Паласките и корема

28.06.05
20:06

Здравейте отново!

Използвах “Търси” бутона със ключова дума “паласки”, но уви не ми излязоха никакви резултати (въпреки, че съм почти сигурен, че съм чел подобна тема в този форум).Надявам се, че ако съм сгрешил и има такава тема тази няма да бъде изтрита.Благодаря!

Та, от известно време насам забелязах, че имам паласки и съвсем малък корем.Бихте ли могли да ми помогнете при свалянето на мазнини от корема и паласките.Да ми предложите упражнения или някакъв хранителен режим.

В момента вдигам по програма за маса.67 килограма съм вече.Спазвам хранителен режим - ям 6 пъти на ден.

Упражненията за корем, които правя са 2 - коремни преси от хоризонтален лег и повдигане на краката от вис.Правя упражненията 2 пъти седмично - в понеделник и сряда.

Благодаря предварително за помоща!

28.06.05
21:30

коремни преси-вдигане на крака(на лежанка или на земята или на гладиатора се тая)-напади в страни с дъмбел
и тва го правиш в суперсерии като на сяко упр 20-40 повторения :)

28.06.05
21:32

[quote author=”^MaD^”]коремни преси-вдигане на крака(на лежанка или на земята или на гладиатора се тая)-напади в страни с дъмбел

Това ще ми помогне да отстраня ненужните мазнини на корема и ще залича паласките?Ако е така благодаря.Ще опитам.

Възможно ли е да продължа с хранителния режим за маса и да имам успех със свалянето на мазнините ?

28.06.05
21:54

[quote author=“hardboy”][quote author=”^MaD^”]коремни преси-вдигане на крака(на лежанка или на земята или на гладиатора се тая)-напади в страни с дъмбел

Това ще ми помогне да отстраня ненужните мазнини на корема и ще залича паласките?Ако е така благодаря.Ще опитам.

Възможно ли е да продължа с хранителния режим за маса и да имам успех със свалянето на мазнините ?

Едва ли. Докато си на положителен калориен баланс (т.е. качваш маса), не можеш да чистиш мазнини. Чистенето на мазнини изисква промяна на храненето. Концентрирай се върху едно от двете - качване или чистене. Разбира се, желателно е да качваш колкото се може по - чисто (т.е. без мазнини), но не винаги е възможно.

28.06.05
22:00

Петко К, ще обясните ли как става чистото качване /

Моите планове досега бяха да стана 80 кг и от там да чистя, да речем 5-6кг мазно.

Как е по рационално да се постъпи да ги кача тези килограми и тогаз  да чистя или бавно но славно да качам чисто, като преди това изчистя и сегашните си мазнини?

28.06.05
22:21

еми чистото качване е перфектния калориен баланс
т.е. да приемаш точно толкова колкото са ти необходими
а като тренираш по този начин корема наи-малко няма да качваш мазното там а и може да поизчистиш
даже сам 100% сигурен че ще направиш добра преса

28.06.05
22:48

По колко дена в седмицата да правя упражненията за преса, които описа в предишния си пост?

28.06.05
23:07

За махане на паласките:
Коремни преси с усукване :)

28.06.05
23:16

[quote author=“SKP”]За махане на паласките:

‘усукване’ означава - да се повдигам от земята настрани , един път на дясно , следващият път на ляво ?ако не съм прав, ще те помоля да обясниш.

29.06.05
07:37

еми зависи направи я тая тренировка дето ти я казах
ако нямаш проблем с мускулната треска може да тренираш всеки ден ама тогава става по сложно за възстановяването на другите мускли
та направи я тая тренировка и сподели кви са ти наблуденията така ще ми е по лесно да ти кажа колко често и тн

29.06.05
09:14

[quote author=“hardboy”]Моите планове досега бяха да стана 80 кг и от там да чистя, да речем 5-6кг мазно.

Как е по рационално да се постъпи да ги кача тези килограми и тогаз  да чистя или бавно но славно да качам чисто, като преди това изчистя и сегашните си мазнини?

Здравей! Ще го формулирам така: най-добре е бавно, но славно, да качваш (сравнително чисто), докато не станеш исканите 80кг. След това изчисти натрупаните мазнини. Ааа, и докато не ги стигнеш тея килограми, корема можеш да тренираш като всички други мускули. Тежко и с малко повторения. Лично мнение!

Поздрави

29.06.05
22:37

[quote author=“hardboy”][quote author=“SKP”]За махане на паласките:

‘усукване’ означава - да се повдигам от земята настрани , един път на дясно , следващият път на ляво ?ако не съм прав, ще те помоля да обясниш.

От изходно положение, при надигане, първия път извиваш тялото надясно, при следващото всигане - наляво. И редуваш... това е усукване :)

LA

30.06.05
00:12

ЗНачи аз имам същия проблем - 70 кила съм и се целя към 80.И доста ми е мазен корема ама съм решил че първо ще си направя килата “свинската” и после ще се мисли за диети.

01.07.05
14:36

hardboy и аз съм горе долу като теб (малко повече кила) и трябва да реша какво да правя, но сега идва лятото и кое ще е най добре ? няма ли да е по добре сега диети и безвъглехидратни или нисковъглехидратни храни и повече белтъци и изчистване на мазнините и орелефяване на тялото - преса и др. а след това да се качват “свински” , но ще е най добре чисти кила ...

02.07.05
12:01

Посъветвах се с професионалист.

Та, сега ще продължа по програмата за качане на маса докато не стана 85 и после ще изчистя до 80кг.

Ако сега започна да чистя най-вероятно освен мазно ще изчистя и мускул.А пък и корема ми не е нищо особено, нито пък паласките.

Айде със здраве!

04.07.05
09:27

Добро решение! :D

04.07.05
10:53

гледаи да не забравиш да тренираш корема

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1