Съвет за програма

Здравейте,в момента тежа 130кг,искам да сваля килограми и да се орелефя.Ако можете да ми препоръчате някаква програма.Не спазвам диета,само съм намалил храненето и гледам да не приемам повече от 1200 калории дневно.

19.01.12
20:18

1200 калории дневно , а си 130 кг ? Т’ва си е самоубийство :| Тройно повече трябва да приемаш , че ако не и повече ! Просто трябва да намалиш въглехидратите . Тук ще намериш доста от информацията която ти трябва , а също има полезни неща и ТУК :)
По-добре първо оправи храненето , а после ще видим и тренирането ;)

Ще ходя на лекар за да си направя изследвания.И следователно да ми изготвят диета.Затова исках вие да ми предложите фитнес програма за да мога като свалям килограмите и да се орелефя защото вече си я имам масата.

Мнението беше редактирано от Йордан Йорданов на 19.01.12 21:38.

20.01.12
18:06

Е, това е чудесно, щом масата е на лице :D
Предполагам масата си е постигнал на маса, също :D В което няма лошо... :)

примерна програма

Масата я постигнах нежелано на масата.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1