25.06.05
10:50
Казаха ми че е добре да се тренира сутрин рано на гладно и един приятел от англия (там е инструктур) ми каза че е добре да тренирам вечерта касно например след 1 вечерта ... каза ми че каквото тренирам тогава свалям само мазнини и каквото ям го качвам на мазнините така че каза вечерта да тренирам и лягам... Искам коментара ви върху това. Мерси Предварително
25.06.05
12:18
Да това е добър вариант за тренировка, но ако целта ти е да сваляш!!! Ако това ти е целта според мен става. И не трябва да ядеш по късно от 18:00 часа (ако искаш да сваляш). Но този час на ядене не го променяй рязко!!! ако до сега си ял за последно в 22:00 почни следващата седмица в 21:30 и така всяка седмица с половин час сваляй границата. УСПЕХ!!!
[quote author=“dae”]Казаха ми че е добре да се тренира сутрин рано на гладно и един приятел от англия (там е инструктур) ми каза че е добре да тренирам вечерта касно например след 1 вечерта ... каза ми че каквото тренирам тогава свалям само мазнини и каквото ям го качвам на мазнините така че каза вечерта да тренирам и лягам... Искам коментара ви върху това. Мерси Предварително
?? Да тренираш след 1 вечерта?? :shock:
Приятеля ти, ми се струва, че се е олял и се е изказал много крайно.
Няма такова нещо. Зависи от индивида и режима му.
Успех
п.п. Чети информацията в сайта, ако искаш да научиш това-онова.
29.06.05
15:25
кога е най-подходящо да се тренира?
29.06.05
15:46
най-подходящото време за тренировка до колкото аз знам е между 9:30 и 11:30 преди обед и 16:30 до 19:00 вечер... 8)
Лично аз тренирам в втория диапзон от време :lol:
29.06.05
15:59
[quote author=“dae”]Казаха ми че е добре да се тренира сутрин рано на гладно и един приятел от англия (там е инструктур) ми каза че е добре да тренирам вечерта касно например след 1 вечерта ... каза ми че каквото тренирам тогава свалям само мазнини и каквото ям го качвам на мазнините така че каза вечерта да тренирам и лягам... Искам коментара ви върху това.
Коментара ми е: първо да се научиш БЪЛГАРСКИ език и да се изразяваш правилно и тогава да пишеш постове...
[quote author=“dae”]каза ми че каквото тренирам тогава свалям само мазнини и каквото ям го качвам на мазнините
В това изречение няма никакъв смисъл... каквото тренираш ?!?!?! качваш го на мазнините ?!?!?!?! Да не говорим, че всеки човек над 7 годишна възраст знае, че кАсно се пише с Ъ.
Това ми е коментара. Ако имаш някакъв въпрос задай го...
[quote author=“Bad^Boy”]
първо да се научиш БЪЛГАРСКИ език и да се изразяваш правилно и тогава да пишеш постове...
Като сме почнали с урока по БЪЛГАРСКИ...
“първо да се научиш БЪЛГАРСКИ език”——> е това мислиш ли че е правилно ?!?
А може би преди второто “и” има запетая :?: :!: :?:
dae приателя ти маи наистина е прекалил с тва 1 вечерта :shock:
Има запетая, имааа :D , но все пак не сме форум за правопис, нали?
А колкото до въпросната щуротия “един прес нощта”, ефект със сигурност ще има. Просто като тренираш определено време след последното за деня хранене доста се сваля. Но и рискът от загуба на мускул е сериозен.
30.06.05
15:39
хехехехехехе добрееее де има забравил съм я! Бях ядосан то не стига, че нищо не се разбира ами и не смее да се поправи човека.. това си е наглост!
30.06.05
16:13
Чувал съм че рано сутринта, към 5 да речем, е перфектно за тренировка.
30.06.05
17:56
Здравейте аз съм от варна , който пътува в 14 ка не може да не е виждал , ако пътува с нея към 6 сутринта един пичага на едни лостове точно под пазара в едно училище ли е , незнам какво е точно, та този човек изглежда огромен мноо здрав и има релеф ...
виждал съм го че тренира 7 дни в седмицата ... искам да коментриате този начин на тренировка може ли да е наистина по - добър от залата ... се пак 7 дни в седмицата .
Ако го бях видял не да тренира на успоредките , а по улицата щях да помисля че има 5 6 години стаж в залата , но невярвам да ходи на зала 100% ще претренира освен ако не е зоберман
Нищо чудно да си зобва пича.
Друг вариант е да тренира много умерено и балансирано, яде перфектно и почива много. Като се сложи и фактора - ГЕН, всичко си идва на мястото.
Направо иди го питай пича, за какво става въпрос.