Тренировката ми

21.01.12
00:38

Какво мислите за тази тренировка: 
понеделник-гърди,корем
вторник-почивка
сряда-гръб,корем
четвъртък-почивка
петък-крака,корем
събота-почивка
неделя-почивка
Понеже чух че не е хубаво да тренирам крака и корем да преместя ли краката във събота?
Също така може ли да прибавя още една тренировка за гърди и ще има ли полза от нея ?Моля само хора които са наясно да ми отговорят благодаря предварително : )
П.С.Да поясня висок сам някъде 180 тежа 70 килограма ектоморф.

Темата беше редактирана от Viktor ofkogfd на 21.01.12 00:40.

21.01.12
00:54

опит? години?А и това е само примерна схема .. те могат да бъдат най-различни.Хубаво е да съчетаваш големи с малки групи.Примерно гръб и бицепс , гърди и трицепс , рамо и крака , а корема може след всяка тренировка да си правиш някакви упражнения иначе може отделно да правиш и тренировка само за корем както прецениш.Също дните могат да се делят на дърпащи и бутащи.

21.01.12
01:03

Тренировката ми за корем не е много натоварваща и затова я комбинирам с другите гърди гръб и крака.Доколкото разбрах от поста ти няма проблем да комбинирам краката с корема.Какво ще кажеш по другия ми въпрос мога ли да вкарам още една тренировка за гърди в седмицата понеже искам те да са ми приоритет?На 19 години съм.

Мнението беше редактирано от Viktor ofkogfd на 21.01.12 01:04.

21.01.12
01:13

Да можеш!Щом искаш да наблягаш повече на гърдите спокойно може да вкараш още една тренировка за гърди.Така можеш да правиш с всяка група на която искаш да наблегнеш.Също така ако не ти вървят може да стресираш мускула.А за корема не съм казал , че можеш да го съчетаваш с крака.Аз лично не бих правил корем и крака тъй като когато правиш за корем в някой упражнения участват и краката , които ще са изморени от предишните упражнения, но пак зависи от самите упражнения!По-добре корема го прави с гърдите и трицепса и с гърба и бицепса или с рамото

21.01.12
01:15

понеделник-гърди,корем
вторник-почивка
сряда-гръб,корем
четвъртък-почивка
петък-гърди,корем
събота-крака
неделя-почивка
Така  добре ли е ?

Мнението беше редактирано от Viktor ofkogfd на 21.01.12 01:16.

21.01.12
01:20

(y) но не виждам бицепса и трицепса? А и то няма точно един определен начин по който може да ги комбинираш.Само трябва да спазваш някой принципи.Даже мисля че във форума подобна статия така че потърси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1