Анкета - Защо след като си я попълнил поканата излиза отново през 5 мин? И какви са тези въпроси?

Здравейте, преди няколко дни попълних анкетата и ми направиха впечатление някои неща:
- дори след попълването на анкетата, поканата продължава да излиза
- как ще ви помогнат следните въпроси за подобряване качеството на сайта - колко често отсъстваш от страната, кога те няма вкъщи, къде живееш (този беше незадължителен)

Привет,

Ще отправим питането по техническия проблем към колегите, чиято услуга ползваме. Не следва да виждате анкетата, ако вече е попълнена. Може ли само да потвърдим, дали става дума за влизане в сайта от един и същи адрес?

Що се отнася до въпросите, включили сме такива, които да дадат малко повече информация за вас, когато не посещавате BB-Team, образно казано. Ще ни помогнат да намерим пресечна точка с данните, които вече имаме и да подобрим релевантността на предлаганата информация и услуги.

30.01.12
09:41

Държите ли пари и ценности в къщи.
Имате ли СОТ и пускате ли го като не сте си в къщи?
Номер на банковата сметка + копие от личната карта.
Бизнеса Ви печеливш ли е?
Е тия въпроси не знам защо са пропуснати.

30.01.12
09:44

За бизнеса не е пропуснат :D В момента, в който трябваше да попълвам лични данни затворих анкетата.

30.01.12
09:45

И аз :)

казано от Димитър Михайлов на 30.01.12, 09:41:

Привет,

Ще отправим питането по техническия проблем към колегите, чиято услуга ползваме. Не следва да виждате анкетата, ако вече е попълнена. Може ли само да потвърдим, дали става дума за влизане в сайта от един и същи адрес?

Що се отнася до въпросите, включили сме такива, които да дадат малко повече информация за вас, когато не посещавате BB-Team, образно казано. Ще ни помогнат да намерим пресечна точка с данните, които вече имаме и да подобрим релевантността на предлаганата информация и услуги.

Да, става въпрос за един и същи компютър. Влизал съм и от втори компютър но получавам покани на компютъра, от който я попълних.

Поздрави

HE

30.01.12
09:56

казано от Valdis на 30.01.12, 09:44:

За бизнеса не е пропуснат :D В момента, в който трябваше да попълвам лични данни затворих анкетата.

Аз също. При положение, че нямам идея за какво ще се ползват и гаранция, че няма да се разпространяват. Иначе при мен адд блок се справи доста добре с тази анкета, както и останалите реклами.

30.01.12
10:04

Аз я попълних 3 пъти , защото помислих , че не се е получило , като ми излиза отново ...
Личните данни май бяха за другия сайт , ако искаш да се регистрираш и да учавстваш в проучвания...

30.01.12
10:53

Аз що не виждам никаква анкета? :)

При мен излиза по няколко пъти дневно, да, от един адрес влизам :)

Ето директна връзка към нея.

Що се отнася до личните данни, да, те са след края на нашата анкета и нямат никаква връзка с допитването, което провеждаме.

30.01.12
11:08

казано от Петко К на 30.01.12, 10:53:

Аз що не виждам никаква анкета? :)

Щото имаш pop-up блокер, аз просто проверих какво блокира , иначе и аз не я виждам.

30.01.12
11:10

И аз вече не я виждам :) Но до вчера ми изкачаше , даже и без да съм се регнала :D Там при раздела за кросфит . Вчера я поълних последно от линка при статията в сайта :)

И аз като Мая я попълних три пъти, защото мислех, че не се е получило, а пък и като видях, че трябва да си напиша личните данни я спирах. Чак последният път забелязах, че анкетата е попълнена успешно, дори и при ненаписани лични данни.

06.02.12
22:50

И за мен е дразнещо след като я попълних... появява ми се често,какъв е смисъла?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1