въпрос относно тренирането

Темата е заключена.

26.01.12
18:56

здравейте, на 13 години съм 170 висок 44кг., понеже след 1-2 седмици ще идва една моя много добра приятелка от София, искам да и направя добро впечетление и искам да ви попитам какво да правя, така че за 1-2 седмици да се нацепя и да направя много хубаво тяло и после да спра, като си тръгне ? чувал съм за едни хапчета за мускули - астероиди, или нещо подобно но незнам от къде да си купя или дали действат така че ако можете да ми препоръчате как да направя хубаво тяло за това време ще съм благодарен.
Едит: нямам режим за храна, ям каквото има, попринцип дюнери, пици, пържени картофи, плодове, зеленчуци и така нататак, но не ми се ходи и на фитнес, не обичам упражненията, не ми допадат, но сигурно има и други решения ?
п.п забравих да спомена че пуша, но едва ли има значение, понеже много хора пушат и имат яко тяло

ей така искам попринцип, кефи ме много:

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.01.12 06:10.

26.01.12
19:00

С интерес ще чакам коментарите.УжасТ

Не съществува начин за постигане на тази цел при условията, които си поставил.

26.01.12
19:11

това е тема-ебавка ... 100% !

Ти си безсмъртен !

не се ебавам. искам серозни отговори, или като не желаете да помогнете поне кажете за тези астероиди тоест хапчетата с които се правят по бързо мускули и дали са безвредни, защото все пак съм на 13, ако има значение де

26.01.12
19:36

пробвай с метеорити...

26.01.12
19:38

казано от георги петров на 26.01.12, 19:28:

не се ебавам. искам серозни отговори, или като не желаете да помогнете поне кажете за тези астероиди тоест хапчетата с които се правят по бързо мускули и дали са безвредни, защото все пак съм на 13, ако има значение де

shit just got real !

казано от Мария А. на 26.01.12, 19:36:

пробвай с метеорити...

shit just got real , double time !!!

Мнението беше редактирано от Абазаба на 26.01.12 19:39.

не се ебавам. искам серозни отговори...

Сериозният отговор вече ти го дадох, по-сериозен не съществува. Давам ти и един наистина добър съвет - посрещни момичето прилично облечен, поднеси й цветя и се отнасяй с нея като с истинска Дама. По-добро от това не можеш да направиш... а си струва много повече от онова, за което говориш в началото на темата.

26.01.12
20:15

казано от Кольо Пияндето на 26.01.12, 20:05:

Сериозният отговор вече ти го дадох, по-сериозен не съществува. Давам ти и един наистина добър съвет - посрещни момичето прилично облечен, поднеси й цветя и се отнасяй с нея като с истинска Дама. По-добро от това не можеш да направиш... а си струва много повече от онова, за което говориш в началото на темата.

Тази тема е майтап!!! Не че не съществуват такива екземпляри... ама това е в повече :D

Мнението беше редактирано от megabolic x на 26.01.12 20:16.

HE

26.01.12
20:50

казано от Кольо Пияндето на 26.01.12, 20:05:

Няма да го слушаш тоя Кольо, той нищо не разбира от жени и тренировки :D :D :D
Облеклото:
Много ама много е важен анцуга - по възможност адидас, ако не ти е по възможностите, ще минеш през близкия пазар и взимаш възможно най-искрящия /никакъв шанс да не те забележи/. Обувките - задължително лаченки със златисто или нещо запомнящо се /ярко цикламено, искрящо зелено и т.н./, комбинираш ти с бели 3/4 чорапи /няма значение какви, важно е да са популярна марка.
Бельо - какво е един истински мъж, ако не носи потник /върху него задължително ризка, загащена в долнището, че навън е студено, а не искаме да настинеш и да си провалиш срещата/.
Миризмата - как на какво - на истински пъж. Хубаво е да направиш няколко обиколки докато я чакаш /хем поддържаш форма, хем го докарваш на миризма/. Ако си сигурен, че няма да си падне по нещо такова или е някаква лигла /не пропускай удобен случай да й го кажеш/ - влизаш в кварталната бакалия и се поливаш с автършейв /нищо, че ще почнеш с бръсненето след години - мъжествено е.
След, като приключихме с тоалета, да обърнем внимание на обноските:
- Кви са тия цветя за, които говори Кольо? Лигавщини! Отиваш с ръце в джобовете на анцуга и мъжествено си почесваш макарите /гледай да те вижда всеки път, че иначе ще почне да те приема, като добра приятелка/ - така, ще е сигурна, че имаш топки. Дръж се самоуверено - тя е твоята кучка /хубаво е постоянно да го повтаряш, та да си знае, кой държи каишката/. Ако почне да ти се лигави - шамари /кучките много си падат по такива работи/. Говори постоянно, какъв играч си, колко си напред и, че си най-великия в твоето даскало /важното е да вкарваш яки coll лафове/. Заведи я в кварталното кафе /падат си да ги показват на публично място и тя, ще се кефи да я виждат, че не е безпризорна кучка, а си има стопанин/, поръчваш й малко уиски /не е нужно да се охарчва, ще отидеш при бармана и му казваш да не сипва нищо по-скъпо от черния коч да кажем/.
Като се приберете у вас - секс, ще има, ако си изпълнил горните препоръки /малката мърла, ще се е подмокрила, като стар опел кадет със спукан картер/. Не трябва да забравяме яките фрази, нали? Хубаво е да започнеш с нещо от рода “Лапай слепока животно!” /падат си по мърсотийките/, като естествено да е придружено със съответните жестове, че да знае за, какво става въпрос /в случай, че си попаднал на тъпа кучка/.
Нацепването:
Заеби ги тези “астероиди”! Две седмици преди да дойде почваш да ядеш само боб с кисело зеле и леща с кисели краставички! Най добрата храна за твоя случай. Ако чувстваш тежест и подуване в корема - плочките започват да се оформят и тялото си започва трансформация /страничен ефект са газове, но кучките нямат добре развито обоняние, като теб, та ще се правиш, че не е вярно/. Ако случайно пръднеш в нейно присъствие, го направи мощно и звучно /така, че да се отлепи латекса от стените/ - това също е проява на мъжество.
Ех как щеше да ти отива и един Гоуф 2-ка, но си малък за съжаление.

10

26.01.12
21:26

еи бартле и ас бех кат теп ама си земах един ментан и са издух на куче пробаи и ти земи си един ментан и един протаин и ги пии яко на втората седмица некаде си се издул мн яко брарт пробаи гарантирам ти струва си ок

26.01.12
22:27

хаха :D тоя ме разби от всякъде...”астероиди” ше взимал на 13 години :D и за 1 седмица ще стане кат тоя на снимката... :D ее...хубаво се посмях :D

Най - великата тема във форума !!!!!!!!

27.01.12
15:38

Направо трий коментара, той става излишен.

Мнението беше редактирано от Acework на 27.01.12 16:04.

31.01.12
00:29

Как ви тролва само тоя пич ;Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1