Коментари относно темата "Супергерой за 6 седмици - Участниците"

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Denny Crane на 16.01.12, 21:07:

Вик сигурно не е предполагал за потенциала на темата.

Не е до потенциала, а че на човек в един момент му писва.
Юли ще продължава да си се занимава да тренира хора, но няма да се занимава да отговаря на форума, тъкмо ще има повече време, незапълнено с глупости. А и ще има нещо друго от което някой да се дразни и занимава себе си и всеки който му се връзва.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 16.01.12 21:34.

S!

16.01.12
22:39

“Т’ва, дето е родено да пълзи, не може да лети и много мрази тия, дето могат”

Славко, само не знам ти какво искаше от мен, та ме и обиждаш даже... дадох те за пример като един свестен човек, но явно това не е напълно вярно. Всеки си има виждания, като моите по тази тема не са породени от един или два поста, а от доста неща - може би годините ми ви карат да си мислите, че съм напълно изперкал и пиша без да мисля, но въобще това не е така. Няма значение, пиша си каквото искам и ще продължавам да го правя, защото едва ли ще почна да се мазня на някой дето ми е помогнал с нещо, което и други биха го направили!

16.01.12
22:44

Наистина к’ат сапунка стана.
Малко закачки и нападки,Юли си тръгва обиден,камара хора почват да реват и да се чудят как да го върнат.Алоо,Листопадът свърши..

16.01.12
22:48

Малко те е обидил, жалко, че си недорасъл да разбереш какво ти казват по-опитните.

S!

16.01.12
22:52

Всъщност съм радостен... хахАХАХ

DO

16.01.12
22:56

Естествено темата е с потенциал от самото и начало.
Още като мернах заглавието предусетих кой пише вътре,на какви позиции,каква е развръзката.
Според това кой я пуска може да се направи предположение,че темата е анти мероприятие :) Случая не е такъв,но резултата е същия.
Изказването ми е двусмислено,не и за по-обективните.

Мнението беше редактирано от donsir на 16.01.12 22:56.

16.01.12
23:00

Абе ти Джей Фмей не разбра ли, че коментарите ти са абсолютно необоснователни и злобарски нападки и нищо повече!И до кога мнения на 15 годишни неосъзнати дечковци ще трябва да цапат форумите?Мисля , че е крайно време някой да се намеси и да ограничи достъпа на тези ....... за да не замърсяват повече и допълнително форума!Ето казаха да съобщаваме, когато съобщим за нередност - ето аз съобщавам , защото мисля, че е абсолютно нередно някой да пише с такава интензивност такива безпочвени и обидни коментари по чужд адрес!Както ясно се вижда коментарите на този “индивид” нямат никакво основание и са чисто и просто злобни напатки , а мисля , че в един уважаващ себе си форум не би допускал такива издънки!

16.01.12
23:01

Ама ти нещо странно и “неправилно” ли видя...или искаш да ни сразиш с прозорливостта си...

S!

16.01.12
23:06

Злобарски не бих казал, а пък безпочвени - едва ли... мога да пиша още доста, но уважавам и вашите мнения, а те са доста негативно настроени към мен, заради това едва ли би имало смисъл да пиша повече.

16.01.12
23:07

Разгеле!

16.01.12
23:08

Заради това , че някой е в годините когато му “бушуват хормоните” и за него най-важно и единствено е неговото мнение , ни напусна човек със супер много опит и знания ... потресен съм.

16.01.12
23:18

Юли в последния си пост друго казва, оставете момчето на мира. Всеки има право да изрази мнение, ако то е обидно или нападателно - има кой да го модерира. Това не е причина някой да напуска форума :)

Мнението беше редактирано от Станимир на 16.01.12 23:28.

HE

17.01.12
00:04

Баси тука имало караница, а аз съм пропуснал - да се е.а в главата проста, къде съм дремал, а какъв хубав скандал можеше да стане :D :D :D

Сега сериозно - бива толерантност, но има хора, които отдавна трябваше да им е подаден БАНана. Не разбирам защо сума народ се връзва и се обяснява на някой ревльо защото е станал със задника нагоре, криво му е или му е влезнал на криво?
Предложение към админите и модовете - раздайте малко почивки и, ще видите, че нещата сами идват на мястото си. Толерантност е хубава думичка, но трябва да е с малко мярка, когато се прекали с нея - се губят ценни кадри за форума.

Вярно, че съм се карал с повечето писали тук, но също така и изпитвам уважение, към същите. Хората със ранг “треньори” и т.н. са далече от тази титла, но време има и ми харесват подетите инициативи /моите уважения момчета, но имате още много да учите и да постигате в тази област, преди да се наричате така/. Това, което не ми харесва е комерса лъхащ на моменти, но се преглъща със съветите, които дават безплатно, та нещата са горе-долу балансирани. Винаги, ще се намери някой, който ще иска, на всичките “искащи”, да вземат да помислят първо, какво са дали, че да искат нещо!

17.01.12
01:08

Ей ле ле, някои си ще спре да пише във форума, и вече потресени има даже :D
Аре по спокойно, един ще си замине, но на негово място други ще се появят, може би по компетентни и по отзивчиви.

17.01.12
02:21

казано от head_hunter на 17.01.12, 00:04:

...Хората със ранг “треньори” и т.н. са далече от тази титла, ...

Не съм молил за тази “титла” във форума.

Митко, моля рамката около аватара ми с надписа “треньор”, да бъде махната.
Благодаря!

П.П.
Headhunter, само за сведение - съвсем официално съм носил титлата в продължение на няколко години (1994-98 г) към 2 клуба по бордсейлинг, както и съм бил член на треньорския съвет към БФ Ветроходство.

HE

17.01.12
07:42

казано от Vic на 17.01.12, 02:21:

казано от head_hunter на 17.01.12, 00:04:

...Хората със ранг “треньори” и т.н. са далече от тази титла, ...

Не съм молил за тази “титла” във форума.

Митко, моля рамката около аватара ми с надписа “треньор”, да бъде махната.
Благодаря!

П.П.
Headhunter, само за сведение - съвсем официално съм носил титлата в продължение на няколко години (1994-98 г) към 2 клуба по бордсейлинг, както и съм бил член на треньорския съвет към БФ Ветроходство.

Vic, дай да не се правим на обидчиви. Може и да има изключения, но говорих са сайта, форума и тяхната насоченост. Не говоря за конкретни личности, а като общо, какво се случва напоследък. Не знам на какъв принцип са раздавани рамки, рангове или, каквото и да било - не ме и интересува. Ясно си спомням обаче, защо преди време мяха махнати ранговете “модератор” по имената и никовете на хората от екипа - “За да не се дразнят останалите потребители”. Покрай комерсиалните изяви се образуваха и различни групички, почнаха да стават разни сблъсъци тип “тоя срещу ония” и “моите срещу твоите” /тук ако не съм прав търпя критики, но такива са ми наблюденията из темите/.
Последно Vic, нямам нищо лично срещу теб или някой от останалите момчета, както и по-горе казах - уважавам това, което правите. Просто не смятам, че е редно да се обявяват цени, такси и т.н. публично. Ако някой иска да потърси човек, който да го тренира според личната си преценка - има ЛС и могат спокойно да се разберат.
Другия вариант е, че заради подобни разделения, цени и всичко, което изброих по-горе си тръгват можещи, знаещи и безвъзмездно помагащи хора /справка Краси Йолов, последно, но примери могат да се дадат през годините много/. Аз съм далеч от момента да се причислявам към знаещи, можещи и т.н., но напоследък си правя сметката, какво пиша и, каква информация давам по различни въпроси - защо ли?
Това, което имах в предвид е, да се вземат малко хората с надпис треньори в ръце /писах го и в една друга тема/. Едни хора започнаха да казват, как не всичко било пари, други опонират, а на мен ми идва едно въпросче “Ако всеки искаше пари за съвети и всичко останало, щеше ли да има форум?”. От известно време забелязвам една тенденция - появяват се едни хора, почват да проявяват една активност със някакви теории /тук вече сме се разбрали, че не съм капацитет, че да давам оценки, дали са добри или лоши/, събират се групички, правят се разни сайтове, блогове и т.н. и изведнъж се отдават на “бизнес”, забравят за сайта и форума. На мен не ми се вижда коректно, открито да се ползват безплатните съвети, трупани с години за подобни цели /дали това е така може лесно да се види, като се проверят първите мнения на всеки от тях/. Това, което дразни е показността. Това са си лично мои впечатления трупани в един период от време, мои разсъждения и предположения и не претендирам да съм напълно прав или изчерпателен.

17.01.12
08:11

Хора, моля ви, спрете...

Вик, не мисля, че мнението на Хеда е лично към теб или Юли. За мен вашите съвети са много ценни, с натпис и без натпис треньор. Така е и за повечето потребители. Въпроса на Хеда според мен е, че знаещ и незнаещ, можещ и неможещ и тн. трябва да го решават потребителите.

Верно стана сапунка. :D

Айде дръжте се като големи хора. Какви са тези сърдения, отказвания, пощипвания, като женички сте. Като ви хейтват, не трябва да ви дреме на к...

Днес изданието се събуди с нов раздел, но с по скапан форум.
Познайте благодарение на чии авторски материали е създаден новия раздел.
Не не са неща написани от анонимните тиинове или бандата дежурни хейтъри.

На си ти куклите, дай си ми парцалките ...
Драма, сериали, филми, а в главните роли - големи мъже дето вдигат сериозни щанги ... доста странен ден.

Хейт винаги има, как ще се справиш с него и какви изводи ще си изкараш е основното, и ако се налага - местиш от единия крачол в другия.

Ами Ванка, виж сеа’. Смешното е, че вместо тийновете да се изкачат на нивото на знаещите, авторитетите падат на нивото на тийновете. Имаше едно интересно изследване, в което доказваха, че когато се сблъскат напреднала и изостанала цивилизацията, изостаналата не напредва толкова много, колкото изостава напредналата :D Тук е подобно. Хора на години, със знания, опит и изградени характери се държат като ощипани госпожички. Пу да го е... откога всички станаха чувствителни като писани девойки, чакащи жабока да се превърне в прекрасен ( и разбира се богат) принц.

Това е някакъв синдром на виртуалното общуване. Хора, които наживо са едни, тук се държат по съвсем различен модел. Това важи и за мен разбира се. Но емоциите надделяват, било то като хейт, разправии, сръдни, самосъжаления, ментална мастурбация. Абе ХОРА, нямате ли си пишки, да си играете с тях, ами се ядосвате за такива дреболиии.

ПП1: Аре със здраве, отивам да пия протеин.
ПП2: Днес съм мил. Взех заплата и няма да хейтвам.
ПП3: Което не означава, че не ви дебна :D

17.01.12
15:46

казано от Десо на 17.01.12, 15:41:

Да не те издебнат и теб някъде (devil)

17.01.12
15:46

Аз съм проспал цялата супергеройска драма :) Не знам дори за какво иде реч. Ще се запозная де, понеже вече видях май 5 теми, в които се съдържа ключовата дума. Призив към Хед и Вик - другари, помирете се! Обърнете внимание на моята рамка на аватара и се вслушайте в думите ми! Това е моето призвание - да омиротворявам :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.01.12 15:47.

HE

17.01.12
15:51

казано от Стоянчо на 17.01.12, 15:46:

Призив към Хед и Вик - другари, помирете се! Обърнете внимание на моята рамка на аватара и се вслушайте в думите ми! Това е моето призвание - да омиротворявам :D

Ама аз не помня да съм се карал с него ;) Спорим си, даже виж колко учтив съм станал :D :D :D

п.п.

казано от Valdis на 17.01.12, 15:46:

казано от Десо на 17.01.12, 15:41:

Да не те издебнат и теб някъде (devil)

Сега, ще го блъсна с ГоУфУ некъде по уличките, да видиш после, как ще хейтва (giggle)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.01.12 15:52.

И без това работя близо до милия ти дом :D

Аз съм по-близо :)

HE

17.01.12
17:04

казано от Десо на 17.01.12, 15:56:

И без това работя близо до милия ти дом :D

Тамън няма да се охарчвам за бензин :P

п.п. Ебати, какъв е тоя мазохизъм да ви гази ГоУФ :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.01.12 17:04.

17.01.12
18:29

казано от slavko на 16.01.12, 21:09:

За пореден и непоследен със сигурност път се убеждавам в човешката глупост и завист...даже цял ден и на работа се занимавам с интриганти и подмолни душички...
Такава ни е цялата лайняна работа!!!...Т’ва, дето е родено да пълзи, не може да лети и много мрази тия, дето могат...казваше един умен човек...

Съжалявам...знанията на Юли ще липсват, заради шепа пишки...наистина ЖАЛКО...а някои и познавам...

Наистина е жалко,но пък отиваме в Залата на Залата на Юли където вече започна Седмица 2

Само в държави като България хейта се възприема като  нещо нормално, а според някои даже нещо желано. В белите държави не е така и затова са бели, а ние ..
Е аз пък искам да използвам темата да благодаря на участниците в експеримента.

DO

17.01.12
20:25

Иван Шишманов,слагам ти минус на нихилизма.

Ей, като почнете, само в България това, само в България онова. Ще сме страна на кифлите, докато всички драматизирате като кифли.

21.01.12
11:44

Видях в списанието в залата на 94 стр. имаше кросфит и там беше Залата на Юли,заедно с негова снимка и някои от участниците :D

Така или иначе 99 % от потребителите на форума, никога няма да достигнат нивото на Юли като човек, знания, достойнство и т.н.

HE

21.01.12
19:43

казано от Иван Шишманов на 21.01.12, 17:26:

Така или иначе 99 % от потребителите на форума, никога няма да достигнат нивото на Юли като човек, знания, достойнство и т.н.

Да, да. Хайде сега преминахме в култ към личността :D
99% от форума също няма да станат пилоти на изтребител, атомни физици, гейове и т.н.
Аз съм много разстроен от това и по случая, ще си направя “секуро” :D :D :D

п.п. Ако искаш да кажеш на някой, колко е велик - има ЛС и няма нужда да влизаш в ролята на циганката, която го хвали ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.01.12 19:50.

21.01.12
21:07

Хед, няма нищо да ти казвам, защото ме кефят мненията ти...но тук заслужаваш яките бичкии, да знаеш:)
Не познаваш Вик, това е проблема...
Няма да казвам кой какъв е, защото тази тема просто се изроди свинската.
Няма никой право да изкарва пари от знанията и компетенциите си, защото не го е правил сначало...go figure…
Абе, изобщо...ЦИРК!!!

Мнението беше редактирано от slavko на 21.01.12 21:13.

HE

21.01.12
21:50

Не си ме разбрал Славко! Не съм против някой да изкарва пари със знанието си, с акъла си или с, каквото му е във възможностите - далеч съм от мислите за комунизъм. Дразня се, че това става толкова открито. Понякога имам усещането, че не съм във форум, а на пазара - това толкова, доматите толкова, моите чушки са най-хубави, а да знаете каква нова смеска от магданоз и маруля съм измислил с вкус на копър - само при мен на цената ма обикновена маруля :D
Пак казвам - кефя се на това, че спорта се развива в някаква насока, но и по-горе казах кофти е точно по този начин.
Мислиш ли, че не съм имал възможност през годините да се разбера с някой от производителите или вносителите на добавки и да почна “Ама това е най-хубавото” и от знанията си по въпроса да изкарвам някой лев? Или от многото въпроси на ЛС да отговарям “ми ОК ще ти направя план за прием на добавки, обаче тарифата е това”? Да някой, ще каже “ми глупак”, но на мен тези неща са ми дадени безплатно и безплатно ги давам. Стига ми акъла да ползвам форума да изкарвам някой лев или да извлека един куп други облаги, но идеята ми е друга.
Старая се да съм максимално обективен в случая.
Да не се чувстват пренебрегнати, ще припомня случай от близкото минало или по-скоро, ще задам въпроса така, че да ви припомни “Кой е скачал най-често срещу вносителите и рекламата тук, срещу скритата реклама и опитите, чрез определени потребители да се пробута нещо?”. Повечето го приеха лично - е не е бе хора, отстоявам си принципите и вижданията, утре ако се появи някой друг с ценичките и към него, ще е същото отношение. Няколко пъти горе споменах, че нямам против хората /за Вик, защото го спомена - винаги ми е бил много симпатичен нищо, че не го познавам/. Поста стана достатъчно дълъг, защото поне този път се надявам да сте ме разбрали правилно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1