Как да приемам аминокиселини в режим за отслабване?

Отделям тук въпроса на Valeria Ivanova.

Valeria Ivanova, моля, придържайте се към тематиката на всяка дискусия. Ако желаете да попитате нещо, то най-разумно е първо да потърсите подобни теми във форума чрез търсачката. Ако не намерите нужната информация, просто публикувайте нова тема. Благодаря.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.01.12 06:22.

17.01.12
22:40

Привет!Можете ли да ми дадете малко повече информация за аминокиселините pro nutrition AMINO 3800?Казаха ми да си ги закупя за сваляне на килограми,но продавачката не знаеше как се пият за тази цел.Целта е изгаряне на мазнини...Ще съм признателна ако спрете лутанете ми,защото не съм запозната с никаква химия за целта

HE

18.01.12
07:05

Първо аминокиселините възстановяват, а не горят мазнини. Второ, определено НЕ са химия! Трето този, който ти ги е препоръчал е кръгъл идиот! Четвърто - вземи прочети нещо по въпроса с изгарянето на мазнини. И защо всичките си мислите, че с вълшебни хапчета, ще стане работата? На никой ли не му минава през акъла, че по-голямата част от тези, които изглеждаме прилично, полагаме усилия да спазваме хранителни и тренировъчни режими, а не разчитаме на прахчета и хапчета?

п.п. Забелязал съм, че средностатистическия тъпак, като види някой във форма му лепва етикет “химик”!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.01.12 07:06.

18.01.12
08:50

Разбира се ,че не смятам,че всичко е магия и става благодарение на едно хапче.Спортувам редовно,тренирам и различни неща,спазвам хранителен режим.Но ми казаха ,че е добре да вземам и аминокиселини.Явно са ме подвели.Съжалявам ако съм ви засегнала,но всеки има мнение по въпроса,за мен всичко което не е на био основа,е химия,може и да греша,все пак съм невежа в тази среда....Обърнах се към вас за компетентно мнение,защото се усъмних в това което ми се каза,но вече съм купила това,което ми препоръчаха.Рових в интернет за да прочета нещо повече за тях.Но едни пишат ,че е за маса,други че ускорява обмяната на веществата,а трети че е за релеф.Никъде не пишат схеми,на самата опаковка също няма,а продавачката беше крайно неподготвена да дава информация....ТА...съжалявам и наистина моля за вашето мнение,за да спра лутането.Говорих и със инструктури и в България и в Щатите имам познати и един с един не си покриват мнението,за това търся и друго...Благодаря предварително!Ще помоля да не си позволявате да ми слагате етикети...каквито и да е,защото отстрани,разликата е разграничима.Благодаря!

Мнението беше редактирано от Valeria Ivanova на 18.01.12 08:51.

Валерия, нямам идея къде и какво си чела, но преди всичко трябва да си изясниш какво представляват аминокиселините. Ето един подходящ материал.Amino 3800 на Pro Nutrition са комплексни аминокиселини на таблетки. Сериозно се съмнявам, че на опаковката липсват указания за употреба, след като на официалния сайт ги има. Казано с едно изречение - продукт от този клас няма да се отрази пряко върху процесите на намаляване на телесните мазнини. При един добре преценен хранителен и тренировъчен режим той ще подобри ефективността на възстановителните процеси - нито повече, нито по-малко. Ето подобни продукти, които според мен са по-добра идея - Now Foods Amino Complete и Pure Nutrition Amino 2000.

18.01.12
09:31

Благодаря ви за отговора!

HE

18.01.12
10:04

Етикет никой не ти е слагал, етикет сложих на “разбиращите”, които дават подобни препоръки. Към теб беше намек да се информираш, кое какво е и, как действа. Много е трудно да обясняваш нещо на някой, който и понятие си няма.
Във форума има два раздела - “Хранителни режими за отслабване” и “Хранителни добавки за изгаряне на мазнини”. Колегите са се постарали да направят две теми маркирани, като “важни”:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Хубаво е от тях да започнеш, защото виждам какво са ти препоръчали и, ако режима ти е препоръчан от някой такъв “умник” не ми се мисли. Има достатъчно женски дневници, които можеш да прегледаш и да научиш някои неща, които ще са ти от полза.
При положение, че вече си съставила подходящите за теб режими, научила си да ги спазваш, тренирала си по тях известно време - едва тогава можеш да се обърнеш към хранителните добавки, които да спомогнат за по-добрите ти резултати. Моля, научи и разликата м/у хранителни добавки и химия. Общо взето е обидно за трениращите, когато нарекат хранителните добавки “химия”.
Започни първо от храненето в повечето случаи там е грешката на начинаещите.
В изданието има достатъчно хранителни режими и, когато си наясно, какво точно търсиш, ще ти е доста по-лесно.
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Накрая последната препоръка - направи си дневник. Това, ще помогне обмяната на информация с други потребители, които ще четат, какво пишеш в него и съответно, ще дават насоки, препоръки и съвети /тук вече, като си информирана, ще можеш да си дадеш сметка, кой дава полезни съвети и, кой ръси откровени глупости, защото и тук не липсват подобни елементи/.
Успех.

18.01.12
10:55

Благодаря ви!Бяхте много изчерпателен,определено започвам проучване по дадените от вас насоки.Още веднъж-благодаря за отговора

18.01.12
14:12

След като прочетеш повече за аминокиселините, бъди спокойна, няма да натрупаш прекомерна мускулна маса. Казвам го, защото неминуемо ще се завърти в главата ти този въпрос.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1