Въглехидрат+моногидрат има ли ефект ?

25.01.12
19:31

Здравейте,купих си въглехидрат+монохидрат и искам да питам,ако го пия всеки ден, ще кача ли мусколна маса ? Имам 2 години стаж във фитнеса,на 16 съм,68кг.

Зависи как се храниш, как тренираш имаш ли акъл да пиеш както трябва това... ще задържиш водица сигурно.... ей такива чисто човешки неща :)

25.01.12
19:43

казано от kristiancho на 25.01.12, 19:38:

Зависи как се храниш, как тренираш имаш ли акъл да пиеш както трябва това... ще задържиш водица сигурно.... ей такива чисто човешки неща :)

Задържането на вода опасно ли е ?

Ако не ти понася монохидрата може да се оакаш малко ама няма страшно мисля :) по принциш задържането на вода е опасно но в по сериозни граници :) при монохидрата не е чак така :)

HE

25.01.12
21:08

Какво е мускОлна маса? Да не е, като мускУлна маса, но написано неграмотно?
Май е така! Вземи прочети що е то креатин и какво е въздействието му върху човешкото тяло, а не гледай дали ще пораснат мускОлите!

Ето една важна тема, която колегата се е постарал да напише, за такива, като теб /нямах в предвид неграмотни/:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218
Да се надяваме, че можеш да четеш по-добре отколкото пишеш!

25.01.12
21:11

А при положение,че чете както пише след някой друг месец ще има тема “ох,бъбреците ми,helpp!!” :D

26.01.12
00:04

Абе деца, не разбрахте ли, че мускОлите не растат от креатина и протеина?

Вложи повече сили над учебниците и по малко над прахчетата.

26.01.12
12:51

Въпросът беше:

Здравейте,купих си въглехидрат+монохидрат и искам да питам,ако го пия всеки ден, ще кача ли мусколна маса ? Имам 2 години стаж във фитнеса,на 16 съм,68кг.

А не “Грамотен ли съм?” или “Как се пише мускулна маса?”
Обърнете внимание също как започва въпроса: Здравейте, КУПИХ СИ....

Към автора: Не очаквай големи резултати!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1