24.01.12
19:01
Май съм пускал такава тема преди, ама не си спомням.
Та споделете си последното меню в подробности :)
Няма последно, не спирам да ям, дори когато чистя правя поне 2-3 хранения през ноща, и това не ми пречи за постигане на добър резултат.
24.01.12
19:21
От доста време като последно хранене вкарвам Извара с нещо друго (маслини,орехи,кис.краставички,лешници),пропускам само веднъж-два пъти в седмицата и го заменям с доза матричен протеин и мляко :)
Ето го последното за днес - 4 телешки кюфтета, ~70г сланина, ~50г орехи, 50г кашкавал, ~25г масло, настърган морков + зехтин, чаша червено вино
24.01.12
23:12
Тъкмо приключих: Задушено пилешко филе с тиква... звучи странно, но се оказа добър начин за преглъщане на иначе сухите пилешки филета.
24.01.12
23:22
След Фитнес последното ми е кисело мляко с извара и мед точно преди лягане към 11-12 часа. А в не тренировъчни просто последното хранене ми е по късно към 10 каквото дойде... Някой път като ми втръсне изварата, преди лягане ям заквасена сметана.
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 25.01.12 10:21.
25.01.12
10:54
Последното при мен е малко матрица+казеин+омега 3 - между 20:00 и 22:00
Към 21:00 или 22:00.
1. 500 ml прясно мляко или
2. Бъркоч с извара или
3. Ядки или
4. Парче шоколад или
5. Нещото в хладилника с най-скоро изтичащия срок на годност :)
Точно преди лягане (различно е всеки ден) си забърквам извара с матричен бавен протеин 1:1. Изпивам 2/3 от него.. няколко часа по-късно ставам до тоалетна и вкавам останалата 1/3.
Пробвал съм какви ли не бъркочи с извара, но тази става най-бързо лесно и вкусно.
25.01.12
18:57
От около 2 месеца хапвам сутрин , 1 час преди тренировка , веднага след тренировка и след това на всеки 2 - 3 часа. Старая се винаги да има малко въглехидрати , много белтъчини и по възможност малко мазнини в храната като въглехидратите да са бавни. Откакто прилагам този начин на хранене заедно с 3 дни кардио след тренировката ми за маса (интервално бягане) съм смъкнал близо 10 см талия и съм качил 2 см на ръце а и се чуствам по - добре. Сравнено с предната ми диета където липстваха въглехидрати след 17ч и не се хранех след 22ч сега гледам винаги при всяко ядене да има 100 грама ориз , картофки или поне малко сиренце , извара :) Логиката ми е следната: мазнината е въглехидрат и вода. Ако на тялото не му се доставят често въглехидрати или са в прекалено големи количества ги натрупва или като запас или просто защото не успява да ги усвои.
Дано съм помогнал. Инструктура в нашата зала е твърдо против този метод но на мен действа добре :-) когато слушах него и не се хранех след 17ч с никакви въглехидрати прогрес липсваше доста време.
25.01.12
19:12
казано от Gladiator6 на 25.01.12, 18:57:
Логиката ми е следната: мазнината е въглехидрат и вода.
25.01.12
19:30
Ще се поправя имах в предвид , че се разпада на въглехидрат и вода. Ето малко за устройството : http://dieti.cmc.bg/fats.php но все пак механизма е правилен сигурен съм. Колкото по рядко ядем толкова повече тялото когато се храним се стреми да натрупа енергиен запас(мазнини). Втория фактор е колкото повече са излишните толкова повече натрупва отново.
Дано съм бил полезен ;)
25.01.12
19:47
Около час преди лягане.
Ям в зависимост от това какво е налично в хладилника :)
Извара с орехи в 22, понякога и по-рано ако съм останала гладна от вечерята.
25.01.12
22:04
Мале, напомнихте ми, че не съм ял извара от месеци.
Иначе от скоро съм на leangains, последното ми хранене е към 00-00:30, като 30-тина минути след това се унасям.
Ако е тренировъчен ден - въглехидрати, протеин и мазнини, като последните преобладават.
Ако е нетренировъчен - изцяло протеиново-мазнинно хранене.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.01.12 22:04.
Аз искам да питам при сваляне какво мога да ям като последно късно ядене?
Тренирам вечер, веднага след това към 22ч си пия протеина, но след около час отново леко огладнявам и напоследък си хапвам по 1-2 парчета шунка или кашкавал, намазани с масло, или пък малко сирене/котидж.
Подходящо ли е това, ако не към какви храни да се ориентирам?
Аз хапвам извара с 30 грама сурови ядки...Гледам да е малко преди лягане и поне 2 часа след вечерята!
27.01.12
14:48
според мен ако не правиш диета някаква,яж си преди лягане нещо по сериозно от тези извари,ядки и др.много е важно мускула да се храни и повреме на сън нали?а излишните мазнини следствие от това хранене ще ги изгориш по време на тренировка на следващия ден.при полужение че изкаш да трупнеш малко не-излишна маса,хапваи си месце без значение какво или друго но запомни задължително без хляб,той само надува стомаха и го разширява от което няма полза.
30.01.12
21:46
Аз хапвам извара най-често с бадеми в 20 ч.
Към 20.00 хапвам 200 гр. Печена сьомга а към 22.30-23.00 доза матрица с амино или извара с 10на маслини
25.05.14
21:53
Чувал съм, че най-добре ще е ако последното ни хранене е в 20:00
Мнението беше редактирано от Антонио Христов на 25.05.14 21:53.
по принцип гледам до 21.30 да съм приключила с яденето.. след това или малко мед с ядки и мюсли или плод или краставица или някой резен шунка, хапка каквото намеря... а най- последно към полунощ 3-4 смучащи бонбони, докато си гледам филма за преди сън
26.05.14
00:18
От 2 до 5 дори понякога 6 часа преди да си легна.