. Вече два месеца тренирам силово, постигнах ефект. Сега мисля да използвам ситуацията да направя малко обем.

22.01.12
19:07

Давай (y)

24.01.12
18:24

Тренировка за вчера:
1а. Преса с дъмбели от наклон (главата долу) с полусупиниран хват 10х10
1б. Набиране подхват 10х10
2а. Флайс от наклон (главата горе) 3х10-12
2б. Гребане с дъмбел 3х10-12

За закуска овесени ядки със сирене, масло и захар; обяд - 300гр. свинско печено с руска салата около 100 гр. и 2 филийки хляб;
преди тренировка 45 гр. шоколад и един суроватъчен шейк, след тренировка още 30 гр. протеин, по-късно около 300 гр. конско месо, картофена салата и ориз.

30.01.12
11:40

Два тренировъчни дни пропуснах да впиша. Днес се теглих на гладно. Вече съм 100килограма, още по-добре е това, че видимо доста съм изчистил. Скоро ще направя измервания за да видя разликата от преди 3 месеца.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1