Лющене на кожата на ръцете

MI

17.01.12
20:59

Привет, май е липса на витамини и минерали, не че се люспи, но е напукана . Някойй да е имал същия проблем при яки тренировки?

приятел имаше същия проблем и в аптеката баш това му казаха, липса на витамини и минерали

17.01.12
21:41

Дланите или гърба на ръцете?
Ръкавици и кремове за суха кожа...

MI

17.01.12
22:21

кокалчетата, суха кожа си е , но никога не съм имал, чувал съм в залата че и други са имали такива проблеми, благодарско, ще видя витамините

Мисля си, че може да е индикатор на липса на витамин А или Е, може би студова алергия?

17.01.12
23:07

И аз съм така зимата.

всяка зима, каквото ще да става, ръцете са ми така по дланите!
Обяснявам си го, че се мия с много топла вода, че да се сгреят и така яко изсъхват.
И ако в аптеката са казали, че е липса на минерали и витамини, не се учудвам, нали точно ТАМ се продават такива, че да си ги купи човечецът...

18.01.12
05:31

Най-вероятно е студова алергия както казва Димитър.При мен е същото,мажи с кремове за ръце и слагай ръкавици.Кремовете няма значение какви са.Евтините вършат същата работа важното е да се ползват редовно.

18.01.12
07:37

Колкото и да не е “мъжествено” си вземи крем за ръце. Достатъчно е вечер преди лягане да се цапотиш с него. ;)

А да, точно така!
Крем за ръце, който още повече ги съспива! Чиста химия в опаковка..
Пробвайте кокосово масло, зехтин или чист глицерин =)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1