Търся помощ за тренировъчна програма

17.06.05
22:31

Предполагам че ви е омръзнало от напористи начинаещо, но къде ли не търсих в интернет и не намерих тренировъчна програма подходяща за мен :(.
Проблемът е, че съм висок 192cm, тежа 80 кг и изглеждам невероятно слаб. На всичкото отгоре изглеждам дебел! Като се наведа по корема ми се образуват 3-4 бръчки. От 3 години вече тренирам усилено - правех коремни преси, лицеви опори, тичах по половин-един час навън, а дори 3 месеца ходех на фитнес. Вярно, че в домашни условия не се постигат колосални успехи, но резултатът от всичките ми улисия е Минимален :(. Сега идва лятото и ще имам доста свободно време - и въпросът ми е накъде? Ако някой има каквото и да е било разумно предложение, ще го приема с готовност. Предварително благодаря. :shock:

17.06.05
22:37

как ще изглеждаш едновременно дебел и слаб? :shock: нещо си в грешка.а иначе виж тукhttp://www.bb-team.org/training/000156.php

17.06.05
23:32

Ами маса имам-за 6 месеца качих 10 кг, просто не мога да я превърна в мускули :( Само натрупвам подкожни мазнини.

17.06.05
23:33

Ами маса имам-за 6 месеца качих 10 кг, просто не мога да я превърна в мускули  Само натрупвам подкожни мазнини.

Значи трябва да си коригираш диетата и тренировъчния режим. Напиши подробно какво ядеш и каква ти е тренировъчната програма. ;)

18.06.05
01:32

[quote author=“e-sunshine”]Ами маса имам-за 6 месеца качих 10 кг, просто не мога да я превърна в мускули :( Само натрупвам подкожни мазнини.

Сланините е невъзможно да се превърнат в мускулна маса. Явно си преяждал доста, и затова си натрупал мазнини. Пробвай да намалиш въглехидратите и калориите, за да качваш чиста маса.

BA

18.06.05
07:45

[quote author=”Петко К”]
Пробвай да намалиш въглехидратите и калориите, за да качваш чиста маса.

Най-много да си загуби и тези мускули, които е направил. Ако ги намали познай организма от къде ще си набавя енергия?!?!?! А на всичкото отгоре се забавя и метаболизма!

Най-добре ще е ако имаш време и възможност да почнеш някаква диета. Примерно НВД. И с тренировки и кардио ще стане работата.

18.06.05
12:46

[quote author=“Bad^Boy”][quote author=”Петко К”]
Пробвай да намалиш въглехидратите и калориите, за да качваш чиста маса.

Най-много да си загуби и тези мускули, които е направил. Ако ги намали познай организма от къде ще си набавя енергия?!?!?! А на всичкото отгоре се забавя и метаболизма!

Най-добре ще е ако имаш време и възможност да почнеш някаква диета. Примерно НВД. И с тренировки и кардио ще стане работата.

За да качва само(основно) мазнини означава, че допуска прекалено големи грешки в диетата. Вероятно калориите са му много над необходимото. И ако намали калориите и въглехидратите на някаква нормална стойност, но пак с положителен калориен баланс...ще започне да качва по-малко мазно...;)
Той е 80 кг(192 см)..няма нужда да сваля. Според мен трябва да качи още поне 10-15 кг.. - по възможност, колкото може повече муск. маса.

BA

19.06.05
10:17

Това са предположения...
e-sunshine според мен вземи си едни аминокиселини и ходи редовно на фитнес и след това прави кардио около 20-30мин. и ще имаш някакъв ефект.

19.06.05
12:25

[quote author=“Bad^Boy”]Това са предположения...

Прав си. Ако e-sunshine напише подробно хранителния режим и въобще всичко нашите мнения няма да са предположения. ;)

29.06.05
20:42

Както казах, не съм някакъв нехранимайко, който да е седнал и да си пише ей така. Прочетох доста за храните и диетите, но нямам точно определена програма за хранене. Поглъщам много белтъци (главно от месо, яйца, млечни продукти-особено сирене, бобови култури) и доста енергия, повече въглехидрати, заради jogging-а. Твърдо съм против вземането на аминокиселини, защото знам какъв е резултата, а аз не се стремя към това. Нямам МНОГО мазнини все пак, не мога да кажа, че съм Дебел, просто нямам почти никакви мускули, само релеф, а се занимавам особено активно със спорт.  :?
Храня се редовно - 4-5 пъти, и не преяждам, определено. Мистерия... Може би е от метаболизма?!...

30.06.05
08:57

Здравей e-sunshine, от постовете ти личи, че си попрочел нещичко, но си доста объркан все още. Не може да си слаб и дебел, да си с корем и релефен, но да нямаш мазнини... това са абсурди.....  Предлагам ти да продължаваш да четеш по-усилено, виж в сайта, във форума, има много интересни неща. Никой няма да успее да ти даде адекватен съвет без да ясни някои същетвени подробности. Ако питаш мен, продължавай в същия дух. Не може да очакваш да качваш килограми, коремчето да ти е все хлътнало и да не се омазняваш. Може би наистина хапваш малко повече, но това не може да се каже със сигурност.
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1