Мнения за Gaspari Myofusion при чистене

18.01.12
01:28

Здравейте, след около месец смятам да започна периода на чистене и идеята ми е да си взема Gaspari Myofusion като го пия след тренировка и преди лягане и да си взема глутамин.. ( за мен - 190см 95 кг съм). Та главния ми въпрос е дали самия протеин (матрица) е удачен или да се насоча към чист суроватъчен протеин.

Благодаря предварително. :)

Темата беше редактирана от x3m111 на 18.01.12 01:29.

18.01.12
10:04

Аз го използвах предимно между хранения и вечер, но с hydro whey-а който твърдят, че е вътре става и за след тренировка.

казано от x3m111 на 18.01.12, 01:28:

...Та главния ми въпрос е дали самия протеин (матрица) е удачен или да се насоча към чист суроватъчен протеин.

Според мен многокомпонентните протеини (а.к.а. матрици) са напълно подходящи за прием след тренировка. Особено добра идея са, ако следтренировъчното хранене е изтеглено сравнително дълго време след края на натоварването. MyoFusion е добър продукт, но за прием преди лягане аз бих те насочил към Syntrax Matrix или към изцяло казеинов суплемент, какъвто е Syntrax Micellar Creme. От друга страна смятам, че видът на протеина (суроватъчен или многокомпонентен) няма да окаже никакво влияние върху ефективността на режима за чистене, който си замислил.

18.01.12
11:16

Какво имаш предвид, че няма да окаже влияние .. :/ извинявай но нещо не схванах .. :д няма да мога да чистя както трябва ли ( до колкото знам е без въглехидрати или те са просто супер малко количество)

Искам да кажа, че успехът в режим за намаляване на телесните мазнини не зависи от вида на протеиновия суплемент, който се приема. С други думи - можеш да изчистиш мазнините перфектно както със суроватъчен протеин, така и с матричен. Избирането на такъв продукт не е свързано пряко с целта на режима, а с конкретните особености на твоето хранене (като баланс и чисто техническа организация).

18.01.12
11:36

Да благодаря ти, когато му доиде времето (за чистене) смятам да мина на НВД или РБД не съм решил все още, а тренировките да са интензивни + ХИИТ :))

18.01.12
12:15

Кольо, аз мисля да си го взема за закуска вместо сегашната Матрица на Синтракс.
Добре ли е според теб?

казано от Skoge на 18.01.12, 12:15:

Кольо, аз мисля да си го взема за закуска вместо сегашната Матрица на Синтракс.
Добре ли е според теб?

Знаеш какво закусвам... :) С Matrix се засищам много по-успешно, от колкото с MyoFusion. Без да съм абсолютно уверен, защото няма как да знам със сигурност, предполагам следното - бавно усвоимите протеини в MyoFusion са сравнително малък дял, докато в Matrix са повечко. Това би могло да обясни разликите в засищането, които усещам. Сравнявам ги със суроватъчен протеин и казеин. От друга страна... ти се храниш редовно и едва ли това ще е от чак толкова голямо значение. Предполагам, че с MyoFusion ще огладняваш по-бързичко - това си има както предимства, така и недостатъци. И да не забравя - на много места ще прочетеш, че шоколадовият MyoFusion е с несравним божествен вкус. Е, категорично не съм съгласен - хубав е, без съмнение, но чак да е №1 като вкус... еми не е. :)

18.01.12
13:23

Общо взето Syntrax и Gaspari са си лидери при вкусовете на матриците. Шоколада е супер и на двете марки. Друга марка с добър вкус на матрица, но с малко повече е калории - BSN със Syntha 6.

18.01.12
14:08

Не смятам, че има особено значение периода за това дали да се пие или не въпросния протеин. Не вярвам на някого да му се отразят допълнителните калории в него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1