18.01.12
01:28
Здравейте, след около месец смятам да започна периода на чистене и идеята ми е да си взема Gaspari Myofusion като го пия след тренировка и преди лягане и да си взема глутамин.. ( за мен - 190см 95 кг съм). Та главния ми въпрос е дали самия протеин (матрица) е удачен или да се насоча към чист суроватъчен протеин.
Благодаря предварително. :)
Темата беше редактирана от x3m111 на 18.01.12 01:29.
18.01.12
10:04
Аз го използвах предимно между хранения и вечер, но с hydro whey-а който твърдят, че е вътре става и за след тренировка.
18.01.12
10:42
казано от x3m111 на 18.01.12, 01:28:
...Та главния ми въпрос е дали самия протеин (матрица) е удачен или да се насоча към чист суроватъчен протеин.
Според мен многокомпонентните протеини (а.к.а. матрици) са напълно подходящи за прием след тренировка. Особено добра идея са, ако следтренировъчното хранене е изтеглено сравнително дълго време след края на натоварването. MyoFusion е добър продукт, но за прием преди лягане аз бих те насочил към Syntrax Matrix или към изцяло казеинов суплемент, какъвто е Syntrax Micellar Creme. От друга страна смятам, че видът на протеина (суроватъчен или многокомпонентен) няма да окаже никакво влияние върху ефективността на режима за чистене, който си замислил.
Какво имаш предвид, че няма да окаже влияние .. :/ извинявай но нещо не схванах .. :д няма да мога да чистя както трябва ли ( до колкото знам е без въглехидрати или те са просто супер малко количество)
18.01.12
11:20
Искам да кажа, че успехът в режим за намаляване на телесните мазнини не зависи от вида на протеиновия суплемент, който се приема. С други думи - можеш да изчистиш мазнините перфектно както със суроватъчен протеин, така и с матричен. Избирането на такъв продукт не е свързано пряко с целта на режима, а с конкретните особености на твоето хранене (като баланс и чисто техническа организация).
Да благодаря ти, когато му доиде времето (за чистене) смятам да мина на НВД или РБД не съм решил все още, а тренировките да са интензивни + ХИИТ :))
Кольо, аз мисля да си го взема за закуска вместо сегашната Матрица на Синтракс.
Добре ли е според теб?
18.01.12
12:26
казано от Skoge на 18.01.12, 12:15:
Кольо, аз мисля да си го взема за закуска вместо сегашната Матрица на Синтракс.
Добре ли е според теб?
Знаеш какво закусвам... :) С Matrix се засищам много по-успешно, от колкото с MyoFusion. Без да съм абсолютно уверен, защото няма как да знам със сигурност, предполагам следното - бавно усвоимите протеини в MyoFusion са сравнително малък дял, докато в Matrix са повечко. Това би могло да обясни разликите в засищането, които усещам. Сравнявам ги със суроватъчен протеин и казеин. От друга страна... ти се храниш редовно и едва ли това ще е от чак толкова голямо значение. Предполагам, че с MyoFusion ще огладняваш по-бързичко - това си има както предимства, така и недостатъци. И да не забравя - на много места ще прочетеш, че шоколадовият MyoFusion е с несравним божествен вкус. Е, категорично не съм съгласен - хубав е, без съмнение, но чак да е №1 като вкус... еми не е. :)
18.01.12
13:23
Общо взето Syntrax и Gaspari са си лидери при вкусовете на матриците. Шоколада е супер и на двете марки. Друга марка с добър вкус на матрица, но с малко повече е калории - BSN със Syntha 6.