Наклонена Пътечка

29.06.05
01:22

Недик по СКАТ във едно от предаванията си каза че се горът повече мазнини когато ходим на наклонена пътечка отколкото когато тичаме на равно.Как мислите вие само с ходене по около 30 мин. дали ще стане дали ще има ефект защото като търча на 3-тата минута нямам сили....А мога да ходя на наклонена пътечка по 30 мин. с по 5-6-7 Kmh

29.06.05
01:49

Според мене бягането върши повече работа, но за повече време! Пушиш ли, това може да е причината да нямаш сили!

29.06.05
02:07

Ми Нито Пуша нито пия просто тренирам си от 9 месеца и това ми е първото чистене не съм свикнал нито да бягам нито нищо...

29.06.05
05:11

Пробвай и двете и при което смяташ че има повече ефект при теб, него ползвай! Аз лично залагам на бягането, по интензивно е, пък дори и на почивки! Успех

И аз смятам че бягането е мноооого по добро,смятам че ще има по голям ефект да бягаш 10мин отколкото да ходиш 40мин.

29.06.05
09:56

[quote author=“MI5”]И аз смятам че бягането е мноооого по добро,смятам че ще има по голям ефект да бягаш 10мин отколкото да ходиш 40мин.

Защо така?

29.06.05
11:32

Абе ако диетата не вие на ниво нищо няма да има ефект.
по-здрави

BA

29.06.05
16:56

Разход на калории за 1 час:
Спринт (бързо бягане)  1000
Крос (леко бягане)      600
Ходене (умерено темпо)  300
Ходенето като е по наклонена пътечка ( е то зависи и от наклона ) ако не е много голям наклона е почти същото повече се товарят прасците... Нищо особено не е... Бягането си е много по-добре ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1