30.01.12
09:25
Здравейте, преди няколко дни попълних анкетата и ми направиха впечатление някои неща:
- дори след попълването на анкетата, поканата продължава да излиза
- как ще ви помогнат следните въпроси за подобряване качеството на сайта - колко често отсъстваш от страната, кога те няма вкъщи, къде живееш (този беше незадължителен)
30.01.12
09:41
Привет,
Ще отправим питането по техническия проблем към колегите, чиято услуга ползваме. Не следва да виждате анкетата, ако вече е попълнена. Може ли само да потвърдим, дали става дума за влизане в сайта от един и същи адрес?
Що се отнася до въпросите, включили сме такива, които да дадат малко повече информация за вас, когато не посещавате BB-Team, образно казано. Ще ни помогнат да намерим пресечна точка с данните, които вече имаме и да подобрим релевантността на предлаганата информация и услуги.
Държите ли пари и ценности в къщи.
Имате ли СОТ и пускате ли го като не сте си в къщи?
Номер на банковата сметка + копие от личната карта.
Бизнеса Ви печеливш ли е?
Е тия въпроси не знам защо са пропуснати.
За бизнеса не е пропуснат :D В момента, в който трябваше да попълвам лични данни затворих анкетата.
30.01.12
09:50
казано от Димитър Михайлов на 30.01.12, 09:41:
Привет,
Ще отправим питането по техническия проблем към колегите, чиято услуга ползваме. Не следва да виждате анкетата, ако вече е попълнена. Може ли само да потвърдим, дали става дума за влизане в сайта от един и същи адрес?
Що се отнася до въпросите, включили сме такива, които да дадат малко повече информация за вас, когато не посещавате BB-Team, образно казано. Ще ни помогнат да намерим пресечна точка с данните, които вече имаме и да подобрим релевантността на предлаганата информация и услуги.
Да, става въпрос за един и същи компютър. Влизал съм и от втори компютър но получавам покани на компютъра, от който я попълних.
Поздрави
30.01.12
09:56
казано от Valdis на 30.01.12, 09:44:
За бизнеса не е пропуснат :D В момента, в който трябваше да попълвам лични данни затворих анкетата.
Аз също. При положение, че нямам идея за какво ще се ползват и гаранция, че няма да се разпространяват. Иначе при мен адд блок се справи доста добре с тази анкета, както и останалите реклами.
Аз я попълних 3 пъти , защото помислих , че не се е получило , като ми излиза отново ...
Личните данни май бяха за другия сайт , ако искаш да се регистрираш и да учавстваш в проучвания...
30.01.12
11:02
При мен излиза по няколко пъти дневно, да, от един адрес влизам :)
30.01.12
11:04
Ето директна връзка към нея.
Що се отнася до личните данни, да, те са след края на нашата анкета и нямат никаква връзка с допитването, което провеждаме.
казано от Петко К на 30.01.12, 10:53:
Аз що не виждам никаква анкета? :)
Щото имаш pop-up блокер, аз просто проверих какво блокира , иначе и аз не я виждам.
И аз вече не я виждам :) Но до вчера ми изкачаше , даже и без да съм се регнала :D Там при раздела за кросфит . Вчера я поълних последно от линка при статията в сайта :)
30.01.12
20:24
И аз като Мая я попълних три пъти, защото мислех, че не се е получило, а пък и като видях, че трябва да си напиша личните данни я спирах. Чак последният път забелязах, че анкетата е попълнена успешно, дори и при ненаписани лични данни.